tırsmaya başladım veri öncesi:(
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
he bende yusuf yusufum veriden once bitirmemiz lazımdi isi hhic sevmiyorum verilerde pozda olmayıPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertırsmaya başladım veri öncesi:(Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
ben 65 den hedgenı nkısa ayagın ıkapadım 73 ten uzun ayagını kapadım maliyetimin 3 pips ustunde hedgelemistim toplamda 5pips kaldı elimde :(Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
kralice döktürüyor masallahı var ,hain papaz dusseydinya zamanında bizde veriye guvenli pips mesafesinde girseydik rahat rahatBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Evet kesik kesik geliyo veriler..k24oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterodl sizdede donuyormuYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Hosgeldin papaz terbiyecisi ablam bu papaza dersini bir sen veriyon PipsyGirl ile beni kandırdı sabah aldı shortlarımızı yaya bıraktı bizi sonra dustu namıssızCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet kesik kesik geliyo veriler..k24Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum

Yorum