VOB online

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sinterklass
    Tecrübeli
    • 17 Mayıs 2009
    • 1522

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel soruymuş valla bayım..), yinede; az öz yazdığı ve dönemsel zihinsel hafıza

arşivlediği için, ilgi zaman aralığından genel alıntı yöntemi en azından şablonu

olsa böyle bir işin, gerisi ilgi ustasının maharetinde detayla şekillenerek.. gibi

olabilir belki?).. Ve de; yazarken yüreğini ortaya koymuşsa akılda da kolay kalır

neyin ne olduğu.. da diyebiliriz )
    ne diyebilirim ki kendisi ve şahsındakiler beni çokça şaşırtıyor efsanevi bir yapısı var ...

fakat krizgralli zamanları vardı forumun bir uğradılar sonra kuzu emmim hepsini değnekle kovaladı

ha işte ne yalan söyliyim geceleri yatamazdım siz gibi hörmetli büyüklerimizden bir kaç tane daha olunca bambaşka atmosferler yaratılabiliyor ... neyse anısına gelsin

Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• Misafir

) Deli bi dönemdi.. Tüm güzel anılara tekrar madem..

Hani krizgralli tespiti 7-10 lira arasımıydı neydi Dolares'de ), olursa bi yolunu

bulur gelebilir taze ekstralarıyla.. Vade meselesi ayrı konu tabi..)

Gurbet elde yakalar bi yerinden nasıl olsa..

Yorum

• CR7
        Tecrübeli
        • 26 Ekim 2014
        • 1711

Günaydın

Bugün ters stratejik yapıp Garan 8.77 den aldım,çok çok az aldım ama maksat marketin içinde olmak heyecanı yaşamak an itibarıyla vob 105600 garan 8.77 endeks 86480
        Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

Yorum

• CR7
          Tecrübeli
          • 26 Ekim 2014
          • 1711

yavaşşşşşşşşşşşş al lo palacan arpanı gene fazla mı kaçırdın garan 8.89

Yorum

• CR7
            Tecrübeli
            • 26 Ekim 2014
            • 1711

Soğuk bir Ocak sabahı bir adam Washington DC'de bir metro istasyonunda, kemanla 45 dakika boyunca altı Bach eseri çalar. Bu süre içinde, çoğu işe yetişme telaşındaki yaklaşık bin kişi kemancının önünden geçip, gider.
            Kemancı çalmaya başladıktan ancak üç dakika kadar sonra, ilk kez orta yaşlı bir adam kemancıyı fark edip, yavaşlar ve birkaç saniye sonra da gitmek zorunda olduğu yere yetişmek üzere yine hızla yoluna devam eder.
            Kemancı ilk bir dolar bahşişini bundan bir dakika kadar sonra alır.Bir kadın yürümesine ara vermeksizin parayı kemancının önüne koyduğu kaba atarak, hızla geçer, gider.
            Birkaç dakika sonra, bir başka adam duraklayıp, eğilerek dinlemeye başlar ancak saatine göz attığında işe geç kalmamak için acele ettiğini belirten ifadelerle hızla yoluna devam eder.En fazla dikkatle duran ise üç yaşlarında bir oğlan çocuğu olur.Annesinin çekiştirmelerine rağmen, çocuk önünde durur ve dikkatle kemancıya bakar. En sonunda annesi daha hızlı, çekiştirerek çocuğu yürümeye zorlar. Oğlan arkasına dönüp dönüp kemancıya bakarak,
            çaresizce annesinin peşinden gider. Buna benzer şekilde birkaç çocuk daha olur ve hepsi de anne, babaları tarafından yürümeye devam için zorlanarak, uzaklaştırılırlar.
            Çaldığı 45 dakika boyunca kemancının önünde sadece 6 kişi, çok kısa bir süre durur. 20 kişi duraklamadan, yürümeye devam ederek, para verir. Kemancı çaldığı süre içinde 32 dolar toplar. Çalmayı bitirdiğinde ise sessizlik hakim olur ve kimse onun durduğunu fark etmez, akışlamaz.

