Gunaydin
Seans salonu
Collapse
X
-
TBB Başkanı Feyzioğlu: "Hukuk alanındaki mesleklere giriş sınavı bir an önce getirilmelidir. Bilgiyi ölçen, zor bir sınav olmalıdır." -AA
TBB Başkanı Feyzioğlu: "Hukuk alanındaki mesleklere giriş sınavı bir an önce getirilmelidir. Bilgiyi ölçen, zor bir sınav olmalıdır."
Kaynak : Anadolu Ajansı
karakter ölçen bir sınav yapsınlr,seni değil tbb başkanlığından ,meslekten bile atarlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
gittii... ekmek parası çıkardı ama alamadımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİSCTR
bakın bakalım...işe yarar gibi duruyor
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Türkiye Büyüme Oranları / 2019 2. Çeyrek
02 Eylül 2019
Gayrisafi Yurt İçi Hasıla (GSYH) %1,5 azaldı
Gayrisafi Yurt İçi Hasıla ikinci çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak (2009=100), 2019 yılının ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %1,5 azaldı.
ENTERESAN...BİST TEPKİ GÖSTERMEDİ..ŞİMDİLİKDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Goldman Sachs, Garanti Bankası için tavsiyesini nötr'den al'a yükseltti
Türk, Ortadoğu ve Güney Afrika bankalarıyla ilgili bir değerlendirme yapan
Goldman Sachs, 31 Ağustos tarihli raporundaTürk bankalarının düşük faiz
oranlarından fayda sağlayacaklarını belirtirken Garanti Bankası için
tavsiyesini nötr'den al'a yükseltti.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan
afyon
golts
konya
dggyo
pekgy
ozgyo
nugyo
tdgyo
ozkgy
fener
Gsray
Tspor
Bjkas
ozgyoooo gollll
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
pekgy 3.10 bakın bakalım işinize yarar mı
muro nerelerdesin uyuyon mu yoksa
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
hoş geldin abi heybede ne getirdinradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko..
muro yok... ben geldim
Mevlana der ki;
Yorum
-
valla hala tombul kuş ve isfin var dostum güko...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoş geldin abi heybede ne getirdin
isfin uv li kaat maliyet 218
tombul kuş ..elbette gidecek ...1145 maliyet..
klasik sat / al yonca ve kozaa ile devam ediyorDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABİ OZKGY bir bakıver sana zahmetbuda kalkabilir ytdd.........radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacim çok az...aşırı bir zarar açıklıyor son 2 çeyrektir..
beğenmedim..ben uzak dururdum
Mevlana der ki;
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVAKVAK bakın
göstergeler ve grafik güzelleşmiş.468 üzeri güzel iş yapar
460 dan aldım az bi şey467 üzeri iş yaparmıymış....radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster467 verdim... abv
yaparmış....
tebrik ve alkışları alayımmm
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABİ OZKGY bir bakıver sana zahmetGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan
afyon
golts
konya
dggyo
pekgy
ozgyo
nugyo
tdgyo
ozkgy
fener
Gsray
Tspor
Bjkas
nugyo % 5
Mevlana der ki;
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVAKVAK bakın
göstergeler ve grafik güzelleşmiş.468 üzeri güzel iş yapar
460 dan aldım az bi şeyPEGYO olmasın buGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpekgy 3.10 bakın bakalım işinize yarar mı
muro nerelerdesin uyuyon mu yoksa
Yorum
Yorum