Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hikayedeki 26 yazıdan sadece tekini cımbız gibi çekip alıntılayıp ve üst düzey bir soru sormak çok üst düzey bir gözlem ve bu gözlemi sahip bir üst düzey zeka gerektirir ..
Tebrik ederim ,Sayın sevgili iki gozum
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Bir kasabaya sirk geleceğini öğrenen Bill sevinçle babasından para alıp sirke gitmiş. Sirkte “Taşşaklı BÜYÜK Joe sirkimizde” diye bir afiş görüp merakla girmiş sirk çadırına. Hayvanların ve akrobatların gösterileri bittikten sonra sunucu;
– İşte beklenen an geldi. Huzurlarınızda Taşşaklı BÜYÜK Joe Diye anons etmiş. BÜYÜK Joe sahneye çıkmış. Ortaya bir masa ve üzerine bir fındık, bir de ceviz koymuşlar. Joe zikini çıkartıp bir vuruşta fındığı kırmış. Daha sonra ikinci vuruşunda cevizi de kırmış.Seyirciler çılgınca alkışlamışlar.Bill adama hayran kalmış.Gel zaman git zaman yıllar sonra aynı kasabaya bir sirk daha gelmiş.”Taşşaklı BÜYÜK Joe bu sirkte” pankartını gören orta yaşlı Bill merak içinde sirke koşmuş.Yine hayvanlar ile akrobatların gösterilerinin ardından BÜYÜK Joe anOns edilmiş.BÜYÜK JOE elinde bastonu ile çıkmış sahneye. Ortaya bir masa ve üzerine bir Hindistan cevizi koymuş, sonra zikini çıkartıp bir vuruşta Hindistan cevizini ikiye ayırmış. Seyirciler ve Bill çılgınca alkışlamışlar. Gösteri bittiğinde Bill koşarak kulise gidip BÜYÜK Joe ile tanışmak istemiş.
– Efendim ben sizin hayranınızım, sizi en son 30 yıl önce burada izlemiştim, o zamanlar fındık ve ceviz kırıyordunuz, şimdi Hindistan cevizi diyerek tebrik etmek istemiş.
BÜYÜK JOE:
– Sorma evlat yaşlılık işte o zamanlar gözlerim iyi görürdü, şimdi az görüyor, Hindistan cevizini ancak tutturabiliyorum…
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Tüm VİOP pozisyonumu zarar ederek kapattım.
Bu bana göre değil/miş.
Zararımı not aldım,uygun zamanda geri almam ümidi ile.
XU 100 - 395 grm.(18 kasımdan günümüze aynı değerde)
18 Kasım 2019 tarihinde Tl değeri 106.000 idi ,bu gün 114.535 görüldü.
Sanal olarak VİOP katliamı yaşandı.
Yorum