Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

evettt...78 000 le kapattı....bu bizim ucun kotu...78 500 ustu kapatsaydı....bizim ucun...yani shortcular ucun iyiydi....

bu belirli bazı kaartlarda....sko dışı satıs var demektir...o satısa dusuk bedel verecektir...verirse bu bedeli...YUKARI BASACAKTIR....bunun ucun ucuncu bi dip yapmalıdır...77 000 lere veya 76 800 lere...

bu dibi...yarın saat 4 den sonra baslıyarak yaparsa....karı gene alır cıkarım....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu kuralları....tum topiclerde yayılı...BU kuralları borsada yeri geldiginde...o anda yazıyorum...misal su anda...ortalamalar kuralını yeniden yazdım...hangi ortalamalar ama....DUSULEN YERDKİ ORTALAMAR KURALI...ve bunu yorumluyarak...oyun kurma...bak yukarıda yazdıklarımla....OYUNUMU KURDUM....

UC ORTALAMALAR KURALIM VAR...

1...DUSULEN YERDEKİ ORTALAMALAR...

2...YUKSELTİLMİŞ TEPEDE ORTALAMALAR....

3...HOLD-UP da ortalamalar kuralı....hold-up...haber oncesi durumdur genelde....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hocamurat2001
        Aktif
        • 26 Haziran 2014
        • 367

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kuzu kuralları....tum topiclerde yayılı...BU kuralları borsada yeri geldiginde...o anda yazıyorum...misal su anda...ortalamalar kuralını yeniden yazdım...hangi ortalamalar ama....DUSULEN YERDKİ ORTALAMAR KURALI...ve bunu yorumluyarak...oyun kurma...bak yukarıda yazdıklarımla....OYUNUMU KURDUM....

UC ORTALAMALAR KURALIM VAR...

1...DUSULEN YERDEKİ ORTALAMALAR...

2...YUKSELTİLMİŞ TEPEDE ORTALAMALAR....

3...HOLD-UP da ortalamalar kuralı....hold-up...haber oncesi durumdur genelde....
        vefakar abim topikler hep kıkrlara karıştığı için eski kurallara ulaşamıyorum ben senin gibi yüce bir üstadı allah kahretsin ki çok geç keşfettim bu konuyla ilgili forum moderatörleri yardımcı olursa minnetar olurum saygılarımla büyük üstadımız

Yorum

• oxford
          Tecrübeli
          • 03 Kasım 2013
          • 467

Bu dolar 2,40 için zamanlamanız nedir saygıdeğer Kuzu büyüğüm? Saygılarımla
          dolar tl de....2.40 lara cekilme mutlaka gerceklesecektir...bu capitalist mode geregi boyledir...oradan 3.20....

bu cekilme olurken...borsa tl bazlıda dusurulecektır....dolarda bu dusus ucun fed den bizim merkeze dolar pompalanırken....SKO VE ADAMLARI...turk piyasalarından rahatca cıkacaktır...dola 2.40 lara yonelince yerli borsada alıcı olur....sko satar...

bu capitalist mode geregi boyledir...misal yunan...sko...kendine baglı bankaların borclarını yunan merkeze...yani yunan halkına devretti...2010 da...borc artık sko ve adamlarını ilgilendirmiyor...odeyecek yunan halkıdır...halbuki yunanı krediye bunnar bogmustu...

not...kelmiker kardes....yazını gec gordum...simdi cevapladım...

Yorum

• azizaydin
            Katılımcı
            • 13 Eylül 2007
            • 118

iyi akşamlar kuzum.borsa dip olduktan sonra 5 sene girilecek sektörler hangileri olacaktır.
            y.t.değildir.

Yorum

• ihakki
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 709

bu uc gun....tum kaartlarda adaptasyon donemi....ortalamaların dusulen bu bolgede opusmesi beklenecektir...

3...78 400 de...

5...78 800

10..79 900

20...80 800 de...

eger dusus trendindeyse borsa....bu dusulen bolgede....3....5...ve 10 gunnuk ortalamaların kesismesi beklenir...bu kesismeden sonra....gozler 20 gunnuk ortalamaya cevrilir...eger onu yukarı kırarsa...BU DUSUS TRENDİ DEGİL SİLKELEMEDİR...kesismeden sonra...20 gunnugu beklemeden asagı yonlenirse....BU DUSUS TRENDİDİR....

BUNU BEKLİYORUZ....
              Grafik 20 günlüğü beklemeden aşağı gidişi göstermektedir.3-5-10 günlük ortalamalar öpüştükten sonra 20 günlüğü yukarı kırarsa silkeleme olabilir tetikte olalım diyor sevgili KUZU.

YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kelmiker
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 554

Sayın kuzu vadeli şortları kapattınız mı

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

cnbc e de usagın biri...dolar grafigini ekrana komus burcak a diyorki...bro gız ahan bura varya...bu gecildimi...2.85...

aynı usag....bu forumda idi...ben kendi topigimde onlar bi gurup tehhnikci gendi topiclerinde yazıyordu...dolar tl hedef 1 diyorlardı...rakkam 1.35 di...ben bunnara cevap...DOLAR TL ONCE 2.0....SONRA 2.40 DEYİNCE...

BUNNAR topiclerini bırakıp benim topige hucum ettiler...ATIYORSUN BOL KESEDEN...YAZIKTIR GUNAHTIR...INSANLARA DEYİP BENİ KOVDURDULAR...

SİMDİ....ahan bura varya buro....buna eyi bak bu kırıldımı...2.85 diyor...buro...yıllardır durumu biliyor...acıyarak bakıyor...

ha ha ha.....guzu bu boru deelll....boruyu ufler guzu....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sayın kuzu vadeli şortları kapattınız mı
                    evettt...78 000 le kapattı....bu bizim ucun kotu...78 500 ustu kapatsaydı....bizim ucun...yani shortcular ucun iyiydi....

bu belirli bazı kaartlarda....sko dışı satıs var demektir...o satısa dusuk bedel verecektir...verirse bu bedeli...YUKARI BASACAKTIR....bunun ucun ucuncu bi dip yapmalıdır...77 000 lere veya 76 800 lere...

bu dibi...yarın saat 4 den sonra baslıyarak yaparsa....karı gene alır cıkarım....
                    kelmiker...

AV ve avcı...ve tuzaklar...essek arısı iri bi hayvandır ...yawri kelebek kuccuk..essek arısı yawri kelebegin peşine dustumu yemek ucun...yawri kelebek hızla duvara dogru ucar...arı peşinde ve mermi hızında...KELEBEK e yuce rabbim momentumu ogretmiştir...genlerine komus...duvara carpmak uzere iken momentumu az oldugu ucun hızla doner...ESSEK ARISI O HIZDA DONEMEZ VE DUVARA CARPAR...OLUR VEYA AGIR YARALANIR...bizim koyde bunnarın savasını cok izlerdim....kuzu cobanı iken...7 ila 8 yaslarımda...

hayır kelmiker....bu olmadı...bu olmadı mı...tuzak yok demektir...bu tuzagı işaret ediyordu...

Yorum

• kelmiker
                      Tecrübeli
                      • 02 Aralık 2008
                      • 554

Ya kuzu seni çok seviyorum ve tanımayı çok istiyorum

Yorum

• hocamurat2001
                        Aktif
                        • 26 Haziran 2014
                        • 367

kuzu emmi şöyle bir yorumum var emme senin gibi bir pirimiz ve üstadımıza danışmadan onay almadan milim kıpraşmam belkinemde yanlış düşünüyom diye akp mhpylede altan görüşüyor havası vererek aslında yüzde 99 ülkeyi genel seçime götürecek baklayı ağzından kaçırdı davutoğlu faruk çelik mhpyle görüşüyor diye amaç chpyi masadan kaçırtmak zaten mhp yaklaşan krizden dolayı *** korkusuyla baraj altında kalır korkusuyla kesinlikle içinde olmayacak koalisyonun buda bende erken seçim ihtimalini yüzde 99 çıkardı bugün skoda biarzcık daha f shortçuları dökmek için dediğim fek harekenin yapacak ya 99 700 (20 günlük hareketli ortalama) ler yada 103 lere kadar bile sürebilir bunuda dolardaki kar realizasyonuyla yapacak işte oralardan evladiyelik şhortları taşıyacam global kriz beklentisiyle nasıldır pirim bu strateji..

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

KUZUNUN CAPİTALİST MODE a gore teknik analizi....bu eski topicte kaldı...burada tekrarlıyım...

mode bası....turkiye ucun....2003 tu...AKP donemi...10 yıllık cycle 2013 de bitti...VE ZİRVE OLUŞTU...BU 93 000 Dİ....

BUNU Bİ DAHA GOREMEDİK....neden...on yıllık mode duzeltmesi...3 veya 4 yılda tamamlanır...fibonaçi zamanları nedeniyle...

zirve 2013 de....93 000 oluştu...ilk dalga duzeltme geldi....bu 60 000 endekste dip yapıp sonlandı...2014 de...1 yıl...

bunun tepkisi basladı....bu ikinci mal cıkma hareketidir...mal cıkışta satılır cunki...bu 90 000 endekste sonlandı...1 yıl surdu..

dikkat...dikkat...dikkat...YENİ TEPE ESKİ TEPENİN ALTINDA....BU 2013 DEN BERİ DUSUS TRENDİNDEYİZ DEMEKTİR...

SU ANDA....FİYAT 78 000 DE....BU DİP MİDİR HAYIR DEGİLDİR....BU dusus trendine gore...ikinci dalga dip...58 000 dir....2016 da..1 yıl.

bu analizde....2013 tepesi....dolar bazlıda 50 000...euro bazlıda 39 000....tl bazlıda 93 000...dolar tl 1.85...euro tl 2.38...parite 1.25 dir...

Bu analizde......2014 dibi.....dolar bazlıda 26 000...euro bazlıda 20 000...tl bazlıda 60 000....dolar tl 2.30...euro tl 3.0....parite 1.30 dur...

bu analizde......2015 tepesi.....dolar bazlıda 40 000....euro bazlıda 34 000...tl bazlıda 90 000...dolar tl 2.30...euro tl 2.64...parite 1.15 dir....

bu analizde....2016 dibi....dolar bazlıda 19 000.....euro bazlıda 18 000...tl bazlıda 58 000...dolar tl 3.05...euro tl 3.22...parite 1.05 olacaktır...

VE 10 YILLIK CYCLE IN DUZELTMESİ...bu 3 veya 4 yılda tamamlanacaktır....fibonaçi zamanı genelde 4 yıldır...bunu degiştiren politic...econonomic ve GEOPOLİTİC hedeflerdir...bana gore...2017 den baslıyarak....TURKİYE 10 YILLIK İKİNCİ CYCLE NA GİRECEKTİR...BU CYCLE DA HEDEF FEYZADIR....1 DOLAR=1 EURO=1 TL dir....VE TURKİYE AB YE GİRMİŞTİR...CYCLE BOYU...2017 İLA 2027 ARASIDIR...

NOT...bu cycle ı incelerken....o anda olan...politic...economic ve geopoilitic degişimleri siz kendiniz...buna yerleştireceksiniz....bi misal vereyim...cozum sureci ve pkk nın silah bırakması sureci...ikinci dalga maldan cıkmayı saglamıştır...tekrar silaha sarılma...ikinci dibi getirecektir...BU OLAYLARIN TUMU....KENDİLİYİNDEN OLMAZLAR...CAPİTALİST MODE GEREGİ PLANLANMIS OLAYLARDIR...
                          GENELDE BEN...bu konularda yazı yazdıgım zaman...bu yazının hiçbişeyi degiştirmiyecegini bilirim...hiçbi önemi olmadıgınıda bilirim...emme eglence ossun diye...o tartısmalara katılırım...sadece eglence ossun diye...INANDIGIM ŞEY...YUKARIDAKİDİR....

Yorum

• oxford
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2013
                            • 467

mhp koalisyonu olacak gibi...döviz düşer herhalde.....vaziyet onu gösteriyor..

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

GEOPOLİTİC DENGE ARAYISI....EUROASYADADIR....ve burada kilit IRAN dır....cin hindistan ve rusya etrafında oluşan bu yeni economic motor da....İRAN kimin yanındaysa....o kazanır....bu bakımdan...İRAN merkezlidir bu 10 yıl....herkes onu tarafına alma peşindedir...petrol ve dogazgaz yatakları....asya ve avrupa arasında ki kopru pozizyonu....basra korfezindeki stratejik pozizyonu....BUNNAR İRANI CEKİCİ KILIYOR...SAH VARKEN...bunnar batınındı....islam devleti 1979 dan beri bunnarı batının elinden almıştır...

bu olan ISLAM ın kendi kendi ile savasması...SUNNİ-SİA kamplarının yaratılması v.s ise...ya iranda ic devrimle islam devleti yıkılacak...veya iran bu haliyle BATI ya adapte edilecektir....buna engel ise....İSRAEL dir...ıslamdan korkuyor...cunki bi idealoji o...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

meto....

bu teknik analizlerimde....dolar tl nin....2.80 den 2.40 lara suzulmesi gerekirdi...buradan 3.05 veya 3.20...overshootıngle...BU 2.40 UCUN....Bİ SAKİNLEŞME DONEMİ LAZIM....KOALİSYON BUNU SAGLIYABİLİR...FED bizim merkeze dolar pompalayabilir ki kendine baglı bankalar maldan ikinci dalga cıkısını yapsın...burada mal dedigim borsa degil...tahvil bon...ve tl pozizyonları...ile... kredi verdikleri yerler....ozel sektor....bu borcun devlete yıkılması icabeder...YUNAN 2010 DAKİ GİBİ...

YABANCININ....borsada maldan komple cıkması diye bişey hic yoktur...hep borsadadır...cıkması işine gelmez...bu emme basma tulumbadır...tepede verir dipte alır...PARA BASMA MAKİNASIDIR BU...NİYE CIKSIN...APTAL MI HERİF.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information