M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
çıkmam gerek iyi akşamlar herkeseBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
-
-
-
pnsu 3000 aldık aynı ğün tavan oldu verdikhocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet hocam pnarların durumuna bakabildiz mi?
pnsüt 2400 üzeri iyi 2500 ğeçmesi lazım
ğeçerse 2700 hedfi var
Yorum
-
-
olmuksa
10/03/2008 11.25 hisse fiyatı 4.66MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVerilerim tam inmedi ama sistemim olmuksa sinyali veriyor, teknikten anlayanlar teknik vanalizini yapıp bilgi verebilirse sevinirim
mesajın ekrana düşmesinden sonra gördüğü en düşük fiyat; 4.52
Bugün kapanış 5.40 ve
Olmuksa günü tavan kapatmış....cayyBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ya mesut hocam sen bunu öncedende yazıp başımıza kakmıştın yav..
hem ben vanalizi lafını anlamadım,uzay aracı motoru gibi bişey sandım onu,yoksa ohooo sular seller gibi..
gene etrafınızda oglunuz dolanıp aynı lafı diyomu hala??Last edited by ketenhelva; 18 Mart 2009, 23:15. Sebep: yok degişiklik yapmıycem,g'leri yumuşak sevmem..her şey olacağına varır..
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya mesut hocam sen bunu öncedende yazıp başımıza kakmıştın yav..
hem ben vanalizi lafını anlamadım,uzay aracı motoru gibi bişey sandım onu,yoksa ohooo sular seller gibi..
gene etrafınızda oglunuz dolanıp aynı lafı diyomu hala??
he yaaa
hızlı yazıyorum seans içinde mecburen, hem işlem yapmak hem hisseleri takip etmek, hem haberleri okumak şirket bültenlerini takip etmek derken elbette yazarken bir takım hsrf eksiklikleri oluşuyor, bir de bilgisayarım Q klavye, artık siz o fazlalıkları veya eksiklikleri tamamlayarak olursunuz, sorsanız da yanıtlardım elbet
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
he yaaa
hızlı yazıyorum seans içinde mecburen, hem işlem yapmak hem hisseleri takip etmek, hem haberleri okumak şirket bültenlerini takip etmek derken elbette yazarken bir takım hsrf eksiklikleri oluşuyor, bir de bilgisayarım Q klavye, artık siz o fazlalıkları veya eksiklikleri tamamlayarak olursunuz, sorsanız da yanıtlardım elbet
önemli degil hocam,hem ben yerel kabile dillerinide biliyorum..sizinkiler bazen tutu-hutsi şivesine kaçıyo..
:037:
..ama dedim ya biliyorum yane..
her şey olacağına varır..
Yorum
-
yaw keteenhelva,
dün de taze somun kokusu sırasına geceden girmek istiyordun, halk ekmek fırınına kuyruğa geceden gidiyon anlaşılan alışkanlık olsa gerek
velakin bak ben kaç gündür bir şeyi göstermek için uğraşıyorum, geride kalmış hazine değeri taşıyan onca primlenmemiş mesaj var, nedense insanımız iki sayfa öncesini okuma zahmetine katlanmıyor.
İnanın ben bile her gün geriye doğru topiği okuyup primlenmemiş naftalinli mesajları kontrol edip aralarından çay çorba parası çıkardıklarım oluyor.
Müflis bakkal hesabı
eski defterleri karıştırmak çoğu kez maden barındırır içinde
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum