Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bu mekanda yazmak çok şart gerektirir ..mesela birincisi dedikodu istemiyoruz ..ikincisi burası vob topiği olduğu için küçük hisse paylşımı istemiyoruz ..başka topiklrde buranın reklamını istemiyoruz falan filan ..liste bir bütün olarak uzar...
PATRON,sen hep Beyaz olandın ve Beyaz her zaman siyahı yendi,senle olmak hep keyifliydi...
Bütün bu alemdeki tek mutlak ışıksın.
Hörmetler
Bu benim son yazımdı ,tee 29 Kasım ,daha ne diyelim PATRON ..alemi bir kere daha perma perişan ettin ya,alem derken negatif enerji verenler yani..bir bütün olarak yani
Patronlar diye bir şey yok ,bütün bu alemde tek bir PATRON var - o da CR7 PATRON'dur..bunu da en iyi siz bilirsiniz sayın sevgili sinterklass,bizleri ara sıra düzensiz yazardı ama sizi hep yazar ve en son sizin adınızı yazardı..bir de VE TABİİ Kİ SEVGİLİ SİNTER diye eklerdi,PATRON sizi bir başka sevdi hep.. çok sevdi ama çok
PATRON Seni ne kadar çok sevip saydığımı bilirsin,kaç sözüm ona bu alemin en üst üstatları ama kendine üstat ,ahaliyi zarara uğratan çakma usatcıkları ,umumun çıkarı için bu alemden tümden sildim.. herkeşler şahittir..sağolasın sen de hep destek oldun ama sana tek bir konuda dargınım ..hep sayın sevgili sinterklass i önde tuttun ,o ne yaptı ki ben yapmadım?hep sana saygılı oldum ,en içten sevgilerimi ilettim ..niye hep onu hep başka bir tuttun bir başka sevdin ki? cesaretimi mazur gör ama alınıyorum ..rica ediyorum bir kerede beni en üstte tut ya bir kerecik ,..ve tabii ki sevgili ata diye bitir
Yorum