M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ketenhelva
    ..................
    • 10 Aralık 2008
    • 1488

somunu tazecik,en baştan,kimseler ellemeden almak gibisi varmı,elbet sıranın başında durcam..ama verdiginiz tüyoyuda kulak arkası yapmıycam,derin derin içime çekerek içicem..

şaka bir yana bu göz alışkanlıgına baglı,şöyleki(örnekli anlatım);mehmet hocanın dedigi pınsu uçtu dün bugün kapanış kaç,düşük..şimdi almalımıyım ikircikligi yaşandıgı için yeni isteniyor,yani senet çıkmış,çoktan inişe bile başlamış,yada yeniden çıkacak.bunu hareketin ne şekilde olacagını bilen birisi cevaplayabilir,ehh o kadar iddialı degilim..önermesi dolayısı ile p ise q oluyor..
    her şey olacağına varır..

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

mesut hocam merhaba iyi çalışmalar. Sayın EDY den haber varmı özel mesaj için.
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

ve speklerin davranışına göre teknikte hisse hareket edecek iken ömrü vefa etmiyor,seans bitiyor,ertesi gün yada iki gün sonrada spek aynı hareketi illa çekecekmidir?
        ahanda işte bi p ise q daha..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

karıştırırken ne buldum)

kaplm.. 4.10 dan yazılmış..bugün hareketliydi.4 18 kapadı..

perşembe pazarı gibi karıştırdıkça bişiler bulunuyor tezgahtan))
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            somunu tazecik,en baştan,kimseler ellemeden almak gibisi varmı,elbet sıranın başında durcam..ama verdiginiz tüyoyuda kulak arkası yapmıycam,derin derin içime çekerek içicem..

şaka bir yana bu göz alışkanlıgına baglı,şöyleki(örnekli anlatım);mehmet hocanın dedigi pınsu uçtu dün bugün kapanış kaç,düşük..şimdi almalımıyım ikircikligi yaşandıgı için yeni isteniyor,yani senet çıkmış,çoktan inişe bile başlamış,yada yeniden çıkacak.bunu hareketin ne şekilde olacagını bilen birisi cevaplayabilir,ehh o kadar iddialı degilim..önermesi dolayısı ile p ise q oluyor..
            Duygularınızı paylaştığınız için teşekkür ederim, benim için bu tarz duygu açıklamaları önemli, insan psikolojisini tanımam açısından.
            Bu konuda da Mehmet Hoca ile birlikte yazmaya başladığımız 2.haftanın sonunda mesaj yazdım, ve sordum öğrenmek ve daha yararlı yöntem belirlemek için sadece siz yanıt vermiştiniz o mesaja da!
            Şimdi sn yağmur teknik analizi bilmediklerinden dolayı yanıt verilmemiştir diyor, iyi de insanın kendi düşüncesini anlatması için teknik de bilmek mi gerekiyor!...
            Bügün topikte farklı bir işbirliğine gidelim diye bülten örneğini verdim, o mesajıma da sadece siz yanıt verdiniz kaale alan bile yok...

Saadete gelirsem, bir öneri benimkisi, ben olsam, takip etmeyi düşündüğüm kişinin yazarın herneyse o kişinin daha önceki 2-3 aylık mesajlarını okur, tahmin oranına bakardım. Açardım grafiği önüme, ne zaman hangi hisseyi yazmış, ne olmuş diye sorgular, bir kanaate ulaşırdım, hatta daha derine iner, benim stratejim ile takip etmeyi düşündüğüm kişinin stratejisi örtüsüyor mu, hangi hisselerde daha başarılı tahmin oranı (İMKB 30, 50, gözaltı pazarı, sığ hisseler vb ) sorgulardım...
            Ama... 1,5 yıldır yazıyorum sitelerde bunu yapan daha bir kişi görmedim
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• EFEKENT
              Kıdemli
              • 15 Mayıs 2008
              • 4329

1. MESUTC isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor yada almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
              hocam kendi profilinizde ayarları değiştir bölümünde özel mesaj ayarları var sanırım sizinkisi oradan kapalı.
              "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
              Hint Atasözü

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                mesut hocam merhaba iyi çalışmalar. Sayın EDY den haber varmı özel mesaj için.
                Şu ana kadar veriler silinmeden gerekli notlarımı çıkarmakla meşguldüm. saat 24.00 de tüm veriler sıfırlanıyor. Veleti uyutup pc başına geçtiğimde bir an önce veri derdine düşüyorum

Buralardaysa yardım isteriz

Örneğin buradan yazışarak da kendimiz sorunu bulabiliriz
                siz şimdi posta göndermek içik hangi tuşlara bastığınızı yazabilir misiniz
                benimkiyle kontrol edeyim
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• EFEKENT
                  Kıdemli
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 4329

hocam velet deme yaaaa. çok tatlı bir oğlunuz var, maşallah allah bağışlasın. onların sevgisi daha bir başka oluyor. benimde 9 aylık bir kızım var. dünya bir yana onlar bir yana.
                  Hint Atasözü

