hisse grafikleri..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
0,86 - 0,83 Destek dioyor bendeki rakamlar... 0,93 ise saglam direnc diyor... Hmmm....umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
gariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
ttrak ve toaso konusunda hemfikirim üstat. Bir türllü zaman bulup inceliyemedim, ama sürekli incelenmeyi bekleyenler listesindeydi, uyarın için tşk. Ön sıraya alıyorum. Sankoya gelince, düşüncelerimi yasal sınırlar içinde yazmaya çalışıyorum, ne desem de yasal sınırları zorlamasam...umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi açığa satacağım su anda yok..
ama ben olsam ttrak sanko ve toasoya bı bakardım..
alım yönunde..
anladıklarını doğru anlamıssın ..demekki bu yaşlanmamışmısın demek oluyor..
Yönetim anlayışına güven desem....Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
gariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
-
Biz de olsa fincanın kulp'u bi tarafımıza kaçardı.:(:(tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfincan kulbun kralını yapmakta şu anda
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum

Yorum