arkadaşlar her zaman olduğu gibi 2. seans yokum ,hepinize kızımın saçları kadar çok kazanç diliyorum .
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
slm afiyet olsun yakalamışsınız gene palukları
Sşmurg Hoca da şeref vermiş topiğe hoşgelmiş
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
verdiğim getiri oranını yakaladı mı?safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tavan yaptı ecilic devammı?

belirttiğim süre sonunda minimum getirisi o olmalı ki ben satışa geçeyim, başkasını bilmem,
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sayın mehmetayhan TEKTU düzeltmesini yaptı gibi,
yön yukarıda gibi duruyor siz ne dersiniz?[B][SIZE=1]*Bir anne-bab[/SIZE][/B][SIZE=1][B]a için dünyada işiteceği en güzel melodi,küçük çocuğunun konuşmayı öğrenme aşamasında[/B][B][I]"babaaaaa[/I]-[I]anneeee[/I]"[/B][B]diye seslenmesidir.*[/B][/SIZE]
Yorum
-
17.03.2009 14.57 hisse fiyatı 5.75MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkenr 6.05 e bir atak yapmak ister sonrasında piyasaya bakar herhalde arkamdan gelen var mı diye tahminim
Hissenin o tarihten bu güne gördüğü en dişik seviye 5.70
Hissenin bugün gördüğü maksimum seviye 6.15
seans kapanışı 6.10 getiri 2 iş günü 6.95
ketenhelva sen her akşam taze somun kokusu ekmelk kuyruğuna gir dur
değerlendiren var öı bilmem. varsa hayırlı olsunBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
17.03.2009 14.10 2 iş günüMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterviking 0.33-0.34 de işlem görüyor, ersuya özeniyor
viking 0.38 TAVAN...
Ketenhelva ben de seni taze somun kokusu peşinde koşup dibindeki cevherleri görmeyenler sınıfına alarak parapsikolojini incelerim artıkın
Bana dün bir ERSU daha bulmamı isteyenlere ithaf olunur
Bulup yazıyorsak, ve fakat sürekli "komşunun tavuğu komşuya kaz görünür" atam sözünü yabana attırmayacak derecede doğruluyorsa mesajlarınız!...
Adım Hıdır elimden gelen budur
Yorum
-
bu hissede 3.4 gurup var sanırım ama bana buralardan pek uymazsen@senibil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın mehmetayhan TEKTU düzeltmesini yaptı gibi,
yön yukarıda gibi duruyor siz ne dersiniz?
050 biraz almıştım verdim.spek hissesi nerde ne yapacakları pek belli olmaz
belki biraz daha ğötürebilirler
Yorum
-
-
size özel para çuvalı yaptıracagımmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrikler mesut hocam
ancak çuvala sıgar bu kadar para:081:
Yorum
-
bugün saat; 09.09MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün OLMKS da hareketin devam edeceğini, tavan olmasa bile prim yapacağını, gubrf ve doğan grubundan dgzte dyhol, hisselerinin çok düştüğünü tepkiye oynanabilineceğini belirterek
herkese hayırlı kazançlar dilerim
OLMUKSA TAVAN 5.80
Yorum
-
11:30 : RAPOR-AKAL TEKSTİL TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"Uzun vadede önemli değer kaybı yaşayan hissede dip süreci olumlu
gelişti.
Daha öncede teknik olarak rapor hazırladığımız hissede orta
vadeyey yönelik hareketın buyuk resımde gayet olumlu elıstığı ve kısa
vadede oluşabilecek bir hareketliliğin hissede özellikle 0.85
seviyesinin üzerinde yapacağı gunluk kapanışlarla orta vadeyey mesaj
verebileceğini tahminetmekteyiz.
Son 2. ayda oluşan ve gittikçe zirveye doğru yaklaşan ikinci
kademe hareketliliğin ilk adımda 0.83 ve asıl orta vadeyey mesaj
yollaması açısından 0.85 önemli olacaktır.
Büyük adımda bu noktanın geçilmesi hissede ikinci adımda 0.92 ve
üçüncü adımda 1.04 seviyesine kadar yükseliş getirebileceğini
tahminetmekteyiz.
Teknik görüntü yukarıda kalarak olumlu süreci desteklemeye devam
ediyor.
Zararkes seviyesi olarak hissede 0.75 olarak izlenebilir.
Zaman stop aralığı ise 2-3 gun olarak izlenebilir."
Yorum
-
11:18 : RAPOR-HALKBANK TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"Uzun vadeli düşüş sürecinde hisse yüzde-71 değerkaybetmiş durumda.
Endekse göre zayıf seyreden hissede kısa vadede çok önemli bir
dönüş hareketi beklenebilir.
Bu hareketliliğin orta ve uzun vadeye önemli işaretleri olacağı
için kısa vadede önemli ilk dip çalışmasınında kuvvetli işaretleri
gelmiş olacaktır.
Son dönemde dip ve taba süreci olumlu gelişen hissenin kısa vadede
yaklaşık son 3-4 haftada 3.42-3.16 bant aralığında seyretmekte.
Yaklaşık taban çalışması yüzde 10 gibİ şimdilik dar bir bantta
seyretmekte.
Bant aralıklarının ve işlem hacminin gerilerken daralmış olması
hissede 2-3 seans ile 3-4 saat arasında bir hareketlilik getireceğini
ve tabandan ilk kurtulma hareketinin başlatacağını tahmin etmekteyiz.
Hissede ilk adımda 3.38 geçilmesi ile beraber 3.42 ve ardından
büyük adımda çift dip ve trenD dönüş formasyonu oluşturabilecek
beklentiyide ardından getirecektir.
Kısa vadede 3.68 seviyesine doğru oluşabilecek bir tepki sürecinde
bu bölge orta ve uzun vadeye yönelik işaret olacaktır.
Hissede zararkes seviyesi olarak 3.08 izlenebilir.
Zaman stop aralığı ise 1-3 seans olarak izlenebilir.
Verdiğimiz zaman aralığında işlemler ilk adımına ulaşmas ise satış
yapılabilir,anlamı taşımaktadır."
Yorum
Yorum