hisse grafikleri..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAma illede israr eden olursa su andan itibaren yapabilecegim farkli birsey yok....
...
bence hala yapılması gereken bır sey var edy..gariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
bir özür dilemek bu kadar zorsa ...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUmut...
Konunun kapanmasini rica ediyorum...
topiğimın kapanmasını ve uyelık kaydımın sılınmesını ıstıyorumgariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
üzüm yemeyi herkes ister.. hiç kimse bağcıyı dövmek istemez...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGidin....
Süresiz uzaklastirildiniz....
Bir abimi üzdünüz... Diger abimi cok zor durumda biraktiniz...
Hic geregi yokken grup halinde hareket etmek istercesine birilerini magdur durumdaymis gibi göstermek istercesine hareket ettiniz...
Gidin...
Sustum... Umut´u tekrar kazanabilmek icin elimden geleni yapmaya calistim... Anlatamadim....
Gidin...
Gerekirse grup halinde gidin....
Yalniz o abilerime laf söyletmem...
Üzüm yemek istiyorsaniz buyurun bag burada... Bagciyi dövmek istiyorsaniz unutun....
Süresiz banlandiniz...
Sebebi "Amaciniz üzüm yemek degil bagci dövmek" olarak yazildi... Ama gercek olan su ki asil sebep lüzumsuz yere polemik yaratmakti...
Bu konunun daha fazla uzamasini temenni etmiyorum... Biz kazanmak istedik kaybetmeyi degil... Ama illede israr eden olursa su andan itibaren yapabilecegim farkli birsey yok....
Unutmayin, bunlarin yasanabilecegine dair akli selim kisiler tek tek uyarilmistir... Birilerini bu kadar saf zannetmeyin...
ama bağcı bagları kökünden çıkarırsa, ortada ne bagcı kalır nede üzüm
bu son yazımdır teşekkürlerBeni
Bir hecenle,
İki silüetinle
Üç şaşkın gözlerinle çizele
Yorum
-
umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir özür dilemek bu kadar zorsa ...
topiğimın kapanmasını ve uyelık kaydımın sılınmesını ıstıyorum
Hakli olan özür dilemez Umut....
Basarilarinizin devami dileklerimle..
Hoscakal...
Yorum
-
Lütfen
keyborsadaki huzura saygi gösterin ve huzur bozucu söylemlerden kacinin. Cünkü bizim bu vasfimiz, diger sitelerden bizi ayiran ilkelerimizden bir tanesidir. bugüne kadar Keyborsayi herkes böyle bildi...
SAygilarimlaBorsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
Bizde tesekkür ediyoruz Sn Xanthos, en azindan diger bir arkadas kadar kivrak olamadiginiz ve ilk yazinizdan bu yana net bir sekilde pozisyonunuzu belli ettiginiz icin...xanthos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüzüm yemeyi herkes ister.. hiç kimse bağcıyı dövmek istemez...
ama bağcı bagları kökünden çıkarırsa, ortada ne bagcı kalır nede üzüm
bu son yazımdır teşekkürler
Yorum
-
tatsızlığa hiç gerek yok şurda güzel bir aile ortamında gayet hoşçana vakit geçiriyoruz
herkesin amacı bir değilmi arkadaşlar ?
forumda bilgi paylaşmak , yardımcı olmak , hoşça vakit geçirmek , borsa dışı konularda bile konuşabilip haftanın yorgunluğu atabilmek
Yorum
-
forumlarda demokrasi yoktur ve olamazda(forum kuralları yada yöneticileri istege bağlı olarak degiştirilmezler-bu konuda edy nin başka bir yerde (sanırım-hatırladıgım kadarı ile)seren in ceza alması sonucu belirttigi,mademki burada demokrasi yok,o halde bende yokum önermesi yanlıştır(olay ve kişiler hakkında yanılıyor olabilirim)),ama her sosyal ilişkide,yada topluluk ilişkilerinde adalet olmazsa olmazdır.taşların arasındaki harç aslında adalettir.
gelişen olaylar hakkında özel mesajlar,yada oldu ise silinen mesajları bilmedigimden,yorum yapmaktan uzagım ve tekrar alevlendirmek istemiyorum konuyu,ama bir forumdaşımız ısrarla genele bir şeyler yazmak istediğini belirtirken ve bunun burası ile ilgisiz bir cevaplama istegi oldugu algılandıgı anda müdahale edilmeli idi(bunu başka yerlerde genelede yazıldıgı için biliyorum)..şahsi kanaatim bir insan farklı forumlarda farklı ibareler ile katılıma katkıda bulunabilmelidir..
adalet oldugunda iyiliğede,kötülüğede katlanılabilir,zulüm adaletsizlikten dogar..gücü elinde bulunduranlar adil olmaya azami dikkat sarfetmeliler.olanlara ait yorum yapamayacagımı söyledim ama,en azından gelecekte yetkili arkadaşlarımızın sagduyularına güvenerek adil olmaktan asla vazgeçmemelerini temenni ediyorum..hakim-ül degil,hadm-ül..Last edited by ketenhelva; 01 Mart 2009, 21:27.her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum