Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
garan kısa vadeli grafiği düzeldi şimdilik güçlü duruyor orta ve uzun grafiğini hafta sonu paylaşmıştım ,pek parlak değil
kumar zevkimi tatmin etmek için günlük treydlik olarak 8.85 biraz açık yapacağım ama korkuyorum gene yükselir diye .
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
kesinlikle KY leri takip ediyorlar bunu bugün bikere daha anladım ,ula 100 lotun nesini takip ediyor onu anlamadım ama neyse şimdilik 8.87 zararı kapatmama az kaldı
seans ağırlıklı ortalaması 8.78 oldu hisse 8.68 işlem görüyor ortalamayı flatlediğim 76 ye getirip ikinci seans beni masada bekliyor olacak biliyorum ,ama bugünlük alacağımı almışım zaten, bekleyip dursun mezevenk
elektirkler gelmeyecek anlaşıldı, arıza tespit dahi edilememiş, bu durumda kaldıraçlı piyasada poz taşımak hatalı olurdu zaten iyi kenara çekildik bakalım ortalık düzelsin diye beklemeli.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Neyse işimize bakalım
Nereye kadar düşebilir
1725 dibi mümkün mü
Olay burda bana göre
Altı da yoktur
Kuzunun yabancının bu ülkede mal varlığı var sözü
Acı tecrübeli mehmet kırsoyun buralar bedava fiyat görülmüyormu benzeri sözü
Diğer köyden stah hocanın golden cross inme inmesi beklentisi
Okuduğunu kenara yazmak lâzım
Düşer düşer de 17 25 altı var mı yok mu
Diyelim yok darbe olsa bile yukarı gidecek
Mısır gibi