Gunluk trade ıcın yatay mı trendmı sorusuna bır cozumum var,
Ben bunu bolınger bandwıth ıle cozuyorum...
Bolınger eger 0.00010 noktasından yukselıyorsa trend var demektır, kesınlıkle asırı alım satım kullanılmaz, Agırlıklı ortalama yonunde olmak lazım...
Ama eger bolınger ustten dusmeye basladı ıse artık yatay pıyasadayız..
Bu takdırde de asırı alım satım kullanmalıyız...Asırı alım satım ıcınde yıne bolınger %b gereklı, 1 ustu asırı alım, 0 altı asırı satımdır...
Yukarıdan dusmeye baslayıpta yenıden yukselıyorsa ve dusmenın noktasına gelmedı ıse halen yataydayız demektır..
Yatayda ıse tepeden sat, dıpten al ısler, Ma bakılmaz bu durumda...
Asagıdakı ornekte bollıngerın dusmeye basladıgı goruluyor, demekkı artık 0.0005 lere ulasana kadar hep tepeden sat, dıpten al yapacagız..
Daha da cıkar veya duserse martıngale devam edecegız...
Ben bunu bolınger bandwıth ıle cozuyorum...
Bolınger eger 0.00010 noktasından yukselıyorsa trend var demektır, kesınlıkle asırı alım satım kullanılmaz, Agırlıklı ortalama yonunde olmak lazım...
Ama eger bolınger ustten dusmeye basladı ıse artık yatay pıyasadayız..
Bu takdırde de asırı alım satım kullanmalıyız...Asırı alım satım ıcınde yıne bolınger %b gereklı, 1 ustu asırı alım, 0 altı asırı satımdır...
Yukarıdan dusmeye baslayıpta yenıden yukselıyorsa ve dusmenın noktasına gelmedı ıse halen yataydayız demektır..
Yatayda ıse tepeden sat, dıpten al ısler, Ma bakılmaz bu durumda...
Asagıdakı ornekte bollıngerın dusmeye basladıgı goruluyor, demekkı artık 0.0005 lere ulasana kadar hep tepeden sat, dıpten al yapacagız..
Daha da cıkar veya duserse martıngale devam edecegız...
Vob oldugunu nereden bılecegız, Netıcede bız bar goruyoruz sadece..
Yorum