M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten tablo misali izlenebilir tarzında yazmıştım; o ciğercinin kedisi; bizse sokak kedisi...
bundan güzel benzetme olamazdı
hemide biz pireliyiz:ka24:
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
bi dakka..cayyMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahu ketenhelva msn gününde daha 3 gün önce yani, ben DESA ağırdır hantaldır ama, gıpraşırım diyor demedim mi heç olmazsa, gıpraşmadan desanın atına bineydin, %10 u geçti primiher şey olacağına varır..
Yorum
-
DARDL 2. seansta bildiğimi okurum diyor; ama sonrasını ben de bilmiyorum diyor tekniğinin yalancısıyımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
yok demediniz.yada bende kaydı yok.o gün msn yapabilmek için göbegim çatlamıştı(hala bel korsesini çıkaramadım),bırakın kısrak peşinde koşmayı kendi takibimdeki ffkrl tavanını bile kaçırmıştım..her şey olacağına varır..
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşbakanı bilmiyorum ama nominal deger altı hisselerin bedelli sermaye artırımı yapmalarınakolaylık gibi laflar dolanmıştı ortalıkta..
Bende
nominal değerin altındaki hisseler
1) gözaltı pazarında olacak
veya
2) nominal değerin altında hisse olmıyacak
zannederim ikinci şıktı ama tam olarak hatırlamıyorum şu an.
20 krş.tüm hisseler havalanınca !!!!!!!!!!
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDARDL 2. seansta bildiğimi okurum diyor; ama sonrasını ben de bilmiyorum diyor tekniğinin yalancısıyım
Risk sermayesi olsa cebimde
çoktan alacaktım ya.
Yorum
-
Ham kaba bakabildim hızlıca, grafiği biraz bir çay içeyin kv diyor ama yolun uzun daha diye bastırıyor OV göstergeler, ama... bu tarz hisselerde aslında ben 5-6 saat grafik analiz yapmadan içime sinmez piyasa işi teknik grafikler, benden şimdilik bu kadr bilgiler hoş ve esen kalınnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDyo
Boya mevsimi
0.26 hisselere ilgi
yaşar hissesi.
Bize çok borcu var .
teknik ne de acaba?
Reklamları başlarsa tv.de
Bir de başbakanın bir açıklaması vardı
Nominal değerinin altında kağıt olanlar...................gerisini unuttum.
Konuyu bilenler hatırlatabilirse çok iyi olur sanırım.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
kovarım valla.heç acımam..perisd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbelkı Denız Baykal ı kovabılırsınız:
)her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
Açk. TarihiRef. TarihiKaynakKonular19/03/2009 19/03/2009 HÜRRİYET ORTAKLIK
HEDEF Yaşar, gıdada büyüyecek boyada yabancı ortaklık için yeniden görüşecekYaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, Yaşar Gıda Grubu’nun 2009 yılında yüzde 5-6 büyüme hedeflediğini belirterek, holdingin büyük kısmı gıda olmak üzere yaklaşık 30 milyon dolarlık yatırım yapacağını söyledi.Gebze’deki DYO Fabrikalarında düzenlenen DYO Akademi’nin açılış töreninde konuşan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, projenin yapılmasının değil, uygulamaya geçmesinin çok önemli olduğunu, akademi uygulamaya geçtikten sonra pazar paylarında büyüme göreceklerini kaydetti. 30 milyon dolar 2008’de önemli büyük yatırımları 2009 yılına ertelediklerini belirten Feyhan Yaşar, şunları söyledi: "2009’da grup cirosu olarak toplam yüzde 5-6 büyüme planlıyoruz. Büyümenin çoğu gıda grubundan gelecek. Bu yıl da daralmanın devam edeceğini görerek daha çok verimlilik, bilgi sistemleri, makine, teknoloji ve pazarla ilgili yatırımlara devam edeceğiz. 15-20 milyon dolarlık makine yatırımı yapacağız. Yeni iş kollarına girmiyoruz, kendi iş kollarımıza odaklanarak büyümeyi planlıyoruz. 2009’da 30 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz. Yatırımın düğmesine Haziran ayı sonunda basacağız, ancak beklenmedik bir gelişme olması durumunda 2010’a erteleyebiliriz. Şu anda yatırımların hepsinin fizibilite çalışmalarının yapıldı, bunun için de yurt dışı yatırımları da bulunuyor."DYO ortaklığı beklemedeFeyhan Yaşar, DYO Boya’nın yabancı ortaklık görüşmelerini geçen yıl askıya almasına ilişkin olarak da, "DYO Boya yabancı ortaklık görüşmelerini geçen yıl askıya almıştı. Şu an için bu durumda bir değişiklik yok. Global krizin bu kararda etkisi olmuştu. Haziran ayında yabancı ortaklık arayışına ilişkin çalışmalarımızı yeniden gündemimize alacağız" dedi.Gıdada yüzde 5-6 büyürüzTürkiye’de her zaman için daha ekonomik gıdalara, açık gıdalara talep olduğunu dile getiren Feyhan Yaşar, gıda grubunda yüzde 5-6 büyüme beklediklerini belirterek, şunları söyledi: "Gıdada bir daralma oldu ama bu bizim beklediğimizin ötesinde bir daralma değil. Yine de büyüme olacak. Kriz dönemlerinde insanlar daha çok evlerinde yemek yedikleri için ev içi tüketiminde artış görülüyor. Fiyat artışları yapmayarak, ambalajları daha küçük ölçekleri indirerek tüketicinin alım gücünü zorlamamaya yönelik bir strateji içindeyiz. Yaşar Gıda Grubu olarak 2008’de yüzde 20’lik büyümeyle 1.2 milyar lira ciro hedeflemiştik. Global krizin etkisiyle bu hedefimizi biraz aşağı çektik. Buna göre gıda grubumuzun 2008 cirosu 1.2 milyar liralık hedefimizin yaklaşık yüzde 2 altında kaldı. Pınar Süt ve Pınar Et, 2008 ciro hedeflerini tutturdu, Pınar Su ciro hedefinin altında kaldı."
Yorum
-
-
-
mehmet hocam sktas takibine devam mı çıktımı takipden 2,84 üzeri hızlanır demiştiniz sanırım."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
kısada satışta orta vade alım pozisyonunu koruyorhocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet hocam sktas takibine devam mı çıktımı takipden 2,84 üzeri hızlanır demiştiniz sanırım.
biraz dinlenip devam eder
Yorum
7.25 (0.88%)
Yorum