Bugün adım Leyla ...........
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bana göre geçse Al veriyordu kısa vade iyi yer bakalım nereye kadar giderCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster99100 şort
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Yorum
-
kardeşim geçmiş olsun bazen inat etmek yerine "Rüzgarın yönünü tayin edemeyiz ama geminin yönünü değiştirebiliriz."CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterenteresandır sistem hala satta nasıl bir sistemse
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkardeşim geçmiş olsun bazen inat etmek yerine "Rüzgarın yönünü tayin edemeyiz ama geminin yönünü değiştirebiliriz."
sevgili eren senin bu teknik bilgin bende olsaydı piyasanın yarısından fazlası benim olurdu
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum

Yorum