Seans salonu
Collapse
X
-
UV li göstergelerde yorulma var...dinlenmesi lazım..bilanço güzel..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi kervt bakarmsısın beğenirsen yaz
340 larda almayı düşünürümDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
alırken haber et abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUV li göstergelerde yorulma var...dinlenmesi lazım..bilanço güzel..
340 larda almayı düşünürüm
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
abi sen polhoyu ne zaman sattınnnn daha gideri var sankiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
oo muro günaydın hoş geldin nerelerdesin paraları küpe vurdun artık uğramıyorsun buralaramuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSlm. Bereketli olsun

Mevlana der ki;
Yorum
-
muro ne alıyoruz hele yaz bakalım biraz cebimiz para görsün
Mevlana der ki;
Yorum
-
139 gene aldım yüklü bu sefer...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteretyat
138 /150
ben girince fişini çektiler emenikeDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDİKKAT
121 BİN aşağısında katır tepertepilmediniz inşallahradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterX 100 İÇİN
120400...BURAAYI NOT EDİN ..İNERSE 1000 POİNT DAHA SARKAR...
199400 en düşük...teknik olarak trend seviyesine geriledik..
buralarda işlemlere bakacağızDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
121 BİN aşağısında katır teperalış için yattım soteyeradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterENJSA
806 geçemeyen hisse 780 lere inermi...
inerse vallada alıcı olurum kademeliDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Üstad sensin guko. Elimde Teknosa adese akguv isfin var.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermuro ne alıyoruz hele yaz bakalım biraz cebimiz para görsün
PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
Yok ya hasta, hastane işleri bakamıyorum pekGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroo muro günaydın hoş geldin nerelerdesin paraları küpe vurdun artık uğramıyorsun buralara

PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
1 milyon lot oldumu abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster139 gene aldım yüklü bu sefer...
ben girince fişini çektiler emenike
Mevlana der ki;
Yorum
-
geçmiş olsun muro umarım önemli bir şey yoktur.muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok ya hasta, hastane işleri bakamıyorum pekMevlana der ki;
Yorum
-
121 BİN aşağısında katır tepergrafikte buradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertepilmediniz inşallah
199400 en düşük...teknik olarak trend seviyesine geriledik..
buralarda işlemlere bakacağız
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum