radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seans salonu
Collapse
X
-
vermeseydin duraydı acelen neydiiiii abiiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
Estagf. O usatlik bende yok ama grafik güzel takibe aldım ağam sayende.kanatlari çıkmaya yakın gibim.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpekgy gider mi muro
))PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
geri gelirse almaya bakarızGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervermeseydin duraydı acelen neydiiiii abiiDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende 800 den KOZAA aldım..destek olmak içinKAPANIŞ 803radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKOZAA 796 /800 trend desteği üzerinde ne kadar kalırsa o destek o kadar güçlenecektir.
bilgi aamaçlı yazdım
bana yeter... 825 te trend direnci var.. bakalım geçebilecekmi
İYİ AKŞAMLARDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Günaydın kolay gelsin.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bunu yazdiğimda 3,10 du şöle öne alayim muro uyanunca görsünn kaçirmasingüko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpekgy gider mi muro
))

Mevlana der ki;
Yorum
-
güko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan
afyon
golts
konya
dggyo
pekgy
ozgyo
nugyo
tdgyo
ozkgy
fener
gsray
tspor
bjkas
bugünde tdgyooo gittiiiii hay maşallah
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
Rusya: Erdoğan'ın ilgisinin ardından Su-35 ve Su-57'lere ilişkin ilk görüşmeler başladı - Sputnik
Sputnik internet sitesinde yayınlanan habere göre; Rusya Federal Askeri ve Teknik İşbirliği Servisi (FSVTS) Başkanı Dmitriy Şugayev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Su-35 avcı uçağı ile 5. nesil Su-57 savaş uçaklarına ilgisini açıklamasının ardından Türkiye'yle bu uçakların satışı konusunda ilk görüşmelere başlandığını söyledi.
'Bundan mı alacağız?' diye soran Erdoğan'a Putin'den yanıt: İstiyorsanız alabilirsiniz
Rus devlet televizyonu Rossiya-24'e konuşan Şugayev, "MAKS-2019'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşen Erdoğan, Su-35 ve Su-57 uçaklarına ilgisini dile getirdi. Ardından ilk görüşmeler başladı ancak henüz üst düzey görüşmelere geçilmedi, öncelikle uzmanların birçok konu üzerinde çalışması gerekiyor" dedi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
abi sen dersen olurda ben bu kağıdı pek sevmiyom uyuzzzzzzzzz kağıt.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDESPC
bakasan güko...
cacık olurmuMevlana der ki;
Yorum
-
tdggyo %20 yapmış kapatmışşşş benden bu kadarGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugünde tdgyooo gittiiiii hay maşallah
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
biraz vkfyo aldım abi bak istersen işine yarar mıııııı
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum