oguzt Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
:( Hay allah yaa.. saatlik barın grlişini görünce ben kısaldım.. Dışarda işim vardı 3692 ye stop koyup çıktımdı .. Çok sonra gördüm sizin durumu..:040:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
-
sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz; 1,3625 ve 1,3611 e dikkat çekmek istiyorum. 1,36 kesin stopum. alım için. 1,3625 -1,36 flu bölge. üstü long, altı short
Uzun için dikkat et.. Saatlik sistemde sat vermek üzere.. Satıcılar epey kuvvetlendi bu arada..
OB 0.90 dan .. 0.54 e geriledi..
1.3610 u aşağı kırarsa saçını başını dağıtır..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bir kural daha eğer fiyat çok önemli bir destege veya dirence geliyorsa trend yönünde mutlaka garanti 50-60 pip bırakır.
ama sabahki veri yüzünden korktum daha yukardan satarım diye düşünüyordum.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
3560 a kadar idare eder.. 240 dakikalıktada var TOBO.. 240 dakkalıkta 1.3810 a kadar tepebilirim diyor..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercate ; papaz da saatlik tobo çalışmadı mı oluyor şimdi.?
ayrıca şu anda 5 dak lık macd,alım için bekle diyor.
Çok dikkat olmak gerek..ayrıca çalışmayabilirde..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
kralice 95 gordugunde bastım butona 06 da ancak alabildimsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçe de 1,5395 i test etti. 1,5375 stoplu alım yeri. izleyelim.
24 kapad dedim 20 den kapandı sagol odl supersin bugun
(
ben bugun baska islem yapmıyım basıma gelcek var uyarı bunlar bana bu odlnin tutukluk yapması falan dinleneyim en iyisiBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
1,3575 i test edecek görünüyor. 1,3550ye stop koymak lazım.PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz tekrar yukarı gidecek hep ayı tuzağı gibi geliyor
Yorum
-
Graf bozulmadı tam olarak ama.. Parabolic sat verdi.. Sistemdeki indikatörde şimdi SAT verdi..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercate; papaz saatlik ben de bozulmadı. sat vermedi. poz. bölgede. sert yukarı için sıkışma var gibi.
OB 0.49Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum