Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

ne diyordum...son uc yıldır...oil 30 dolar...altın 900 dolar...parite once 1.05 sonra 0.80

ne diyorlar wall street analizcileri bugun...oil 30 dolar...bunnar hergun dahada artıyor...

kuzu farkı bu işte...

Why Oil Prices Could Collapse 30% in the Next 6 Months

by Frank Curzio, Editor, Adventure Capitalist
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

degerli dostlarım....

hepinizin bayramını kutluyor....yuce rabbimin herkese gonlunden geceni nasip edip......onurlu bi yasam ve ardından onurlu bi olumle...bu guzel dunyadan payını alıp...tadını cıkarmasını dilerim...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

evett....altın...yukarıdaki yazımda belirttigim gibi...hareketine basladı...1130 la yeni bi dipte....bu devam edecek...

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

Turks and the Ashkenazim Jews in Israel are from the same race i.e. Turks/Turkic . They came from the same area i.e. Central Asia!! The Ashkenazim Jews adopted Judaism and the Turks in turkey and some of them in central asia adopted Islam and some Turks adopted Christianity too. According to the Bible Gog is a Jew (a descendant of Rueben the first born of Israel). So when Gon went in the land of Magog i.e. Russia then they teamed up with Magog in order to invade Jerusalem. So due to the influence of Gog you find many Turkic people adopted Judaism. According to Islamic prophesy Gog and Magog were 22 tribes and the Turks were one of them. They are called Turks as they were left behind (Turakit) the wall of prophet Zulkarnine (Alexander). I will tell you about the wall...

When Gog went in the land of Magog in Russian region (In the north from Jerusalem) , they teamed up with Magog and spread their domination every where. They are a warlike tribe and they had 22 tribes. Gog and Magog lived beyond the Caucasus mountain and they used to come out to the other side of the mountain through a narrow pass which is The only pass in the great mountain in Georgia which is called "Darial pass" . Gogmamgo came out from there time to time to plaunder and loot the people. So when a Prophet named Zulkarnine (Alexander) passed by the area the people of Georgia asked him to seal that mountain pass to prevent any attack of Gogmagog. Zulkarnine made a Iron wall and completely sealed the pass. One of the tribe was on expedition so when the wall was erected then that tribe left outside of that wall. Thus they are called "The Turks" who were Turakit i.e. left behind!! After a long struggle of many years Gogmagog managed to break that wall and came out again. Since then they started to go to Jerusalem because that was the ultimate plan of Gog to invade Jerusalem. So today those Ashkenazim Jew are a hybrid of Jew and Gentile. The Iranian safavids are also Turks! so there is a race bond which bring all the Turks in one platform.

In order to get to the bottom of this mysterious Turk ISIS relation we may dig a little history. So who are the Turks?
          The Turks are a large group of peoples whose original homeland is central and eastern Asia. They include the Tatars, the Mongols, and all of their descendants.The present-day inhabitants of Turkey are descendants of both the original Turkic invaders from the east, and the original Byzantine Roman inhabitants of Asia Minor. Before the Turk invaded Constantinople (Modern day Istanbul) this place were inhabited by the Romans. In the Islamic prophesy we find that the companion of the prophet mentioned this place as "Bilad Al Rum" Land of the Romans.

Without going any further we may simply ask a question...Who are these people in the ISIS comprised of mostly? Are they Arabs? NO. So where are they coming from? They are coming from the same area from where their ancestors came in the past to invaded Constantinople.

