Her konuda temel analiz, ayıptır söylemesi analizin kralı...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BayKush
    Tecrübeli
    • 30 Kasım 2013
    • 475

Uzun vade derinliğe baktım da, oynayan sayısı artmış. kademelerde bir kaç tane büyük sayı var. önceden aynı adam aşağı 50 adet loğ, yukarı 50 adet short emri girer beklerdi. döviz bürosu gibi çalışıyordu. Şimdi sayıları artmış.

Yorum

• BayKush
      Tecrübeli
      • 30 Kasım 2013
      • 475

30 dakikalık grafikte 2li yayvan tepe oluştu... longu kapadım... bu lanet tableti ekranında yazmak ne zor yaw. durmadan düzeltme yapıyor. kapama yerinide bulamadım...

Yorum

• yetkisiz
        Katılımcı
        • 18 Aralık 2013
        • 80

Yorum

• yetkisiz
          Katılımcı
          • 18 Aralık 2013
          • 80

"Politik Belirsizlik" vurgusu önemli !...

Yorum

• BayKush
            Tecrübeli
            • 30 Kasım 2013
            • 475

Benim horoz dayağı yeyipte güçsüz düşünce bi köşeye çöküp kaldığını ve damlalıkla beslediğimi yazmıştım. Sarı tavuk dün kayıplara karıştı. Bugünde horoz kayboldu. Horozun kaçacak gücü olmadığına göre, demek ki civarda vahşi bir hayvan var. Bir tek siyah tavuk kaldı, oda Hint tavuğu. Hint horoz ve tavuğun bilenler bilir, diğerlerine göre daha vahşidir.

Neyse yaw... long al satlarım eksiye düşmemi henüz engellemedi. yaw bu tableti kıracam. her kelimeyi düzelteceğim diye değiştiriyor... yazmak işkence oldu...

alımlar sürüyor... satışlar karşılanıyor.... 70bin üzeri ufak ufak balon olmaya başladı... tabi kısa-orta vade için... uzun vade için bilemeyiz...

Yorum

• BayKush
              Tecrübeli
              • 30 Kasım 2013
              • 475

longlarımın sayısı şort sayısını geçti...

bu 5. gündür işlem hacmi normalin yaklaşık 2 katı. çok sağlam alıyorlar...

bugünü eksi kapadım... bu yükselişe henüz adapte olamadım...

Yeni aya geçtik. Geçen ayı artı kapadım, ancak son haftasını eksi kapadım. kazancım standardımın yarısı kadar oldu...

yeni ay, yeni şans...

kolay gelsin.

Yorum

• BayKush
                Tecrübeli
                • 30 Kasım 2013
                • 475

Yabancı payı 63.25... çooook ilginç... 17 aralık fetullah olayında 74binden 62binlere getirdiler... bu çok anlamsızdı... mantıksızdı... siyasi olay gerçekleri kısa orta vadede değiştirmezdi... şimdi endeks yine aynı yerlere geldi... şu fıkra vardır ya... köyün zengini traktörle kasabaya giderken yolda yürüyen kendi köylüsü ile karşılaşır... giderken zengin olan dönerken köylü olan dumanı tüten mayıs(inek gübresi) yerler... arada traktör el değiştirir... en son köylü biz bu mayısı niye yedik der...

Aynen bu hikaye...

niye 10bin puan sattınız, niye 10bin puan geri alıyorsunuz... iki harekette mantıksız olduundan ikisine de adapte olamadım...

Mantık adamıyım... normal olmayan olaylarda afallıyorum... ancak mantık adamı olduumdanda sürüye uymuyorum...

TR verileri istikrarlı düzelmeye başlamazsa ki orta vadede öyle bir beklenti yok... durum mantıksız... ancak uyum sağlamam gerekiyor...

bist30 F/K 10.30 a geldi... dow F/K 18 olsa gerek...

brent hızla düştü çok ilginç 105 oldu... sebebi kaçırdım...

Yorum

• BayKush
                  Tecrübeli
                  • 30 Kasım 2013
                  • 475

hisse nette vob topiğine bakıyorum, kalabalık yükselişe inanmış... bu düşüşün yakın olduğunu gösterir...

kısa vade shortlar duruyor, uzun vadede long bir tane kaldı sadece... 4 nisana kadar sadece shortlara takviye yaparım artık... 4 nisanda ve 11 nisanda TR notu değerlendirmesi var... görünümün düşmesi bekleniyor...

Acaba bu yükselişi blackRock mu tezgahladı.? TRde 17 aralıktan sonra en büyük zararı edenlerden biriydi... Zararı çıkarmak için bi operasyonmu yapıyorki.?
                  Çıkarken büyük bankalardaki alışlar farklıydı.!!! sanki bir grup önce bi bankayı çıkarıyor, sora o bankayı bırakıp diğerini çıkarıyor gibiydi... toplu bir banka alımı yoktu, bir o bir diğeri şeklinde...!!!! bilinmez... yada bi rus oligark tır... bu oligark ne demek acaba... kim ve ne olduklarını biliyorumda, kelime anlamına bi bakayım...

Yorum

• BayKush
                    Tecrübeli
                    • 30 Kasım 2013
                    • 475

2 vadede oynamayı sağlam alışlar sebebi ile bıraktım... shortlar kapandı long duruyor.
                    yakın vade oynayacağım.

Yorum

• BayKush
                      Tecrübeli
                      • 30 Kasım 2013
                      • 475

88000 de 1100 den fazla short emei girilmiş. oraya daha 10 kademe var. sayı artar. acaba alınacakmı.?

Yorum

• BayKush
                        Tecrübeli
                        • 30 Kasım 2013
                        • 475

71.500 de yükseklik korkusu başladı... oanik satışlar geldi... artık yükselişler ızdıraplı, düşüşler hızlı olacak demektir.
                        kısa vade için buralar balon...
                        çift vade otuna geçtim... günü artı kapamam çok zor... bol şans...

Yorum

• BayKush
                          Tecrübeli
                          • 30 Kasım 2013
                          • 475

Yabancı payı 63.19... 70.000 üzerinde almamışlar. yerli almış... o sebeplede dün akşamki panik satış gelmiş.

enflasyon beklenenden yüksek geldi... sabah gel gel açılışı vardı... bi 71.500 e çekme ihtimalleri hala var...

bugün elimde kalan tek kontrat longu kapayıp shortlarla devam edeceğim...

Yorum

• BayKush
                            Tecrübeli
                            • 30 Kasım 2013
                            • 475

Kötü gelen enflasyon verisinden sonra bir kez daha 71.500 e eçktiler. Bazen böyle yapıyorlar.
                            longuda kapadım, shortlara tek takviye yapmış oldum. gerisi kısmetim...

gözlemeci ablaya gideyim... bol şans...

Yorum

• BayKush
                              Tecrübeli
                              • 30 Kasım 2013
                              • 475

Draghinin konuşmasında bişey yoktu ancak yükselmek için kullandılar...

Shortlara 88,100den bi takviye daha...

Yorum

• yetkisiz
                                Katılımcı
                                • 18 Aralık 2013
                                • 80

88.300 short !...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information