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    karıştırırken ne buldum)

kaplm.. 4.10 dan yazılmış..bugün hareketliydi.4 18 kapadı..

perşembe pazarı gibi karıştırdıkça bişiler bulunuyor tezgahtan))
                    Bir dolu daha prim yapmamış hisse var, günde ilk zamanlar 20 hisse yazdım bakın bakalım stop kırdıran var mı ve primlenmeyen var mı!...
                    Ama anlamıyorum ki, günde 10-15 hisse ben yazıyorum, minimum 5 hisse ortağım Mehmet üstat yazıyor, imzama koynuşum takip dışı sormayın diye ne çare ki sürekli sitede hiç yazmadığım hisselere bakmam isteniyor...
                    Bedavadan analizci memur....

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

hocam velet deme yaaaa. çok tatlı bir oğlunuz var, maşallah allah bağışlasın. onların sevgisi daha bir başka oluyor. benimde 9 aylık bir kızım var. dünya bir yana onlar bir yana.
                      Allah bağışlasın analı babalı büyütsün

Yazınızı okuyunca güldürdünüz beni...

Velet kötü bir şey değil ki, çocuk kelimesinin arapçası

ortaokuldayken iki öğrenci kavga etmiş ağız burun kan içindeydi, Hoca nedenini sordu, meğer velet sözciği yüzünden kan revan kavga etmişler, hoca da şaşırdı ve sordu onlara velet ne demek diye ikisi de anlamını bilmiyordu

Yorum

• EFEKENT
                        Kıdemli
                        • 15 Mayıs 2008
                        • 4329

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Allah bağışlasın analı babalı büyütsün

Yazınızı okuyunca güldürdünüz beni...

Velet kötü bir şey değil ki, çocuk kelimesinin arapçası

ortaokuldayken iki öğrenci kavga etmiş ağız burun kan içindeydi, Hoca nedenini sordu, meğer velet sizciği yüzünden kan revan kavga etmişler, hoca da şaşırdı ve sordu onlara velet ne demek diye ikisi de anlamını bilmiyordu
                        hocam biliyorum anlamını latife yapıyorum bende. ama ne bileyim yine de böyle tatlı varlıklar olunca insan en güzel sözcükleri bulup sarf etmek istiyor onlara.

bu arada nasıl ayarları değiştirebileceğinizi yazdım bir bakın isterseniz. sanırım sizde o ayarlar yapılmamış.
                        Hint Atasözü

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

hocam biliyorum anlamını latife yapıyorum bende. ama ne bileyim yine de böyle tatlı varlıklar olunca insan en güzel sözcükleri bulup sarf etmek istiyor onlara.

bu arada nasıl ayarları değiştirebileceğinizi yazdım bir bakın isterseniz. sanırım sizde o ayarlar yapılmamış.
                          Ayarları değiştirdim ama...
                          posta girişi yazan yeri tıklıyorum

karşıma gönderilen mesajlar çıkıyor,
                          yanıt yazmak için hiç bir tuş yok mesajı tıklıyorum sadece sil butonu var başka hiç bir seçenek sunmuyor bana

Yorum

• EFEKENT
                            Kıdemli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 4329

Hocam özel mesajlar bölümünde değil. Ayarlar özelliklerde ayarları değiştiri tıklıyorsunuz. Açılan pencerede altta Özel Mesajlaşma Sistemini kullanmak istiyorum işaretli olması lazım.
                            Hint Atasözü

Yorum

• EFEKENT
                              Kıdemli
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 4329

hocam ben yatıyorum. bir deneyin olması lazım. yarın tekrar konuşuruz. iyi geceler.
                              Hint Atasözü

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ve speklerin davranışına göre teknikte hisse hareket edecek iken ömrü vefa etmiyor,seans bitiyor,ertesi gün yada iki gün sonrada spek aynı hareketi illa çekecekmidir?
                                ahanda işte bi p ise q daha..
                                mantığınız doğru, ama üstteki mesajda da yazmıştım, ben olsam bir yazarı takip etmeyi düşünmeden önce onun analizlerinin kazandırma potansiyelini test ederdim, yazdığı hisse kaç günde primleniyor, ilk yazıldığı anda prim potansiyeli taşıma olasılığı ne, hangi tarz hisselerde bu olasılık artarken hangi tarz hisselerde süre uzuyor, en uzun sürede hedefe ulaşmış yapmış analiz olduğu analiz hangisi ve neden olabilir gibi gibi sorularla test eder, sonra kendi tarzımla uyumlu hale getirirdim

Kaldıki bu konuda da sordum topik izliyenlerine, sadece siz yanıt verdiniz!... Topik susuz, ama... testi su akarken dolar, iş işten geçtikten sonra testi yosun tutar!...

Alın size iddialı bir yargı, bakın bakalım geçmişte yazdığım hisselerden bir çoğu, ben yazmadan önce başka sitelerde yazılmış mı.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information