Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
arkadaşlar ben artık trade yapamıyorum ne yaparsam yapayım ağzımla kuş tutsam olmuyor. kafa kol gitti bir müddet aranızda olmıyacam ara vermem gerekli herkese başarılar
Canım benim emin ol ara vermek insanın kendine güvenini tamamen kaybettiriyor. (örnek kendim) Sakın uzun süre ara verme. Çok düşük kaldıraç ve kısa stopla emin olduğunu düşündüğün zaman işlem yapmaya çalış.(tabi bence.) Ben halen forex de işlem yapmaya cesaret edemiyorumk24
Vob da cesaretim yeni yerine geldi (sevgili seren abinin 5 etiketini koyuyorum mesajından sonra ) Sevgili Pipsy inşallah sende kısa zamanda doğru pozisyonlar alıp cesaretini toplarsın.
arkadaşlar ben artık trade yapamıyorum ne yaparsam yapayım ağzımla kuş tutsam olmuyor. kafa kol gitti bir müddet aranızda olmıyacam ara vermem gerekli herkese başarılar
Canım benim sıkma canını.. Biraz ara ver..Emin ol iyi geliyor..
Bir kural daha ekledim ben..
İyi bir kar edilince .. piyasayı 3-4 kez tutturunca.. (zaten o zaman kar ediliyor) mutlaka parayı çekip bir kaç gün ekran bakmamak gerekiyor..
Ne zaman iyi kar etsem .. piyasayı üst üste tuttursam ardından dayaktan gebertiliyorum..Kazancı verip üste bide zarar ediyorum.. Bundan sonra ara vererek treyd yapıcam.. Piyasa kaçmıyo nası olsa..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Bana da kayıplardan sonra bir kaç gün ara vermek iyi geliyor..
Bir de .. FOREX gece oturulmasa bile çok fazla yoruyor insanı bunu farkettim.. Ciddi fizksel yorgunluk yaratıyor. Üstüne zihin yorgunluğuda eklenince saçma sapan hareketler kaçınılmaz oluyor..
Canım benim emin ol ara vermek insanın kendine güvenini tamamen kaybettiriyor. (örnek kendim) Sakın uzun süre ara verme. Çok düşük kaldıraç ve kısa stopla emin olduğunu düşündüğün zaman işlem yapmaya çalış.(tabi bence.) Ben halen forex de işlem yapmaya cesaret edemiyorumk24
Vob da cesaretim yeni yerine geldi (sevgili seren abinin 5 etiketini koyuyorum mesajından sonra ) Sevgili Pipsy inşallah sende kısa zamanda doğru pozisyonlar alıp cesaretini toplarsın.
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Bana da kayıplardan sonra bir kaç gün ara vermek iyi geliyor..
Bir de .. FOREX gece oturulmasa bile çok fazla yoruyor insanı bunu farkettim.. Ciddi fizksel yorgunluk yaratıyor. Üstüne zihin yorgunluğuda eklenince saçma sapan hareketler kaçınılmaz oluyor..
Sevgili Caty Abla hemde ne zıt mesaj olmuş bende çok derin yaralar açtı bu forex.. k24 ucu ucuna toparladıktan sonrada tırsak oldum çıktım
Benim tüm cesaretimi aldı götürdü. Elim gitmiyor işlem yapmaya sonra baka kalıyorum açsam meğer doğru yönde olacakmışım diyorum ama becerip acamıyorum. Bugüne kadar tüm kırılma günlerinde ters yönde oldum. 1,44 den EUR/USD şort açmış ve 1,50 den de ek yapıp ortalamış biri olarak çektiklerimi düşünün.
Sevgili Caty Abla hemde ne zıt mesaj olmuş bende çok derin yaralar açtı bu forex.. k24 ucu ucuna toparladıktan sonrada tırsak oldum çıktım
Benim tüm cesaretimi aldı götürdü. Elim gitmiyor işlem yapmaya sonra baka kalıyorum açsam meğer doğru yönde olacakmışım diyorum ama becerip acamıyorum. Bugüne kadar tüm kırılma günlerinde ters yönde oldum. 1,44 den EUR/USD şort açmış ve 1,51 den de ek yapıp ortalamış biri olarak çektiklerimi düşünün.
Sevgiler
Beterin beteri var..
Tüm aşağı yada yukarıları 4/1 yada yarım pozla yakalayıp.. Fulledikten 10 dakka sonra dev barlara yakalanmakta üstüme yok..
Yada ben MC yedikten sonra piyasanın dönmesi şeklindek24
100 000 kişiye yazı tura attırıyoruz ..
1. 50 000 kişilik gurup ,kişi başına 10 atış ,
2. 50 000 kişilik gurupta ,kişi başına 1 milyon atış yapmakta ..
Hangi gurupta %70 ve üstü yazı atma ihtimali daha yüksektir..
Cevap: 1. gurupta daha yüksek ihtimaldir..Neden ? Çok atış yapan şans olasılığını ortadan kaldırmış ve işi istatistik ilminin çoklu sayılar ortamına sokmuştur..Halbuki 1. gurup şansa da olsa % 70 i yakalama ihtimaline sahiptir..
Benzer bir örnek : Rulet masasında 10 oyun oynuyoruz ve her seferinde kırmızıya basıyoruz..İhtimalen 7 kere ve üstü tutturma ihtimalimi yüksektir yoksa 100 000 kere kırmızıya bassakmı yüksektir..
Bu ihtimali durum şunu gösteriyorki : oyun sayısını arttırdıkça şansa kazanma olasılığımızıda düşürüyoruz..Halbuki kitaplar ne der uyguladığınız sistemi olabildiğince çok kere oynayabilinki istatsiiki kazanın..Bunu derken şansa kazanabilme olasılığımızıda bitirmekteler..(teonun teknik analiz kitapları komplolarına ilave edeyim dedim)
kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
100 000 kişiye yazı tura attırıyoruz ..
1. 50 000 kişilik gurup ,kişi başına 10 atış ,
2. 50 000 kişilik gurupta ,kişi başına 1 milyon atış yapmakta ..
Hangi gurupta %70 ve üstü yazı atma ihtimali daha yüksektir..
sonuc farketmez, ustelık trade sayısı artıkca, dezavantaj sayısına dogru daha cok yaklasırsın...
yazı veya tura olasılıgı % 50 dır. yanı expected ratıo -0.50 dır.
Ama kısa oynarsan belkı tesadufen kazanırsın.
Sureyı uzattıkca ısterse 1 mılyar el olsun, Kusursuz bır eksı 0.50 yakalarsın...
Yanı bu tezın yanlıs,
Avantaj olmadıgı surece uzun sure trade etmek her zaman daha cok batırır...
Avantaj var ıse uzun surelı trade zengın eder...
Yanı
Avnatajlı bır sıstemın yok ıse, kaldıracı düşürmek senı karlı yapmaz, sadece, çile çekeceğın ve uykusuz kalacagın gunlerı artırır, Bırde sana TA kıtapları okuyorsan , 7.5 derece bir gözlük hediye eder : ) hehehe
sn pipsy öncelikle geçmiş olsun,inşallah fazlasını kazanırsınız.haddim olmayarak bir önerim olacak;kazandıgınız vakitlerde biraz ara verin,ama ekrandan kaçmak yerine demo ile devam edin,bu aşırı güvenle daha çok risk alma güdünüzü budayacaktır.faydalı olacaktır..kaybetme durumlarındada aynısını uygulayın..
Yorum