M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • carizzm
    Tecrübeli
    • 16 Mayıs 2008
    • 317

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde çalışıyoz herhal..sagyo da direnç 44 destek 39 ?kısa direnç 44,orta direnç 46.kısa destek 39 orta destek 37 ..aha bir çalışma örneki..

sagyo günlükte doji sonrası ters çekiç yapmış..

en sondaki yapmış sözcüğü kopya olasılığını ortaya çıkardı sn ketenhelva :081: şaka bi yana bu işi iyice geliştirip birşeyler yapmak istiyorum .nerden başlamalıyım paylaşırsanız sevinirim. üstadlarıma bir soru 100 puan değerindedir . bir hissenin yükseliş trendine girme olasılığını erkenden tespit etmek için ilk bakmamız gerekenler hissenin neleridir . tüm topik adına affınıza sığınarak soruyorum , ayrıca tüm topik adına emeğinize ,yüreğinize sağlık diyorum. saygılar..

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

işte bende söylediğinizi yaptığımda çıkan seçenekler
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

sizde bir eksik çıkmış,bende ödrt seçenek var biride mesaj gönder..konu beni aşıyor.sanırım edy bu bilgisayar işlerinden anlıyor..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

var mı??
          Var elbet acelem, hayat bitiyor, süreçler su gibi akıp gidiyor...
          Sabah taze somun kokusu ise kastınız...
          naftalin koktuğu sanılan yerlerde olabilir mi acaba diye bakınmak gerekiyorr
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            en sondaki yapmış sözcüğü kopya olasılığını ortaya çıkardı sn ketenhelva :081: şaka bi yana bu işi iyice geliştirip birşeyler yapmak istiyorum .nerden başlamalıyım paylaşırsanız sevinirim. üstadlarıma bir soru 100 puan değerindedir . bir hissenin yükseliş trendine girme olasılığını erkenden tespit etmek için ilk bakmamız gerekenler hissenin neleridir . tüm topik adına affınıza sığınarak soruyorum , ayrıca tüm topik adına emeğinize ,yüreğinize sağlık diyorum. saygılar..
            sevgili carizzm burda borsa okulu kısmı var.ben burada ve rastladıgım her sitede bu tür bilgi edinilecek yerlere baktım hepsini yazıcıyla indirdim,arada okuyorum..birde bu dji,çekiç,asılan adam,marozu,yutan bilmem ne,aglayan adam,gülen bebek,şimşek çakması işlerinde sevgili kaptan kuteronun sık sık adresini verdigi bi yer var,ordakileride yazdırdım arada bakıyorum..

Yorum

• EFEKENT
              Kıdemli
              • 15 Mayıs 2008
              • 4329

hocam size bir dosya gönderiyorum burada nasıl yapılacağını hazırladım sizin için.
              Last edited by EFEKENT; 20 Mart 2009, 12:40.
              "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
              Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

sevgili carizzm burda borsa okulu kısmı var.ben burada ve rastladıgım her sitede bu tür bilgi edinilecek yerlere baktım hepsini yazıcıyla indirdim,arada okuyorum..birde bu dji,çekiç,asılan adam,marozu,yutan bilmem ne,aglayan adam,gülen bebek,şimşek çakması işlerinde sevgili kaptan kuteronun sık sık adresini verdigi bi yer var,ordakileride yazdırdım arada bakıyorum..

biliyor olup da bilmezden gelme durumu seziyorum
                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

mesut hocam inatçıyım-yada sabit fikirli,yarın defter kalem bekleyecegim..
                  (ancak ölüler ve ahmaklar sabit fikirlidirler sözünüde unutmadım ,mezarlıga telefon hattı çektirmek dert elbet)

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      biliyor olup da bilmezden gelme durumu seziyorum
                      bendemi?carizzm demi??

Yorum

• ketenhelva
                        ..................
                        • 10 Aralık 2008
                        • 1488

mesut hocam büyütülmüş halinide okudum,şu kesin kanaatteyimki bu konu sizi beni aşar.edy el atması gerek.simurg hocamın pc işlerinden anlayıp anlamadıgını çözemedigim için oda halleder diyemiyorum..

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

hangi f tuşuna basarak tam ekrandan çıkılır arkadaşlar??

Yorum

• carizzm
                            Tecrübeli
                            • 16 Mayıs 2008
                            • 317

mesut hocam beni hatırlar , kendisi sağ olsun başka bir yerde beni bulup burayı tavsiye etmişti sağ olsun . ben ki alkım adlı hisseye 10.70 maliyet ile giriş 4.65 dan satış yapmış birisiyim.

financer´isimli üyeden Alıntı
                            ALKIM yüzümüzü güldürecek inşallah.

Alıntı:
                            carizzm´isimli üyeden Alıntı
                            maliyet 10.50 şu an 3.54 artık bir yorum yapın, nedir durum üstad.

MESUT HOCAM YANITLADI .
                            Soruyu sn Fnanscer e sormuşssunuz gerçi ama ben şahsi düşüncelerimi paylaşmak istedim. Alkimden yukarı sert hareketler bekliyorum en son kendi topiğimde 8.10 seviyesinde stop koymuştuk. Ama ekran başında olunmalı ve sert hareketler aşağı ve yukarı yönde olacaktır. Bu seviyeler satmak için uygun değil bence, ama ov de de alkimden piyasanın altında bir performans bekliyorum.

DAHA SONRA ÖZELDEN SİTEMİMİ BELİRTİKTEN SONRA TEKRAR MESUT HOCAM CEVAPLADI
                            Çok haklısınız. Mesutc topiğiniz okursanız, ben Alkimi 8.00 -8.10 da önerdim Ağustos ve Eylül aylarında ancak piyasaların kötüye gidişini gördüğüm için alış kademesinin 2-3 kademe yukarısında sat önerimi yazdım. Topiğimi incelerseniz görebilirsiniz. Alıma uygun hisse gördüğüm zaman yazıyorum topiğime
                            Saydılar

hala biliyor olupta bilmezden gelme durumu seziyormusunuz sn yağmur.

Yorum

• carizzm
                              Tecrübeli
                              • 16 Mayıs 2008
                              • 317

hangi f tuşuna basarak tam ekrandan çıkılır arkadaşlar??
                              ekranı komple kapatmak için f4 , video tarzı tam ekranından çıkmak için esc.

Yorum

• EFEKENT
                                Kıdemli
                                • 15 Mayıs 2008
                                • 4329

sayın jelly iyi geceler hoşgeldiniz. özledik yorumlarınızı.
                                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information