ÖNE ALALIM: iki tur insan cok tehlikelidir....insanlik ucun....ikikler ve aliklar....skettin bunlari kullanarak dunyayi yonetir....bunnar dunya nufusunun yuzde 70 dir....ele bele degil...coklar...onun ucun iskender agam her ulkeye demokrasi getirir....bu aliklar ve ikiklere yetki verir....
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
2015 Ocak AYI ( 1. DÖNEM DESTEK VERENLER)
1.boş
2.manaw
3.celikay
4.beyabi
5.sinterklass
6.liono
7.badapin
8.yemekci
9.bıkmışbroker
10.STEFANO
11.baytar
12.LABTEK + DENİZ5
13.M. Utku
14.banner
15.süphan
16.selam
17.ubatu
18.ihakkı
19.BEéLLrock
20.kemal52x
21.mukora
22.sonperde33
23.anofel
24.vobba
25.culex
26.kemal
27.emci
28.manif
29. musican
30.elmas
31.titanp4
32.greenspan41
33.pit
34.ekes
35.bubico
36.OHANNESBURG
37.dguauo
38.onur_aydogan
39.titanp4
40.wınvob
41.sinerklass
TEMMUZ AYI (2. DÖNEM DESTEK VERENLER)
1- boş
2- BARACUDAS
3- manaw
4- kalekale17
5- meto15
6- wınvob
7- sinerklass
8- culex
9- meto15
10- süphan
11- OKANHÜLYA
12- rüzgar
13- banner
14- kemal52x
15- mitli
16- bubico
17.adergah
18.ındoda
19.seba
20.segmeabi
21.forsen
22.saleve
23.azizaydın
24.altınort
25.thracian
26.erkmen
27.fiyatçı
28.adembaba
29.ihakkı
30.phd
31.ubatu
32.stefano
33.beyabi
34.liono
35.BOTTLENECK
36.adoer
37.labtek
38.deniz
39.celikay
40.arlan
41.rodin
Destek verdiği halde liste ismi unutulmuş olan bize lütfen ulaşsın. Bu listedekiler dışında hiç kimse bu topiğe giriş yapamayacaktır.
Yorum
-
KUZU üstadıma bir noktada hak vermemek elde değil...Bizde insanlar bilgiye bedel ödemediği zaman, hem o bilgiyi hemde o bilgiyi vereni küçük görüyor..Yapımız böyle..
Her ne kadar ücretli forum olayına karşı olsamda, burası artık bir forum değil..KUZU nun şahsi cafeteryası gibi oldu...ve kendiside değer verenide görüyüm vermeyenide görüyüm dedi...
Ben bu bedelin 20 TL de sabitlenmesi taraftarıyım...Biraz önce bende ödemeyi yaptım..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
KUZU madem geçmişi hatırlattı..Bende o konuda bi kaç bişey söyleyimde içimde kalmasın..
2000 den beri forum takip ederim. Forumlarda dönem dönem bir çok kişi parladı..Sonra hepsi yok oldu gitti...Ama forumlardan şimdiye kadar sadece bir tane efsane çıktı..Oda KUZU dur.
Ben her platformda KUZU nun mutlaka takip edilmesi gerektiğini söyledim..Bunu KUZU için yapmadım..Takip edecek kişilerin iyiliği için yaptım..Bir Yalçın KÜÇÜK, iki KUZU...bunlar önemli kişilerdir...İkiside Ezberleri Bozuyordu..İnsanlar Medya ile kıstırılmış durumda ve düşünceleri yönetiliyor...Dar kalıpta düşünmeleri sağlanıyor...Borsayıda siyasetide nasıl düşünmeleri gerektiğini oradan öğreniyorlar..
Medyada cahilleştirmek için elinden geleni yapıyor..Bunu yaparkende bir süre sonra kendi söylediklerine inanıp, kendileride cahilleşiyor tabii..ve o cahillik doğru bilgi oluyor.....Aynı benim medya borsa yorumcularına tepki olarak anlattığım FENERBAHÇE indikatörüne bi süre sonra kendiminde inandığım gibi..
Sana yansıtılanın doğru olmadığını, doğrunun farklı olduğunu KUZU öyle akıcı ve sokak ağzı dilliyle öyle güzel anlatıyorki..Akademik dille anlatsa bu kadar güzel anlayamazsınız...
Bu tür insanlar kolay yetişmiyor..hazır ortada böyle birisi varkende herkes tanısın istiyorum...Bir daha bulamayacaklar çünkü...
KUZU hatırlattığı için anlatma gereği duyuyorum..SİMURG Hocaya bi lafta ben geydiriyimde içimde kalmasın...Bunu o dönemde forumda KUZU takip eden herkes adına yapıyorum.
KUZU bu forumda yazarken 1 hafta vardı..3 hafta yoktu..hep ceza alırdı..
Bir cumartesi günü foruma girdim..Saat 13:00 te zırtapozun birisi başlamış KUZU ya hakarete...mesajlar peşpeşe..Kuzu dan hiç ses yok..bu saat 22:00 ye kadar sürmüş..Saat 22:00 de KUZU gelmiş...Kuzu o zaman şimdiki gibi değildi..daha enerjikti ve öyle küfür ederdiki..hem şiir gibiydi hemde çok ağırdı...Buna iyi bi geydirmiş olacakki..mesajları silinmiş ve nickinin altında yazıyor...uzaklaştırılmış forumdan..
O gün gerçekten çok sinirlenmiştim...Hakareti başlatan başkası ve başlatmaktaki tek amacı KUZU yu taciz etmek ve forumdan uzaklaştırmak...SİMURG da buna alet oluyordu o zaman..
Evet ama KUZU yu forumdan gönder..Bunun KUZU ya bi zararı yokki..Orda en büyük zararı KUZU yu okuyana veriyordu...
O gün yeter demiştim ..Çünkü geliyor iki tane mesaj atıyor, üçüncüye yine ceza almış...
KUZU ya başka bir forumda bi yer açtık..Başınada MARLA ablamız var onu koymuştuk..MARLA ablanın tek bir görevi vardı...KUZU istediğini yazacak..ama birisi çıkıpta, kibar bir dille bile olsa eleştiri yaparsa direk atacaktı...
Tek Kural vardı..Burada Demokrasi yok, sadece KUZU var..Ablam sağolsun hiç acımıyordu...
Bunu yapmamızın tek ama tek sebebi, İnsanları KUZU dan mahrum etmeye kimsenin hakkının olmadığı düşüncemdi..Herkes siyaset ve ekonomi gerçeğine onun bakış açısıyla bakmalıydı..O düşünce yöntemini öğrenmeliydi..Doğrusu buydu..
Sonra SİMURG hoca hatasını anladı tabii..O dingillerle biyere varılamazdı...ve Bugün bu forum tertemiz olmuş durumda...Çok düzgün, alçakgönüllü insanların kaldığı ve sadece KUZU nun dükkanı haline geldi..Çokta güzel oldu...
Doğrusununda bu olduğunu Simurg hocanın anladığına sevindim..
Bu vesile ile paralı foruma karşı olmama rağmen, buranın sadece adının forum olduğunu, ama burada yazılanların halk ağzıyla yazılan bir rapor olduğunu düşünüyorum...ve her hazırlanan raporun bi ücreti vardır...
Bunu en düşük rakamda tutalımki, gerçekten öğrenmek kendini geliştirmek isteyen herkes gelsin..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
Sn. Leventaslan, mesele şahıslarla ilgili mesele değildir. Gücüm yettiğince forumda yazmak isteyen herkese kapı açtım.Çoğu geldi geçti forumdan. Çok değerli nitelikli, insanlarda vardı içlerinde. Belki borsayla bağı kalamasa bile sosyal hayatta görüştüğüm.Forum farklı görüşten oluşan insanların buluşma noktası, çatışmaları kişiselleştirmemek gerek.Ne güzel hoş ifade ediyorsun, sn kuzu gibi bir insanın mutlaka yazması gerekiyor.Biz de onu sağlıyoruz.Benim ticari bir kaygım yok olsa zaten forumu çoktan kapatmıştım.Madem keyborsa küçük yatırımcı dostu olsun diye kuruldu, işlevini yerine getirsin diye çaba gösteriyorum. Başka forumlar gibi aracı kurumların , pazarlamacıların ya da bazı odakların arka bahçesi hiç olmadan yolumuza devam ediyoruz çok şükür.Kesinlikle şunu belirteyim kimsenin 20 tl sine muhtaç olmadan da yürür bu forum. Ama taşın altına elini koymaksa amaç onu görelim değil mi ? İyi günler bol kazançlar herkese....leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU madem geçmişi hatırlattı..Bende o konuda bi kaç bişey söyleyimde içimde kalmasın..
2000 den beri forum takip ederim. Forumlarda dönem dönem bir çok kişi parladı..Sonra hepsi yok oldu gitti...Ama forumlardan şimdiye kadar sadece bir tane efsane çıktı..Oda KUZU dur.
Ben her platformda KUZU nun mutlaka takip edilmesi gerektiğini söyledim..Bunu KUZU için yapmadım..Takip edecek kişilerin iyiliği için yaptım..Bir Yalçın KÜÇÜK, iki KUZU...bunlar önemli kişilerdir...İkiside Ezberleri Bozuyordu..İnsanlar Medya ile kıstırılmış durumda ve düşünceleri yönetiliyor...Dar kalıpta düşünmeleri sağlanıyor...Borsayıda siyasetide nasıl düşünmeleri gerektiğini oradan öğreniyorlar..
Medyada cahilleştirmek için elinden geleni yapıyor..Bunu yaparkende bir süre sonra kendi söylediklerine inanıp, kendileride cahilleşiyor tabii..ve o cahillik doğru bilgi oluyor.....Aynı benim medya borsa yorumcularına tepki olarak anlattığım FENERBAHÇE indikatörüne bi süre sonra kendiminde inandığım gibi..
Sana yansıtılanın doğru olmadığını, doğrunun farklı olduğunu KUZU öyle akıcı ve sokak ağzı dilliyle öyle güzel anlatıyorki..Akademik dille anlatsa bu kadar güzel anlayamazsınız...
Bu tür insanlar kolay yetişmiyor..hazır ortada böyle birisi varkende herkes tanısın istiyorum...Bir daha bulamayacaklar çünkü...
KUZU hatırlattığı için anlatma gereği duyuyorum..SİMURG Hocaya bi lafta ben geydiriyimde içimde kalmasın...Bunu o dönemde forumda KUZU takip eden herkes adına yapıyorum.
KUZU bu forumda yazarken 1 hafta vardı..3 hafta yoktu..hep ceza alırdı..
Bir cumartesi günü foruma girdim..Saat 13:00 te zırtapozun birisi başlamış KUZU ya hakarete...mesajlar peşpeşe..Kuzu dan hiç ses yok..bu saat 22:00 ye kadar sürmüş..Saat 22:00 de KUZU gelmiş...Kuzu o zaman şimdiki gibi değildi..daha enerjikti ve öyle küfür ederdiki..hem şiir gibiydi hemde çok ağırdı...Buna iyi bi geydirmiş olacakki..mesajları silinmiş ve nickinin altında yazıyor...uzaklaştırılmış forumdan..
O gün gerçekten çok sinirlenmiştim...Hakareti başlatan başkası ve başlatmaktaki tek amacı KUZU yu taciz etmek ve forumdan uzaklaştırmak...SİMURG da buna alet oluyordu o zaman..
Evet ama KUZU yu forumdan gönder..Bunun KUZU ya bi zararı yokki..Orda en büyük zararı KUZU yu okuyana veriyordu...
O gün yeter demiştim ..Çünkü geliyor iki tane mesaj atıyor, üçüncüye yine ceza almış...
KUZU ya başka bir forumda bi yer açtık..Başınada MARLA ablamız var onu koymuştuk..MARLA ablanın tek bir görevi vardı...KUZU istediğini yazacak..ama birisi çıkıpta, kibar bir dille bile olsa eleştiri yaparsa direk atacaktı...
Tek Kural vardı..Burada Demokrasi yok, sadece KUZU var..Ablam sağolsun hiç acımıyordu...
Bunu yapmamızın tek ama tek sebebi, İnsanları KUZU dan mahrum etmeye kimsenin hakkının olmadığı düşüncemdi..Herkes siyaset ve ekonomi gerçeğine onun bakış açısıyla bakmalıydı..O düşünce yöntemini öğrenmeliydi..Doğrusu buydu..
Sonra SİMURG hoca hatasını anladı tabii..O dingillerle biyere varılamazdı...ve Bugün bu forum tertemiz olmuş durumda...Çok düzgün, alçakgönüllü insanların kaldığı ve sadece KUZU nun dükkanı haline geldi..Çokta güzel oldu...
Doğrusununda bu olduğunu Simurg hocanın anladığına sevindim..
Bu vesile ile paralı foruma karşı olmama rağmen, buranın sadece adının forum olduğunu, ama burada yazılanların halk ağzıyla yazılan bir rapor olduğunu düşünüyorum...ve her hazırlanan raporun bi ücreti vardır...
Bunu en düşük rakamda tutalım ki, gerçekten öğrenmek kendini geliştirmek isteyen herkes gelsin..
Yorum
-
Kuzu. 79.000 öngörünün kapisindayiz. 50.000 rakkami mi su an gecerli, yoksa !Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
evet....teknik bi sıkıntı imiş...düzeltecek hocam...sorun yok...
verdigim hedeflere...tek tek geliyoruz....bak TV yorumcularına takılmıyan cayır cayır para yazıyor...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hedef 50 000...labtek...ekim gibi...biz karı nerede alacagız...yazmıştım...kar alma yerimiz kuzu kuralı...
neydi o kural....bi sonraki vade....bi onceki vadenin gordugu en dusugu gorur...geride kaldı bu yazım...oda 94 500....şimdi 96500..de...az kaldı yani....yalnıssa rakkam...guerra beni düzeltsin...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evett...che...bu ımkb100 de....76 000...orada kapıyor karı alıyoruz....netice itibarıyla...TALANDAYIZ...emme biz incitmeden talan ediyoruz...
bu 80 000 ila....50 000 arasında....5 furus planladım...bu birinci furusumuzdu...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HOCAM....leventaslan giremiyormus...o ve gibilerinin isimlerini levent ten alalım...ve tumune acalım...leventaslan benim adıma beni izliyenleri kontrol edecek....bu teknik arızaları bu hafta halledelim...lutfen...
sevgiler....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
UYARI....KUZU KURALI....tüm haberler felaketse...karı alıp long olacaksın....bu yarın....
cunki....bu haberlerin cıkması kendiliyinden degildir...ardındaki DİNAMİK...her an vaziyete el koyacaktır...
bu 80 000 ila 50 000 arası olacak harekette....kuzunun ikinci furusudur....yaparmıyım...yaparım ve hep yaptım bunu...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sayın Kuzu,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOCAM....leventaslan giremiyormus...o ve gibilerinin isimlerini levent ten alalım...ve tumune acalım...leventaslan benim adıma beni izliyenleri kontrol edecek....bu teknik arızaları bu hafta halledelim...lutfen...
sevgiler....
@leventaslan 'a giriş izni tanımlanmıştır.
Yorum
Yorum