zumu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Zamanlar & Döngüler
Collapse
X
-
önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
Beklentimde değişme yok ancak kırılım ihlali olursa, olası ihlalde geri alım seviyelerine bakmak istedim.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
Yorum
-
4 şubata kadar yükseliş için dönüş yönündeyiz.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
Yorum
-
7-8 gündür yatay piyasa kağıtları pirim yapıyor.zumu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster56.000 de patinaj yapmaya başlıyacağız gibi.Yatay piyasa kağıtları pirim yapabilir.
Yorum
-
Ekim ayında öngörmüş idim.:081:zumu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow 8100 e gelebilir mi?Ama hangi şartlarda oralara kadar düşebilir? O şartlar mümkün mü? Ben o şartların artık pek var olmadığını savunanlardanım.Ocak ayına doğru 10.000 i kalmak üzere geçecektir.
Yorum
-
Aylar önce Dow Jones yılbaşına yakın 10.000 in üstüne kalıcı olarak yükselecektir demiş idim.Haklı çıktım.İMKB için bir düzeltme var ama gecikecektir sanırım.Dow endeksinin 11.800 den dönüşünde başlayabilir.Yazalım bitarafa bir köşede bulunsun.İMKB 66.000 i hedef aldı bile.cayy
Yorum
-
56.000 deki patinaj dowa korele gibi.Bugünkü Avrupa kapanışları (cac ve dax) kanaatimde revize yapmama sebeboldu, onlar da desteklerinden döndüler. Dow da desteğinden döndü.zumu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster56.000 de patinaj yapmaya başlıyacağız gibi.Yatay piyasa kağıtları pirim yapabilir.
Yorum
-
Araya bir düzeltme girdi.Ama bu düzeltme 44.000 e kadar sürse bile yine 66.000 hedeftir diyebileceğiz sanıyorum.zumu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster56.000 deki patinaj dowa korele gibi.Bugünkü Avrupa kapanışları (cac ve dax) kanaatimde revize yapmama sebeboldu, onlar da desteklerinden döndüler. Dow da desteğinden döndü.
Yorum
Yorum