Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
[QUOTE=sungur;241221]papaz tam benim söylediğimi yapıyor. 1,3550 ye geldi aldım. 67 den çıktım. o 80 e dayandı. 1,3675 hedefte. 1,3530 stop. 1,3540 altına gelmedi.
[QUOTE=sungur;241221]papaz tam benim söylediğimi yapıyor. 1,3550 ye geldi aldım. 67 den çıktım. o 80 e dayandı. 1,3675 hedefte. 1,3530 stop. 1,3540 altına gelmedi.
papaz saatlik bir tobo belirdi. pek nizami olmasa da. son zamanlar da formasyonlar çarpık yapılıyor. yeni moda işte. gençler de sağlam kot pantolonlarını ya yırtıp,ya eskitip giyiyorlar bu da moda işte.
özellikle forekste bir pozisyona girerken kaç pips kazanacağınızı öngörüyorsanız "kâr al" hanesine, yarısı kadarını da "zararı durdur" hanesine yazın...
yani "100 dolar kazanmak istiyorsan 50 dolar zararı göze alacaksın" demek istiyorum
cate; kısaları 1,3615-54 aralığında açalım 1,3675 -80 de stop olsun. tabii o zamanki göstergelere göre karar vereceğiz. OB yi o zaman okur yazarsan trende girmişse yukarı için,girmemişse aşağı için.
şimdilik 1,3550-80 aralığında güçlensin. 1,3550 den bir long açayım diyorum. bir daha oralara gelir gibi. 100 pip yukarı 1,3650 kapat. kısa için izle gibi. nasıl işleyecek bakalım.
Tam veri öncesi yanlışlıkla pozisyonumun 3 katı daha kısa açtım... k24
Terse bişi olursa diye emir hazırlamıştım.. Ek bi poz daha açimm diye bi bastım..
Neyse kazasız atlattım..
Abla Geçmiş olsun.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
şimdilik 1,3550-80 aralığında güçlensin. 1,3550 den bir long açayım diyorum. bir daha oralara gelir gibi. 100 pip yukarı 1,3650 kapat. kısa için izle gibi. nasıl işleyecek bakalım.
Süper olurda.. OB papaz 0.34.. sistemseller Al da..???? Veriyi beklemek en iyisi..
DXY 5 dakkalıklar al a geliyo parabolic te.. OB si 0.68
Tam ortada papaz..
Kraliçe OB 0.13.. Bu halaa trend..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum