Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bu abd li hep yapıyor bunu şimdi de yaparmı bilmem ama geçen kısa pozum varken geldi başıma veriyle beraber aşağı şöyle bir yoklayıp 100 pip yukarı yaptı. milleti terse nasıl getiririz diye her numara mevcut
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
şu anda piyasa aslında yatay da gidip geliyor olsa gerek dünün lowu 13555 idi bakalım burdan ne kadar yukarı gidebilecek bakalım
tekrar 1.3555 e gelirse 13528 yapacak
GELDİ.
1,36 üstüne bir tepki beklenir. 1,35 yaklaşan bir düşüş olursa, alım fırsatı olması ihtimali var.
bir önceki dibi aşağı geçmemeli. hatta yukarı trend açısını belirlemeli.
5-20 dak lık tekniğe göre; dalga bitti. 1,3550 de herşey sıfırlandı. yeni bir hareket başlayacak. 1,3550 altına gelmez isek; 37 pip hareket olmuş, 88+37 >1,3625 eder. orada karar tekrar verilecek. muhtemel aşağı .
GELDİ.
1,36 üstüne bir tepki beklenir. 1,35 yaklaşan bir düşüş olursa, alım fırsatı olması ihtimali var.
bir önceki dibi aşağı geçmemeli. hatta yukarı trend açısını belirlemeli.
aldıysan 13561 e dikkat et orası kilit noktası
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
5-20 dak lık tekniğe göre; dalga bitti. 1,3550 de herşey sıfırlandı. yeni bir hareket başlayacak. 1,3550 altına gelmez isek; 37 pip hareket olmuş, 88+37 >1,3625 eder. orada karar tekrar verilecek. muhtemel aşağı .
1.36 üstü 1.3621 i geçirtir.. O da yukarı demektir..
1.36 yı geçmesini beklemiyorum..
1.3530 - kırılırsa 1.3490 da bulur kendini..
demeye kalmadıı baakk
ob...0.31
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum