teyyare gidiyoooooooooo
Seans salonu
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİSFİN
değerlendirebilen oldumuradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster220 maliyet
243 verdim abv
ben verdim ya..gider amk kaadı..yeni alış yerleri 200 civarı olur biraz daha OV ye yönelikradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeri gelirse almaya bakarızDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bjkas
gsray bakkkkkkkk abi biraz spor yapmak iyidir

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Şu anda 13 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (2 kayıtlı ve 11 misafir)
11 misafirin var abiiiiii çay çorba ikram et onlaraaaaaa

Mevlana der ki;
Yorum
-
valla üye olsunlar.. derhal..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu anda 13 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (2 kayıtlı ve 11 misafir)
11 misafirin var abiiiiii çay çorba ikram et onlaraaaaaa

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
iyi şimdilik.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz vkfyo aldım abi bak istersen işine yarar mıııııı
Mevlana der ki;
Yorum
-
al sat takibe devam.......... ytddGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsak bntas takip edin derim birşeyler olacak gibi ama ne bilmiyom

YTDDMevlana der ki;
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Adalet Bakanı Gül: "(Kadına şiddet) Bir çocuğun, bir kadının ölmesini, şiddete maruz kalmasını önleyecekse değil kanun Anayasa'yı bile değiştiririz." -AA
Adalet Bakanı Gül: "(Kadına şiddet) Bir çocuğun, bir kadının ölmesini, şiddete maruz kalmasını önleyecekse değil kanun Anayasa'yı bile değiştiririz."
Kaynak : Anadolu AjansıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
220 den aldım attım heybeye...2019 / 3.çeyrek bilanço tarihine kadarradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCUSAN
defansif kaat...önümüzdeki günlerde olası bir realizasyon karşı elde olabilir
216 üzeri tutulabilir elde varsa..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryüro dolar artmaya devam ediyor ufak ufak
bist e olumsuz etkidir bu
99400 lere kadar ilk etapta bir çekilme sağlıklı olacaktır ( yükselişin % 23,6 lık fibo çekilmesi )
geldik...döviz hafif arrtışta yurtdışı hafif yeşil...
bakalım pala ne düşünecek ..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
BDDK bankalara enerji projelerine verdikleri kredileri "takipteki kredi" olarak yazmalarını istedi.
Türkiye bankalara, ekonomiye destek için kredileri artırmaları amacıyla, bankaların hesaplarını temizlemeleri için daha geniş bir planın parçası olarak, bazı enerji projeleri için verdikleri kredileri takipteki krediler olarak yazmalarını istedi.
Konu hakkında bilgiye sahip kaynaklara göre, Bankacılık sektörü düzenleyici kuruluşu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), en az üç doğalgaz yakıtlı enerji üretim tesisine sağlanan kredilerin takipteki krediler olarak sınıflanmasını istedi.
Görüşmelerin gizliliğinden dolayı ismini vermeyen kaynaklara göre, bu tesisler arasında ACWA'nın Kırıkkale'deki 1 milyar dolarlık tesisi, Gama'nın Ankara yakınlarında 900 milyon dolarlık projesi ve Ansaldo Energia SpA ve ortakları tarafından Gebze'de işletilen 1 milyar dolarlık tesis yer alıyor. Bloomberg tarafından derlenen verilere göre, bu projelere kredi veren bankalar arasında Garanti, İş Bankası, Akbank, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Denizbank ve Yapı Kredi'nin yer aldığını kaydettiler. Bu projelere verilen toplam orijinal kredi ise yaklaşık 1.9 milyar dolar tutarında.
BDDK'ya Perşembe gün çalışma saatleri içinde konu hakkındaki yorumları için ulaşılamadı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan bir yetkili ise otoritelerin bankaların bilançolarını temizlemek için bir plan üzerinde çalışmakta olduklarını kaydetti.
Bloomberg News
https://www.bloomberght.com/bddk-ban...istedi-2232092DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum