Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Forumun hali kişisel çetele günlüğüm gibi oldu tam mübarek )

Yılsonu yılbaşı muhabbetine uğrasanda bari foruma destek hattı

para toplansa yine yeniden kuzu bayım.. ) Günde 100 civarı üye

takılıyo bazen ha ne dersin ?)..

Yorum

• Misafir

Nası, karanlıkmış demi kara orman.. Ve gecenin biN vakti misali

vadinin dibide uzun ağaçlardan hiç görünmüyomuş dimi..

Böylesi coğrafyanın çıkışını vadiyi arkamıza alıp görür,

sırtımızı dönebildiğimizde teyidle anlarız anca.. Tekil vadiler

böyle olur çünkü..

Yorum

• Kasap
        Katılımcı
        • 05 Aralık 2015
        • 91

Bol kazançlar..
        Kuzu burada mı yazıyor ?

Yorum

• erefefik
          Katılımcı
          • 23 Ağustos 2013
          • 167

capitalist mode da....DURUM NE ALEMDE...Bi bakalım....dedin mi...once neye bakacaksın...DOLAR....ALTIN....PETROL...Bakalım... .petrol....150 dolardan yuvarlak 50 dolara indi....ücte bire yanı...dunya gunde 90 million varil petrol tuketiyordu...150 den olsaydı...13 5 milyardolar gun oduyordu...yani 5 trilyon dolar yıl...ŞİMDİ bunun üctebirini...yani 1.66 trilyon dolar yıl...dunya bunu dolarla oduyordu....eskiden dunya yılda 5 trilyon dolar bulması gerekiyordu petrol ucun...şimdi 1.66 trilyon dolar...DAHA AZ DOLAR...Dolara talep azaldı....düşmesi lazım...
          Daha az oldugu dogru da bu derece degil.Onemli oldugu icin yaziyorum. Yukaridaki hesapta bir hata var.Vadeli piyasadaki yani turev piyasadaki fiyat alinmis, spot piyasada satilan petrol varili ile carpilmis. Turev piyasadaki fiyat, petrolun de turevleriyle birlikte dusunulmeli. Yani petrolun varil fiyati dusebilir ama tum dunyada petrol turevlerinin fiyatlari dusmedi.
          Petrol 100 dolarin uzerindeyken, turevleriyle birlikte dunya petrol piyasasi hacmi yillik 70 trilyon dolardi.Simdi de bir miktar azalsa da ona yakindir.
          Vadeli piyasada yillik hacim 6 trilyon dolardi.
          Petrol uzun vadeli kontratlarla satildigindan, Rusya, petrolu 100 dolarin uzerindeyken 3 sene evvel satti.
          Cin ile yaptigi petrol anlasmasinda 25-30 milyar dolari pesin alarak, 25 yil Cin'e petrol verecegini tahahut etti. Altigi parayi vadeli piyasada shorta basmadigini da bilmiyoruz. Ruslar yapar.
          Ama Iran ayni durumda degil. Iran resmen batik. Suan Iran'in siyasal sistemi cokmek uzere. Bence korfez ve Suud'a saldirmak disinda bir secenegi yok.

Yorum

• bikmisbroker
            BaBo
            • 27 Şubat 2009
            • 1009

ULA GUZU, baa bak yavrim!!

Geldin bi LAF attin baa TOPiK actirttin, simdi isin yoksa ugras!!
            Bak yengen beni kesecek ha!!

Diyorki "aksama kadar I-Phone" da islem yapiyorum diyorsun simdi 24 saate cikti islemlerin??

EVET islem yapiyorum emme, geri kalan saatlerimi de yeni actigim baslikta CEVAP YAZMAK iCiN HARCIYORUM ULA!

Oturdum 2 duble icmek icin, hemmen mesajlar geliyor, bak su sunu dedi..
            vs.. vs..

Lem Olum ne belali adamsin lem?

Yorum

• kelmiker
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 554

Çoook büyük adamsın sayın kuzu. . İmzala artık bu yazıyı.. saygı ile eğiliyorum bu bilginin önünde.

Yorum

• kelmiker
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 554

Sevgili phd... özeline bakar mısın. .. teşekkürler.

Yorum

• cayata
                  Katılımcı
                  • 19 Ağustos 2011
                  • 98

kuzu bu işin piri
                  seçimlerin böyle olacağını ikenin yararayacağını bilemedik bu ihtimal dahi seçim sonrasına AKP tek gelirse endeks 62000 ve aşağısı dedi.
                  ama adamın biri gelip insanların alısıyla oynayıp kar eebilecekken kötü zarar yazırdı

Yorum

• erefefik
                    Katılımcı
                    • 23 Ağustos 2013
                    • 167

Tamam. Dususu yakaladi. Yukarida yaptigi hesap yanlis. Stratejisi o hesaba dayaniyor.50 bin hedefi de o hesaba dayaniyor. Siyasi analizleri kokten sacma. Dunyadan haberi yok. 50 bin hedefini devam ettirirse, aldiklarini geri verecek.
                    300 bin hedefi ise akil sagligini yitirmis oldugunu gosteriyor. Kafayi siyirmis.
                    Dikkatli olun.
                    65.000 olabilir yada olmaz. 50.000 hic olmaz.
                    300 bin konusmaya degmez.
                    Simdi simaracak, mangalda kul birakmayacak. Boyle yaziyorum cunku aklini basina toplasin, ayaklari yere bassin. Uctu kuzu uctu...Allah selamet versin...

Yorum

• ata
                      Tecrübeli
                      • 13 Nisan 2014
                      • 439

ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ben burada fazla kalıcı değilim , burada bulunmamın tek amacı var

Zamanında doğruları söyleyenleri organize bir şekilde küstürüp uzaklaştırdıklarınızın ve burada olmayanların arkasından utanmazca atıp tuttuklarınızı yüzünüze bir tokat gibi vurmak için buradayım

Dayı ve Emminin fedaisiyim , sağda solda bu iki kişi hakkında yalan dolan + 1 konuşana gerekli cevabı en sert bir şekilde vereceğim ,birisi 88 birisi 65 yaşında ,ayıp denen bir şey var ,edep yahu illa edep illa edep.
                      Ben 28 yaşındayım ,yiyorsa gelin bana laf atın eyyyy spek uşakları.

http://forum.keyborsa.com/showthread...C4%B0T/page324

ve akabindeki sayfalar...

Borsa dip üstünde dip yapıyor

KUZU , İstanbul'un sefiridir ,biat edin eyyy spek uşakları eyyy stopu patlak çizikçiler ...biat ile bidat ın farkını bilmeyen cahil cühelalar.

Yorum

• Kasap
                        Katılımcı
                        • 05 Aralık 2015
                        • 91

son 2 yyılın en düşük kapanışı gerçekleşti...
                        son 7-8 yılın dibinde petrol..
                        döviz desen kıpır kıpır...
                        bilmediğimiz bir şeyler var herhalde..
                        spek ve spek uşakları pozisyonlarını çokktan almışlardır....
                        her zamanki gibi olan biz mini mini yatırımcıya olacak..
                        yakında kokusu çıkacaktır....
                        umarım ülkeye bir zeval gelmez..

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bu iki forum kardes forum artık....forumların arasında bi sorun yok....SORUN...bazı seviyesiz...ve borsayla ilgisi olmuyan kişilerin bu forumlara....her ikisinede musallat olmalarıydı....

işte guneysu....BU SORUNU ORTADAN KALDIRDI....ve bizde topigimizi halka actık...

bu forum mutlaka ayakta kalacak....bu bi referans forumdur....bu forumun yazarı...obur forumda...o formun tarihinde olusmus...TUM REYTHİNG REKORLARINI KIRDI...

ANLAMI...

bu forum referans forumdur....ve oyle kalacaktır....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

gordugunuz gibi....BU TOPİKTE İDDİA ETTİGİM HERSEY GERCEKLESTİ....

buradaki kardeslerim bu olanların olacagını yazılarımdan biliyordu...gorevim halkımın yanına gecip oradakileride uyarmaktı...

vaktinde gittim....CöKECEK DEDİM..İNANMADILAR DİRENDİLER...COKTU...gozleriyle gorduler...inandılar...ve dondum....gorevim bitti...halkıma borcumu odedim...
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

şimdi artık....huzur içinde christmas tatiline gidecegim...

Yorum

• adem-baba
                                Seyirci Üye
                                • 29 Nisan 2015
                                • 57

iyi tatiller kuzu baba

Yorum

Working...
                                X

Debug Information