Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Selamun aleyküm ağalar ve çok kıymetli sayın CR7
Sayın CR7 benim düşüncelerim çok açıktır, nettir.. Sonradan inkar edilemeyecek netliktedir.
Dün köprüden önce son çıkış dedim fakat endeks %2,5 artı kapattı..
Hala da aynı düşüncedeyim, büyük bir çöküş bekliyorum.. Son demleri bistin diye düşünüyorum naciZane
Sizin fikirleriniz nedir ?
Öğrenmek isterdim ?
Yanlış anlamayın ama sizin ekleyip sonra da alıntıladığınız kliplerden piyasaların yönü hakkındaki düşüncelerinizi anlayamıyorum.
Allahım herkese aynı IQ yu bahşetmemiş.. Mazur görünüz
Beklentilerinizi yazıya dökerek tecrübelerinizden istifade etmemize olanak sağlamanız temennisiyle, afiyetler olsun.. İyi akşamlar
Selamun aleyküm ağalar ve çok kıymetli sayın CR7
Sayın CR7 benim düşüncelerim çok açıktır, nettir.. Sonradan inkar edilemeyecek netliktedir.
Dün köprüden önce son çıkış dedim fakat endeks %2,5 artı kapattı..
Hala da aynı düşüncedeyim, büyük bir çöküş bekliyorum.. Son demleri bistin diye düşünüyorum naciZane
Sizin fikirleriniz nedir ?
Öğrenmek isterdim ?
Yanlış anlamayın ama sizin ekleyip sonra da alıntıladığınız kliplerden piyasaların yönü hakkındaki düşüncelerinizi anlayamıyorum.
Allahım herkese aynı IQ yu bahşetmemiş.. Mazur görünüz
Beklentilerinizi yazıya dökerek tecrübelerinizden istifade etmemize olanak sağlamanız temennisiyle, afiyetler olsun.. İyi akşamlar
Henüz imzanı görmüş değilim
Şimdilik bununla idare et ...Sabah geldiğimde tüm yazılarımı okuduğunu tesbit edersem
Senden bir CAP's paylaşacağım ..ki ..O , cevap olur.
Şahsında cümleten huzurlu bir gece diliyorum.
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
90400 e yazdım dı gelmeyince 90950 ye yetisebildim oda 4/1
Long
anlık canlı paylaşım yapan
daldan dala atlayan kuş gibi olan ben
akşamdan kalma kafayla sabah sabah haydi abbas dinlerkennnn
90950 longları 92700 flat
cort için düşünüyorum 93200 e gelirmi acep diye
Yorum