M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gute gute.hocam sabah meltemini duyabilmek için önce algı kanallarınızı açmalı,dinlendirmeli,doyurmalısınız.biz nicelerini gördük görmek için bekleyen ama sadece bakan,algı netligi için meltemi beklemeden önce elimizdeki alet edevatı hazır etmeliyiz.meltemler hep olacaktır,dogal döngü budur düsturu ile acelesiz,sakinlikle,emin bir şekilde yol almamız gerektiğini bilenlerdeniz,ana yelkeni aceleyle basmak olmaz,yavaş yavaş herşey..

Eksik kaldığını düşündüğüm tek fark; hocammm tren kalkıyorrrr; çeşme akarken suyunu doldurrrr, suyunu doldurmak içün, suyun kaynağının temizliğini test etmen gerekiyorsa....
    Bir az önce test ettttt, güvenilirlik testini acele yap sonra testini doldurursun nasıl olsa
    Tren kalkıyorrrrr

saat şu an 00.16, çok sevdiğim GS maçına da gitmedim, gidemedim; acele etmem gerekiyordu, (eğer borsada başarılı işlem yapmam gerekiyorsa tabiki) çalışmayı seçtim hocam, verilerim pc den silinmeden ki 24.00 de siliniyor, ders çalışmayı tercih ettim, anlatmak istediğim anlaşıliirr miii
    Başarılı olmam gerekiyorsa emek+hız gerekiyor hocammm
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

bak şimdiii.ya mesut hocam kıllandırdın beni yahu.dur ne acelemiz var..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

var mı??

Yorum

• EFEKENT
          Kıdemli
          • 15 Mayıs 2008
          • 4329

mesut hocam iyi geceler. 310. sayfadaki mesajımı okudunuzmu? birde size bugün mail atma denemesi yaptım elinize ulaştımı?
          "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
          Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

mesut hoca özel mesaj işini hallettinmi.cevaplarının buraya yazılmamasının edeb açısından gerekli oldugunu düşündügüm sorular sorcam..merak etmeyin küfür filan degil,hisse adı filanda degil..sadece yöntem sorgulaması..

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

kapitan nassın..

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

bizde çalışıyoz herhal..sagyo da direnç 44 destek 39 ?kısa direnç 44,orta direnç 46.kısa destek 39 orta destek 37 ..aha bir çalışma örneki..

sagyo günlükte doji sonrası ters çekiç yapmış..

Yorum

• EFEKENT
                  Kıdemli
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 4329

sinurg hocamda gelmiş hoşgelmiş. iyi geceler.
                  "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                  Hint Atasözü

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

merhabalar simurg hocam..

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      hacam ben varım. ama bi türlü bağlantı kuramadık ki sizinle. hafta sonuna kadar yapalım şu işi. hafta sonuda hazırlayalım haftalık dosyamızı topik sakinlerimize sunalım.
                      :a88:

sn Hocam,
                      2 gündür denemediğim ayar kalmadı...
                      ban uzun süredir site yeniden düzenlendiğinden beri özel mesaj gelmedi, eski mesajlar üzerinden deniyeyim diyorum sadece mesajı silme tercihi sunuyor, özel mesaj gönderme butonu da yok, sizlerde var mı özel mesaj gönderme butonu
                      yaptığınız takip listesi çalışması dışında yukarıdaki yanıtınızı yazdığınız mesajımda belirtiğim sorulara dönük çalışmanız varsa benimle paylaşır mısınız, müteşekkir kalırım, zamanım olmadığı için o tarz bir çalışma yapamıyorum. topiğin başarı veya baiarısızlık yüzdesini ben de çok merak ediyorum, ayrıca hisseler bazında yapılacak bir çalışma hem kendimi hem sistemimi hem de hisse bazında değerlendirme yapmamı kolaylaştıracak ve nedenlerini sorgulamamı sağlayacak
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

Oo Simurg Hocam hoşgeldiniz, topiğe katkılarınız için çok teşekkür, bir de yazılan hissenin o anda grafiüini atıverecek bir arkadaş bulabilsek....
                        Prestij vardı ama o da keyfe keder takılıyor, keçiboynuzu misali yarım tat bırakıp kaçıyor

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

mesut hocam topikteki yazı yazanlardan birinin isminin üstüne bir tıkılayın-sol tuş.orda özel meşaş seçenegi var..

Yorum

• EFEKENT
                            Kıdemli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 4329

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            :a88:

sn Hocam,
                            2 gündür denemediğim ayar kalmadı...
                            ban uzun süredir site yeniden düzenlendiğinden beri özel mesaj gelmedi, eski mesajlar üzerinden deniyeyim diyorum sadece mesajı silme tercihi sunuyor, özel mesaj gönderme butonu da yok, sizlerde var mı özel mesaj gönderme butonu
                            yaptığınız takip listesi çalışması dışında yukarıdaki yanıtınızı yazdığınız mesajımda belirtiğim sorulara dönük çalışmanız varsa benimle paylaşır mısınız, müteşekkir kalırım, zamanım olmadığı için o tarz bir çalışma yapamıyorum. topiğin başarı veya baiarısızlık yüzdesini ben de çok merak ediyorum, ayrıca hisseler bazında yapılacak bir çalışma hem kendimi hem sistemimi hem de hisse bazında değerlendirme yapmamı kolaylaştıracak ve nedenlerini sorgulamamı sağlayacak
                            hocam sorunu halletmenizi bekliyorum. direk buraya koymayın dosyayı önce bana gönderin ben kontrol edip düzenleme yada eklemeleri yapayım ona göre sadece topik üyelerine gönderelim dediğiniz için yapmadım çalışmayı. o yüzden hafta sonuna kadar halledebilirsek haftalık genel bir çalışma ile başlamış oluruz diye düşündüm.
                            Hint Atasözü

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              bizde çalışıyoz herhal..sagyo da direnç 44 destek 39 ?kısa direnç 44,orta direnç 46.kısa destek 39 orta destek 37 ..aha bir çalışma örneki..

sagyo günlükte doji sonrası ters çekiç yapmış..

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ketenhelva geçmiş mesajlarımı okuduktan sonra ki, o andaki işlem gördüğü kademeyi veya en iyi alım aralığı olasılığını mümkün olduğunca yazıyorum. Bazılarında unutuyorum, ama dün de yazdığım üzre, ilgilenilmeyen mesajlarımla kasıtlı olarak o mesaj hedefine ulaşınca gündeme taşıyorum, yok eğer o mesajıma ilgi duyulup sorulursa yanıtlarım elbette.
                                geçmiş mesajları tararken grafiği açıp %3 barajını aşmış mı diye bakmak zor olmasa gerektir

EE artık yavaş yavaş kaçakları oynayacağım, bağıra bağıra kaç gündür su testisi su akarken doldurulur diye yazıyorum, işsiz güçsüz insan değilim, rutin işlerimi de takip etmek zorundayım kaldı ki....

Hegel'in "Beni bir kişi anladı; o da yanlış anladı" dediği gibim oldu; sn yağmur da yanlış anladı yukarıdaki mesajımı...

İki gün önce yazdığınız mesajınızın içeriğinde vardı, en azından ben öyle bir sonuca ulaştım; "mesutc ve mehmetayhan üstadı daha tam tanımıyoruz ki, doğal olarak yazdıkları mesajlara tedirgin, kaygılı yaklaşıyoruz" mealindeydi mesajınızdan çıkardığım sonuç. Sanıyorum topik izliyenlerinin bir çoğunun içinden geçen duygu da buydu; eğer ben psikoloji okumuşsam ve biliyorsam birazcık, gayet meşru ve mantıklı olan bu duyguların test edilmesi nasıl olur; emek vererek değil mi!... Yukarıda sn yağmurun anladığı ama yanlış anladığı bu düşüncelerimdi.

Bre ketenhelva, hem ketensin, hem de sabah meltemini kaçırıyorsun
                                Madem keten kumaşın duygularını narinliğini taşıyorsun, niye keten kumaşın imgelediği yaz mevsiminin meltemini kaçırıyorsun

"Vakit tamam, seni terkediyorum, bütün alışkanlıklardan öteye" şarkısının tınılarını duymadan ve dahi, taze ekmek kokusunun sabahın ilk ışıklarında ve ekmek fırınının yakınında duyumsayabilineceğini bilerek hani....

EK; Ketenhelva, da imza bölümündeki cümleleri okumuyor anlaşılan
                                sevgili mesutc

yanlış anlamadım elbet..bazı şeyleri deşmek gerekir biraz insan psikolojisi biliyorsam .......
                                ve her zaman dediğim ama bir türlü bu konuda anlaşamadığımız konu;kendim değil başkalarının sesi olabilmek!!!

küstüm sizeee bu kadar yol katettikten sonra halaa beni anlamadınız..ve psikolojimi çözemediniz demekkii diye üzüldüm....
                                siz yazana kadar da barışmıcaammmm
                                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information