GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seans salonu
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
kazansın tabide hep siz kazanıyonuz ben hiç kazanamıyommmmmradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergitsin...herkes kazansın

mitli yi bilmiyorum o gelim bakıp bakıp gidiyor ne yaptığı meçhul
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mitli enteresan bir bir nick...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
İtalyan hükumeti "koronavirüs" için acil durum ilan etti
İtalya'da hükumet, iki Çinli turist üzerinden İtalya'ya ulaştığı dün kesinleşen yeni tip koronavirüs vakası nedeniyle ülke genelinde 6 aylığına acil durum ilan etti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
biz ne durumdayız? tbmm de bu konuda araştırma önergesi veriliyor akepe ve mehape reddediyor.hemen ertesi gün sağlık bakanı bu konuda yetikili bilim insanlarını topluyor..
ülkeye gelen çom sayıda çinli turist var..heryere sıçrıyor hastalık..
sadece bakan açıklıyor
CORONA virüs bide yok...
nasıl bu kadar emin oluyor anlamak mümkün değil..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Malsızım... Bekliyorumm...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkazansın tabide hep siz kazanıyonuz ben hiç kazanamıyommmmm

Yorum
-
Bende niye durdu diyom. Guko nazar ettin kagitaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermuronun kağıt gidiyor

PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
Ne olcak ki odasa✈ï¸âœˆï¸muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBakalım odas nolcakMevlana der ki;
Yorum
-
Günaydın kolay gelsinMevlana der ki;
Yorum

Yorum