Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Saçama sapandan bile öte yazanlara,alemi aldatanlara ve her zaman olduğu gibi bunlara kol kanat gerenlere...(10 bin mi 20 mi ...ohh ohh...'klibi de var da sonra gönderirim ')
Meşhur klibimi gönderiyorum.
riil taym onlayn alemi takip edenlere ...
Gerçi bu spek uşaklarının ve hamilerinin işi belli olmaz .. sabah bi bakarsın 20 sayfa eksik ...ha ha haaaa
SON 2 GÜNDÜR BORSA YÜKSELİYOR ve SON iki gündeki yazıların hemen hemen tümü silindi ..Yaklaşık 20 sayfa
Bir kere daha haklı çıkmanın sevincini tüm hazirun ile gecenin bu saatinde real time online paylaşmak istiyorum.
Tüm iyi niyetli dostlarıma sevgiler saygılar
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
foruma yeni üye olmuş birisi yazıyor da yazıyor, borsa çökecek, dolar aya çıkacak.
bu zamanda hala burada yazılan yazılar ile yatırım yapan kaldımı merak ediyorum.
okumayın, ben okumuyorum. şikayet olmasa başlığa gelmem bile.
sende aç bir başlık, borsa 150 bin olacak dolar 1 tl olacak yaz. klavyenizi tutan mı var.
her gün şikayet şikayet,
kuzunun başlığında da aynı şeyler oluyordu.
onlarada kaç kere yazdım.
okumayın, başlığa girmeyin, yazar yazar, kendi okur.
burası halka açık bir forum, kanunlara ve spk kuralları ile forum kurallarına uyan yazıları yazaiblirsiniz.
şikayetçi olduğunuz kişiye inanarak 3.60 dan dolar mı aldınız, 72.ooo de senet mi sattınız.
babanızın oğlumu, akrabanız mı, adını ünvanını, dahi bilmediğiniz birisinin yazıları ile para piyasalarında işlem mi yapıyorsunuz.
kendini yıllarca forumda kanıtlamış teknik temel analiz paylaşan insanları okuyun.
başlığı kapatmıyorum, kimseye silah dayamıyor, beni okuyun diye.
bizi suçlayıcı yazılar yazmayı bırakın. yok raiting uğruna yapıyormuşuz, hiç bir zaman öyle bir kaygıya düşmedik, her zaman 1 numarayız zaten. raiting uğruna olsa, kuzuyu atmazdım.
kuzu bir kesimi etkilemiş olma ihtimali olabilir, internet aleminde epey tanınan birisi idi, klavyeside iyi idi, araya sokak yazıları ekleyerek kendisini okuttururdu. burada çöküş, çöküş, batış, batış başka bir şey yok, neden okuyorsunuz...
kuzu, ilk yazılarında doğru yönde idi, terse düştüğünde zaten ağzını bozdu bende attım forumdan. severdim kendisini, bana bile küfür etti gittiği yerde.
sıradışı keyif, daha kaç gün oldu ki foruma üye olalı, onun yazıları ile para piyasalarında işlem mi yapıyorsunuz/yapıyorlar.
bu uyarı yazısını 2.defa yazdırdınız bana.... 3. yü yazmayacağım, yönetimi suçlayanı atarım forumdandirek olarak.
bu güne kadar kimseye eyvallah demedik, bundan sonrada demeyeceğiz.
AHH ata AHH ,nerdesin yakışıklı kardeşim
Damcıkların üstündeki görevin bi bitmedi gitti be yavrum ..tam senlik ortam
Gel gör ki yokluğunda alem kimlere kalmış.
Köpek gibi korkarlar senden...gerekeni yap..her zamanki gibi
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum