M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • nur
    Tecrübeli
    • 03 Mayıs 2008
    • 620

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesut hocada diyecekki;buldunuz beleşi yan gel yat osman diymi,mademki istiyosunuz hadi bakalım pamuk eller cebe..

Olsa
    Dükkan sizin

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

çıkmam gerek iyi akşamlar herkese
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

iyi akşamlar hocam..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• EFEKENT
          Kıdemli
          • 15 Mayıs 2008
          • 4329

mehmet hocam pnarların durumuna bakabildiz mi?
          "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
          Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

marshall 6.30...tebrikler mehmetayhan hocam..

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

geçmiş olsun.sağolunuz mehmetayhan hocam.iyi akşamlar..

Yorum

• mehmetayhan
                Demirbaş
                • 23 Temmuz 2008
                • 1850

hayırlı akşamlar

Yorum

• boncuk
                  Aktif
                  • 12 Şubat 2009
                  • 224

iyi akşamlar arkadaşlar

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    mehmet hocam pnarların durumuna bakabildiz mi?
                    pnsu 3000 aldık aynı ğün tavan oldu verdik
                    pnsüt 2400 üzeri iyi 2500 ğeçmesi lazım
                    ğeçerse 2700 hedfi var

Yorum

• BORSAMATİK
                      Katılımcı
                      • 16 Şubat 2009
                      • 103

İyi akşamlar arkadaşlar.........

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

olmuksa

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Verilerim tam inmedi ama sistemim olmuksa sinyali veriyor, teknikten anlayanlar teknik vanalizini yapıp bilgi verebilirse sevinirim
                        10/03/2008 11.25 hisse fiyatı 4.66
                        mesajın ekrana düşmesinden sonra gördüğü en düşük fiyat; 4.52
                        Bugün kapanış 5.40 ve

Olmuksa günü tavan kapatmış....cayy
                        Last edited by MESUTC; 18 Mart 2009, 22:56. Sebep: imla yanlışı ve fiyat ekleme
                        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

ya mesut hocam sen bunu öncedende yazıp başımıza kakmıştın yav..

hem ben vanalizi lafını anlamadım,uzay aracı motoru gibi bişey sandım onu,yoksa ohooo sular seller gibi..

gene etrafınızda oglunuz dolanıp aynı lafı diyomu hala??
                          Last edited by ketenhelva; 18 Mart 2009, 23:15. Sebep: yok degişiklik yapmıycem,g'leri yumuşak sevmem..

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ya mesut hocam sen bunu öncedende yazıp başımıza kakmıştın yav..

hem ben vanalizi lafını anlamadım,uzay aracı motoru gibi bişey sandım onu,yoksa ohooo sular seller gibi..

gene etrafınızda oglunuz dolanıp aynı lafı diyomu hala??
                            he yaaa
                            hızlı yazıyorum seans içinde mecburen, hem işlem yapmak hem hisseleri takip etmek, hem haberleri okumak şirket bültenlerini takip etmek derken elbette yazarken bir takım hsrf eksiklikleri oluşuyor, bir de bilgisayarım Q klavye, artık siz o fazlalıkları veya eksiklikleri tamamlayarak olursunuz, sorsanız da yanıtlardım elbet

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              he yaaa
                              hızlı yazıyorum seans içinde mecburen, hem işlem yapmak hem hisseleri takip etmek, hem haberleri okumak şirket bültenlerini takip etmek derken elbette yazarken bir takım hsrf eksiklikleri oluşuyor, bir de bilgisayarım Q klavye, artık siz o fazlalıkları veya eksiklikleri tamamlayarak olursunuz, sorsanız da yanıtlardım elbet

önemli degil hocam,hem ben yerel kabile dillerinide biliyorum..sizinkiler bazen tutu-hutsi şivesine kaçıyo..:037:..ama dedim ya biliyorum yane..

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

yaw keteenhelva,
                                dün de taze somun kokusu sırasına geceden girmek istiyordun, halk ekmek fırınına kuyruğa geceden gidiyon anlaşılan alışkanlık olsa gerek velakin bak ben kaç gündür bir şeyi göstermek için uğraşıyorum, geride kalmış hazine değeri taşıyan onca primlenmemiş mesaj var, nedense insanımız iki sayfa öncesini okuma zahmetine katlanmıyor.
                                İnanın ben bile her gün geriye doğru topiği okuyup primlenmemiş naftalinli mesajları kontrol edip aralarından çay çorba parası çıkardıklarım oluyor.

Müflis bakkal hesabı eski defterleri karıştırmak çoğu kez maden barındırır içinde

Yorum

Working...
                                X

Debug Information