To understand this cozy relationship we may take other example ...for instance the Romans today spread through out the world and we can see the relationship among the countries like Australia USA European Union etc. Similarly we can find Indians or Paki living in a community in different countries and all of these people have some sort of tie with their homeland. So those Turk fighter in Daesh and other groups are pro Turkey and this is the reason they didnt blow up the shrine of the Turkish leader of the past. Just imagine their reverence towards that shrine when they didnt hesitate to blow up the shrine of prophet Jonah and Prophet Seth (Peace be upon them) in Iraq!!! I seriously question their faith behind those black mask.

buyur....yukarıdaki yazı...bi musluman kardes araba ait...2011 de suriye olayları baslayınca...hepsi beraberdi...ISIS ayrılıp bunnarı kesince...suudi...qatar...v.s...ISIS bize ait degil...icinde arap yok...hepsi TURK...turkiyeden ve irandan...iranıda turk kabul etmiş arap bu yazısında...kurucuları turk safaviler diyerek...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

1680 viyana bozgunundan sonra....batıda osmanlı...ortada iran safevi devleti...doguda...mogul devleti...ücü birden gerileme devrine girdi...batıda ise hiristiyan dunya...ki cok geriler...1500 lerde...MARTİN LUTHER denilen bi alman papazın...halka donup...CEHENNEMİ PAPADAN BEN SATINALDIM...anahtarları bende...artık oraya hicbiriniz gitmiyeceksiniz siz istesenizde ben sokmam...cunki ısa tumumuzun gunahlarını carmıha gerilerek odedi dedi...

birden ve aniden....cehennem korkusundan kurtulan halk...ard arda bilimsel buluslarla...DİNSİZ bi medeniyet kuruyordu...adı...batı medeniyeti....dinden degil...DİNCİLERDEN KURTULMUSTU...

1680 DEN BERİ....ıslam dunyası soruyor...bize ne oldu...kim bizi geri bıraktı...niye boyleyiz diye...tabii iranlılar...arabı..turku ve mogolu sucladı...turkler arapları sucladı...sunni islamla bunnar yavuzla osmanlı ulemasının basına gecti diye....araplar...turkleri sucladı geldi bizi esir aldılar diye...

islam....yuce rabbimin dini...sondu ve en adil dindi...kimse sucu kendinde bulmuyor...demiyor ki...ıslam ülkelerini bu hale...MUSLUMAN DİNCİLER SOKTU...diye...

simdi ne oluyor...birileri halifelik ilan ediyor...tum sunni ve sia alemdeki ULEMA dinsizdir diyor.....fetwa yayınlıyor...ramazan orucu 28 gundur diyor...bayram tatili 3 gun degil bi gundur diyor...bayram namazı yoktur diyor...kılanın kellesini fururum diyor...tum kandiller yoktur diyor...kutluyanı keserim diyor...seyh...derviş...pir yoktur diyor...sag olanları kesiyor...olu olanların anıt mezarlarını ucuruyor.....

demek ki....ne oluyor...biri biseylere dokunuyor ve bunu aklımız almıyor...agzımız acık seyrediyoruz...sokta hemde...

biri....dinciligi kullanarak...ıslam aleminin cokmesine yolacanlara...AYNI SİLAHLA....DİNCİLİKLE FURUYOR...ve dunyanın heryerinden onbinlerce musluman bunda olmak ucun kosuyor...

bununla sunu soyleyebilirizki...dinsizin hakkından imansız gelir...ve islamda reform ve ronesans kapıda demektir...

Yorum

• vrgngns
              Technical Administrator
              • 18 Eylül 2008
              • 77

Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Yeni topic hayırlı olsun.

Grup üyesi arkadaşlar, buradan yazışmaya devam edebilir...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ]sepet degeri kalacak....euro dolara karsı ne kadar düserse....tl de o kadar düsecek....ama daha sonra...bu degişecek...sepet...10 yıllık ortalamasının iki katına cıkacak...ve dolara karsı tl yıkılacak...ben ne yapmiştım...1.74 maliyeti olan dolarları 2.80 den cakıp tl de faize yatırmıstım...demiştimki bi 6 ay faizden yararlanacagım...sonra dolar tl...2.40 larda yeniden binip...3.25 de filan inecegim...

piyasada soylenenin aksine...ne demiştim...parite once 1.05 e dusecek...oradan 1.20 ye...bu anda dolar tl...2.40...piyasanın aksine...ben onların tersini iddia ediyorum...ve diyorum ki...yunanı eurodan atarlarsa...euro 1.20 ye gider...onlar yıkılır diyor...

1.20 den...0.80 lere dusecek bilahare diyorum...bu....dikkat edin...bu...ispanya,portekiz ve irlanda ile olacak....o andada dolar tl 3.25...ila 3.40

bunun ve gerekcelerini....yeni topigimde...CAPİTALİST MODE DA REVİZYONLARDA ANLATACAGIM...bi 6 ayımız var boyle...ic dinamikler nedeniyle...

bu ic dinamikler....turk bankacılıgındaki....SWAP...komisyonlar...al sat bonolar...vs....nedeniyle 6 ayı gerektırıyor...ıki ceyrek daha yani...

bir soruya cevaptı...bu topige ait emme...

bunu revize etmem gerekecek...bunun sartı yunanın eurodan atılmasıydı....borcların write off yapılmasıydı...henuz net degil ama yunan euroda bi 2 yıl daha kalacak gibi....bu EURO yu cokertir...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

altının hikayesine devam edecegim...ondan once EURO gızı ve kocaya vardıgında goturdugu çeyizi anlatmalıyım ki...sarı gızla olan kıskanclık ilişkisi ve sonucları anlasılsın...

evett...batı medeniyeti bi daha avrupada savas cıkmasın diye...340 million avrupalıya dediki...usaglar hepimiz her kara ve zarara ortak olalım...tum soygunu paylaşalım...nasıl olacak bu iş diyince...katolik ve ortodoks avrupa....martin luther in yawrileri....biz bulduk...adı...EURO...hepimizin ortak parası olacak....ve bu rezerv para olacagı ucun...basıp basıp verecegiz...ALIP ALIP YİYECEKSİNİZ dediler...bunu ilan ettiklerinde...maastrit kriterleri...SİESTA da olan...ispanya...italya ve yunan...vawww al al ye...yat yat uyu...ne hayat bea deyip...kostular...

paralarını aldı gittiler...yeni roma imparatoru...alman...baktı baktı ve guldu...usaglar dedi...bu paralar hep kıytırık...bunnarla nereye kadar...bakın soyle yapacagım dediler...

1.95 alman markı=1 euro...
                  340 yunan drahma=1 euro...
                  1936 italian liret=1 euro...italyanlara bu ne lem...bu paramı diye bide fırca cektiler...

bu anda...dediler...2002 de...1 euro=0.80 dolar...ile piyasaya cıktılar...bu butun ulkelerde almanya dahil...DEVALUASYONDU...CEYİZİYDİ EURO gızın.....VE YUZDE 100 E YAKINDI...hepsinde satınalma paritesi dusmus...İŞLER YOLUNA BU DEVALUASYONLA KONULMUSTU...

SONRA....6 yıl sonra...her devaluasyonda oldugu gibi...capitalist mode calısmıs....2008 de....1 euro=1.60 dolar olmustu...ve ben hissenetteydim....CUSSSSS DEDİM....COKECEK HEMİDE TUM FİNANSAL PİYASALAR...bizim usaglar inanmadılar...gulduler bana....anaaa oda ne...o ne bicim cokus...hissenet topigimi sabit topic haline sokunca...herkes beni eyice tanıdı...adımın iddiasız bisey olması...garip ve barıscıl bi heyvan KUZU olması...onlara biraz inandırıcı gelmemişti...

neyse...2012 de...SİESTA daki...ispanyol ve yunanlılar...kütleyince....1 euro=1.20 ye indi...ikisinide kurtardılar....ben gene...CUSSSSS....BAS BAS VER EMME....bunu soros gibiler yemez ve euroyu shortlar dedim...

bu durzuler gene....yunanı kurtarıp....bas bas ver dediler....eeee....ne gerek yeni bi euro devaluasyonu gerek...

not...burada skender agamın karını sakın unutmayın....0.80 dolar verip 1 euro alıp avrupa hisse senetleri piyasasına giriyor...2002 de...bu piyasalaru ucuruyor....sonra 2008 de...1 euro verip....1.60 dolar alarak avrupa piyasalarından tuyuyordu....korkunc kar...bu CAPİTALİST MODE da....capitalın akumulasyonu prosesidir...

bu para calma...340 milyon avrupalı....ve biz dahil parasını euro gıza currency pegle miş 210 milyon cevre ülkesinden...yani toplam 550 milyon insandan tokatlanmıstır...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ve 2008 de altıncılar bilir...altın 700 lere düsmüstü...Bİ RAPOR YAYINLADIM...ALTINA BİNİN...HEDEFİ 3600 DOLAR DEDİM...

O RAPORUMDA...bu EURO gız...onun anglosakson dolarla evliligi....avrupada namusun pek degerli bisey olmadıgını...bu euro gızın kocasını boynuzluyacagını....herkesin...bakire ve namuslu sarı gacının peşine düsecegini...netice itibarıyla kimsenin fahişe ile uzun sure evli kalmıyacagını....ballandıra ballandıra anlattım....ben ne bileyim...ben boyle diyince bütün millet gelip sarı gacıya binecek...BİNDİLER...GACI MERMİ HIZIYLA....1900 E GELİNCE...ben on yılda demiştim o raporda...BEN GENE.....ÇÜŞŞŞŞŞ BUDA FAHİŞE OLDU...COKECEK...ONCE 1200....SONRA 900 DEDİM...bu forumda....

bizim usaglar gene gulduler....heryerde sarı gız 3600 dolar topicleri geziyor...getirip getirip bunu onume kodular....ula dedim onun isim babası benim....inanmayın...DNA testi yaptırdım...usag benden degil P..İççç dedim...yooggg biz artık sana degil usaga inanırız dediler....inandılar....AYVAYI CİG YEDİLER...

SARI GIZ....1130 DOLAR SİMDİ....VE HALA FAHİŞE....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

NASIL....guzel annatıyormuyum ula....ha ha ha....

guzudan sevgilerimle.....guzel kardeslerim....

Yorum

• oxford
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2013
                        • 467

hayırlı olsun..

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

not...burada skender agamın karını sakın unutmayın....0.80 dolar verip 1 euro alıp avrupa hisse senetleri piyasasına giriyor...2002 de...bu piyasalaru ucuruyor....sonra 2008 de...1 euro verip....1.60 dolar alarak avrupa piyasalarından tuyuyordu....korkunc kar...bu CAPİTALİST MODE da....capitalın akumulasyonu prosesidir...

bu para calma...340 milyon avrupalı....ve biz dahil parasını euro gıza currency pegle miş 210 milyon cevre ülkesinden...yani toplam 550 milyon insandan tokatlanmıstır...

ve unutmayın yazılarımı...2001 ikiz kulelere saldırı...ile bu capitalist mode baslamıstı...her capitalist mode...yeni bi geopolitikle sonlanır...BUNU SAKIN UNUTMAYIN...o yuzden guzu gaddasınız...zaman zaman...politikayada bulasır...ilgili yazılar yazar...sebebi...capitalist mode u takiptir...yoksa ben politikaya ve politikacıya bi gram deger vermem...cunkii onlar bu modu

uygulayan memurlardır...emirerleridir....

misal...turkiyede 2002 de cıkarılan kriz ve kemal derviş...bu capitalist mode ucun oradaydılar...

bunu...euro gız yazıma ilave ettim...tekrar okuyun orayı...bu onemli...CAPİTALİST MODE u yanlış anlarsınız yoksa...

Yorum

• oxford
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2013
                            • 467

http://www.darkmoon.me/2013/top-isra...not-palestine/ İsraeli kuranlar Hazar Türkü diyor..

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

usaglar....obur tarafa yazdıklarımı...buraya tasıyıp tartısın....eklemeler yapın...burada tartısmaya katılacagım....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

galiba buraya henuz benden baska kimse yazamıyor...burada yazdıklarımı oraya tasıyıp...ekleme ve cıkarma yapabiliriz...orada sizlerle tartısmaya gelecegim...bu durum ucun uzgunum...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information