Değerli Hocam Isyat Hakkindaki Görüşlerinizi Alabilir Miyim
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Başkasından bir emek harcamasını istemeden, topiği biraz okumak gibi bir emek harcamanızı istesem!...yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli Hocam Isyat Hakkindaki Görüşlerinizi Alabilir MiyimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroo topik çok donuk size bir hareketli hisse müjdeliyeyim bari biraz gıpraşmayın
dün 15.37MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereee iheva ...
İheva 0.69-0.70 kademelerinde işlem görmekteydi...
Bugün 0.77 de şu ana dek 670.900 işlem gördü % 10 prime ulaştı bir alkış bile alamadık yahu
Pir uçmaz mürit uçururmuş
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
egser sonunda tavan mehmet hocam
yazarken çözülmüş yav'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
1.35 de yazdığım 1.49 da tekrar yazdığım ara ara dikkat çektiğimizz trenddeki hissemiz SNGYO 1.81 e kadar ulaştıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Tebrikler hocam 0.70 den almıştım.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün 15.37
Bugün 0.77 de şu ana dek 670.900 işlem gördü % 10 prime ulaştı bir alkış bile alamadık yahu
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
aldığınızı söylemiştiniz oysayagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterderi ceketler tam da mevsimlikmiş
)Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün 15.37

Yorum
-
hedef 0.80 0.82 demiştiniz bi sapma varmı hocam?gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTebrikler hocam 0.70 den almıştım.
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraldığınızı söylemiştiniz oysa
almıştım..hem tam mevsiminde..iyi etmişim :081:Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
4.75 (0.57%)
Yorum