Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Saatlikte TOBO var. 1.3760 lara gidebilir..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz gene sağ gösterip sol vurmaya devam ediyor.
kapanış fiyatıylada beni yanılttı:(Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
gitsin bakalım. ordan vururuz kafasınaCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaatlikte TOBO var. 1.3760 lara gidebilir..
nasılda at gibi koşturuyor. stop yedikleri ne kadar bariz
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
aynı sekilde 77 den bende kısa girdimPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster137 stop
papaz kısa 13680Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
13690 aşağı düşen kanalın üst bantı bu nokta geçilirse 13720-50-70 görülebiliroguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynı sekilde 77 den bende kısa girdim
genelde böyle önemli noktalar abd seansında kırıyorlar (stop yemeye bayılır onlar)
o zamana kadar kar alıp kaçarızsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
bu 15 dklık bar bu sekilde kaparsa ikitanedaha kırmızı bar yapması lazım papazın genelde bu sekilde yapıyor umarım yaparBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum

Yorum