Çıkıcam ofisten neyse selametle hayırlı haftasonları olsun..
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Şaşırtıcak ne var yazımda?BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende az daha buna mı şaşırıyim nedir ?Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Olsun..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇıkıcam ofisten neyse selametle hayırlı haftasonları olsun..Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim iletimin şaşırdığınız kısmını anlamadım o sebep öyle sordum
şaşırtıcak başkaca bişey var yazında anlamında değil zaten.. ??
Zaten ,sizin gibi akıl sahibi birinin anlamadığını şaşırdım ya ..hadisenin şaşırtıcı yanı o...Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Neyse ,Cumartesi günü online olmamın sebebi grafik paylaşmaktı ,mevzu eksen kayması oldu
önemli değil ..dostlar arasında fikir alışveriş olmasından daha doğal bir şey yok ,böylece bilgi paylaşılarak çoğalır ,herkes aynı fikirde olsa olmaz ki zaten ...zıt fikirler bilgiyi çoğaltır...saygı ve sevgi çerçevisinde olan her fikire şahsen açığım.
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Yorum
-
Türk borsası çok ciddi bir kırılmanın eşiğindedir bunu şortçusu da longcusu da farkında dır ,kimisi şort girer kimsi long ,bunda şaşırılacak bir şey yok ,zaten bir satıcı olacak ki alıcı olsun veya tersi...
Ben bu kırılmada LONG dan yanayım ,daha evvel de yazdım long iyidir umuttur açıklıkdır kazançtır mutluluktur beyaz olandır...ve ,ki..Beyaz her zaman Siyah'ı yenmiştir ..er ya da geç.
Long piyasada herkes kazanır ama herkes.
Yorum

Yorum