Seans salonu
Collapse
X
-
220 stop koyardımGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi mepeti analiz edermisin bir lokma kaptık o bize kaptırmadan senin analize göre hareket edeyim
))
272 ile hedef olabilirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
mepet nerden çikti abi metro olacakti ben yanliş yazmişimradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster220 stop koyardım
272 ile hedef olabilir
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Günaydin bol kazançlar.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi mepeti analiz edermisin bir lokma kaptık o bize kaptırmadan senin analize göre hareket edeyim
))nerden buldun yawwwGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermepet nerden çikti abi metro olacakti ben yanliş yazmişim
şaka şaka...bendede var metro
152 maliyetli..tutuyorum...grafik güzel...sanki flama hazırlığı içinde
sabreden ekmek yer gibime geliyorDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Mevlana der ki;
Yorum
-
sattık koptu gitti amkkkkkkkkk bu ara hep ters gidiyor işlerGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu ozgyo da beni çatlattı amkk

Mevlana der ki;
Yorum
-
kar aldıysan salla gitsin..neden ters gitmişmişkiGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersattık koptu gitti amkkkkkkkkk bu ara hep ters gidiyor işler
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
acelesi varmış...ben çıktımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterATLAS
haftalıkta 151 stop
hedef ise 168 gibi
155 / 165 abvDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum