Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bir düşünelım bu kağıtta ortalama malıyet kaç olabılırkı..
2.33 bölunmenın yansımasıyla halka arz fıyatı..
ölüsü ölüsü ölüsü 2 lıra dıyelım..
kağıt kaç 1.25
yahu şu kırmızı trendın sonsuza kadar surmesı halınde
varacağı yerı okla gösterdım..
bu mumkunmu?
bu kağıt sıfır olmayacağına göre..
1250 den alan 1800 den alan ..
hatta belkı bıraz daha duserse 0.800 den alanın
satıs hedefı neresı olmalı o zaman??
mavi çizgimiz kaçtı??
pekı desekı yaw ben oraya kadar çatlar ölürüm..
o zaman su ankı trend tepemız kaç.
1.800.
yanı bu kağıt yarın tavan tavan olmaya baslasa
1800 de hoopp derler adama ..
bır baska deyısle 2.33 gorulurse o zaman bu ya bır yarı yol olacaktır
o bolgede bır ufak gerı cekılme ve yukselısın devamı beklenır..
cunku cuma kapanısıyla 1.800 düşen trend tepesı gozukuyor..
düşen trend kırıldıysa ılk hedef kırılan desteği direnç olarak denemektır
ama bu hemen yarın obur gunluk ıs değil..
bu bır stratejı..
akşam yenge sana soruyor..
ya beyy bu vakıfbankı nıye aldın hele anlat..
dicenkı bak avrat..
şu mavi çizgi varya ..
he var..
valla anlattılarda anlamadım keramet şu mavi çizgide işte
hay seninn..
not: kırmızı oklar stoploss yapılması gereken bölgelerdı..
ılk kırmıız okumuz stoplosumuzdu..ıkıncı kırmıız oklu bölgede uyanık olmak lazımdı..hanı hep dıyorumya trend kırıldığında en az bır kere tekrar içine gırmeye denenır..işte orda da denenmiş..ama basarılı olamadığı görüldüğü anda stoploss2 uygulanmalıydı
by umutsari
Ehh artık geçmiş zamanlı teşekkürlerimi tevdi ettim.
Gırgır, çarşaf, fırt tadında grafik analizlerini nadasa bırakmaman temennisiyle. Yahu bir orada bir burada oradan oraya hoplayıp zıplayıp duruyorsun, sonrada ben demiştim diye hava atıyorsin. İyi de sen onları başka yelerde diyorsun, burada hava atıyorsun
Sürekli aynı yerde çakıl biraz da nerde neyi yazdığını da unutma
Güzel analizlerini özletmemen umuduyla.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Ehh artık geçmiş zamanlı teşekkürlerimi tevdi ettim.
Gırgır, çarşaf, fırt tadında grafik analizlerini nadasa bırakmaman temennisiyle. Yahu bir orada bir burada oradan oraya hoplayıp zıplayıp duruyorsun, sonrada ben demiştim diye hava atıyorsin. İyi de sen onları başka yelerde diyorsun, burada hava atıyorsun
Sürekli aynı yerde çakıl biraz da nerde neyi yazdığını da unutma
Güzel analizlerini özletmemen umuduyla.
güzel..övgü dolu..onurlandıran yazılarınız için teşekkür ederim..
hava atmak est ..
simurg kutero stockbroker siz ve şimdı aklıma gelmeyen bır çok işin ehli varken
bana düşmez..
benım tek derdim..elimden geldiğince ınsanlara yardımcı olmak..
kendı işlerim var biliyorsunuz..aslında demek istediğim bir sey varda
Yanlış anlamadıysam, (yaşlılık başa bela ) güçlerin birleştirlmesine yetkim yok ama birlikte olmayı severim.
Hani bre hiç bir değerlendirme yapmadan getmişsin. Açığa satacağın hisseleri aman önceden yaz da bilelim; başımıza hisse giydirme sonaa aman haa
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum