mehmet hocam söktas gorevini tamamladımı hala beklentiniz varmı tesekkurler.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPKK TASFİYE PLANI UYGULAMAYA KONDU MU?
PKK TASFİYE PLANI UYGULAMAYA KONDU MU
http://www.bilgeyatirimci.com/Hakan_Yigit
Sn yağmur, bu makalenin başlığı, tam 1.5 yıl önce başka bir sitede size sözünü ettiğim projeksiyonun ve sizin ilginizi çeken, ara ara dolaylı anlatımla gerek bu topikte gerekse msnden paylaştığım düşüncelerimin ana başlığıdır.
Bu ana başlık önemsenmeli, İMKB açısından da değerlendirilmelidir. Benim yaptığım analiz bu başlık üzerine oturmaktadır ki ben 1.5 yıl önce gelişen olaylara bakarak bu yargıya ulaşmıştım
bunu seans sonu konuşmak üzere dondurdum
)önemli bir konu ..
teşekkürler sevgili mesutc.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
nası yani.jeneratörü yokmu sinemanın??yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersinemada elektrikler kesildi
) film izlemeden oturuyoruz..
))her şey olacağına varır..
Yorum
-
yokgica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedef 0.80 0.82 demiştiniz bi sapma varmı hocam?Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
şimdi çıkmak zorundayım geç bile kaldım bre kaçmaz uçmazsa hafta sonuna bakalım ortağummehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam bimasa ne dersin ilave için birde sen göz at
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
Sinema monopol piyasanın patronu, sinema oynatmak yerine, parmağında bileem oynatabilir bizleriyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersinemada elektrikler kesildi
) film izlemeden oturuyoruz..
))
, patron küçük kendisi için uyduruk miktardaki alımları görmezden gelebilür, ama, asabiliği üzerindeyse, ülen sinema zaten kriz dönemine rağmen iyi fiyatta bu fiyata verip kaçayım der mi; işte o zaman tetikte olunmalı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterotkar vur kaç yapılabilir 8600 üzeri 9000 ğörmesi lazım
ğeri vermezseler
8.70 den portfoyde.. ızleyelım hocam
Yorum
-
kordsa da dıkkat cekıyor ancak derınlık gorme ımkanım yok???muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam takipteki rysas hareketlendi sanki
Yorum
-
2.75 (0.33%)
Yorum