Hiç kimse onun dünyanın en iyi kemancısı Joshua Bell olduğunu ve elindeki 3,5 milyon dolarlık kemanla, yazılmış en karmaşık eserleri çaldığını anlamaz. Oysa Joshua Bell'in metrodaki bu mini konserinden iki gün önce Boston'da verdiği konser biletleri ortalama 100 dolara
            satılmıştı...Bu gerçek bir hikayedir ve Joshua Bell'in öylesine bir kılıkla metroda keman çalması, Washington Post gazetesi tarafından algılama, keyif alma ve öncelikler üzerine yapılan bir sosyal deney gereği kurgulanmıştır. Sorgulanan şeyler; sıradan bir yerde, uygunsuz bir saatte güzelliği algılayabiliyor muyuz? Durup ondan keyif alıyor muyuz? Beklenmedik bir ortamda, bir yeteneği tanıyabiliyor muyuz?

Yorum

• CR7
              Tecrübeli
              • 26 Ekim 2014
              • 1711

Garan 8.79 Vob 105575 Endeks 85978 ,Yarın haftanın da Ayın da Vade sonunun da son günü

Bu kadar ilginç bir vadenin son günü da ilginç olmalı ,bakalım olacak mı?

İyi akşamlar.

Yorum

• sinterklass
                Tecrübeli
                • 17 Mayıs 2009
                • 1522

keman değil de bugün mecidiyeköy metroda yetenekli bir vatandaş nasıl çaldıysa flütü.. baba ocağına değil direk dede ocağına dönesim geldi öyle bir köy havası o betonun içinde nasıl hissedildi bilemedim
                kendisini burdan tebrik ederim
                benim .okçularda da bana keman çaldırdı bugün eggubde ama hala elde bir benzer aynı orana stoploss aksi halde hazirana kadar bende..

Yorum

• sinterklass
                  Tecrübeli
                  • 17 Mayıs 2009
                  • 1522

dolara bakınca 1 mayıs mazeretli 5 iş günü düşüş
                  ardı sıra seçime kadar höst dedirtecek çıkış mantıklı geliyor .
                  hareketlerlü günler 25 saat sonra başlıyor ..

Yorum

• CR7
                    Tecrübeli
                    • 26 Ekim 2014
                    • 1711

CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    yavaşşşşşşşşşşşş al lo palacan arpanı gene fazla mı kaçırdın garan 8.89
                    Garan 8.51 Vob 102575 Endeks 83947 ,Dolar 2.6770

Enteresan bir vadeydi ne longcuları sevindirdi ne de şortçuları.

1 Mayıs bayramını şimdiden kutluyorum.

İyi tatiller .

Yorum

• CR7
                      Tecrübeli
                      • 26 Ekim 2014
                      • 1711

Haziran vadenin stratejiğini de yazayım da öyle tatile çıkalım bari

İyi geceler.

Yorum

• Misafir

İyimiss ) Thanx..

& Bilmukabil; Short short short..
                        ...

Some heavy lyrics there by the way, Sn. Bayım..

Nice nays..

Yorum

• CR7
                          Tecrübeli
                          • 26 Ekim 2014
                          • 1711

Tatilden geldik yeni vadede de hadise gene aynı ya anlaşılan palacan seçim sonrasına kadar saçma sapan sideway e devam edecek

Garan 8.58 Vob 102950 Endeks 84018 Dolar 2.7141

Hep arz ediyorum ..Garan'ı çözen kazanır gerisi hikaye

Yorum

• CR7
                            Tecrübeli
                            • 26 Ekim 2014
                            • 1711

8.58 den biraz garan aldım çok merak ediyorum noolcak diye

Yorum

• CR7
                              Tecrübeli
                              • 26 Ekim 2014
                              • 1711

200 günlük EMA 8.63 de orayı gördü geçmekte zorlanıyor sanki 8.62 den flatledim ,vob 103300 şortladım

Yorum

• CR7
                                Tecrübeli
                                • 26 Ekim 2014
                                • 1711

103200 den revers

Yorum

Working...
                                X

Debug Information