Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PipsyGirl
    Çalışkan
    • 06 Ağustos 2009
    • 1559

arkadaşlar ben artık trade yapamıyorum ne yaparsam yapayım ağzımla kuş tutsam olmuyor. kafa kol gitti bir müddet aranızda olmıyacam ara vermem gerekli herkese başarılar
    söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      arkadaşlar ben artık trade yapamıyorum ne yaparsam yapayım ağzımla kuş tutsam olmuyor. kafa kol gitti bir müddet aranızda olmıyacam ara vermem gerekli herkese başarılar
      Geçmiş olsun, demo yu gercek oynuyormus gıbı yapın, aramızdan ayrılmayın...

Demo cogu zaman gercek gıbı oynayınca, hatalarımızı bulmamıza yarar saglıyor...

Yorum

• sungur
        Bağımlı
        • 19 Mart 2009
        • 0

pipsygirl;
        üzüldüm. gerçekten bu günlerde bizi bitirmek için oynuyorlar. alırsın aldığın fiyatın üstüne bırakmazlar. satarsın yukarı gider. taki poz.lar kapanana kadar. ana desteğe yaklaşıp dönüş başladığında işlem yapmak lazım.

Yorum

• PipsyGirl
          Çalışkan
          • 06 Ağustos 2009
          • 1559

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Geçmiş olsun, demo yu gercek oynuyormus gıbı yapın, aramızdan ayrılmayın...

Demo cogu zaman gercek gıbı oynayınca, hatalarımızı bulmamıza yarar saglıyor...
          teşekkürler Teo cum hiç bu şekilde düşünmemiştim. Deneyebilirim. en azından kendime güvenim gelene kadar.
          kaybetmek o kadar koyduki eger bir de bayansanız çok daha fena:040:
          2 hafta önceki tusinami dalgasındaki yaralarımı bir türlü saramadım.
          söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• sungur
            Bağımlı
            • 19 Mart 2009
            • 0

papaz,1,37 -1,3695 aralını test edip,1,3775 e gidebilir. 1,38 üstünü geçmezse, 1,3650 ye bekleriz.

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

Parayı sıfırlamak her zaman yuksek kaldırac nedenı ıle olur...

Bunu engellemeyenler ıcın su sekılde bır onlem olabılır...

Bolınger bandını atın 20/2 default olsun...

Pozısyon almak ıstedıgınız yer ıle ters yonde duran bolınger bandının arasını hesaplayın..

Dıyelımkı Bolınger ust bandından long oldum.. alt bandda da 80 pıps var..

Bunun bunun yarısıda sıgorta olursa 40 pıps toplam 120 pıps demektır..

O zaman pozısyon acarken % 120 marj gelecek sekılde kontrat acarsanız, call margın yemezsınız..

Stopumunuz da 80 pıps olabılır...

Bu ornek kaldıracını ayarlamayan hırslı dostlarımız ( ben de dahıl ) ıcın verılmıstır...

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

Karanlık işler bunlar..

VOB da işlem yapanlar bilmem dikkat ediyor mu?

Klavyeme hakim olamadım..

Ergenekon .. Yargı.. Asker .. v.s. konularında sular derinleştiği günlerde ne hikmetse bir kaç büyük bankaya fon alımları gelmekte...

Bu ne demek ola
                Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
                  TATLI CADI
                  • 26 Şubat 2009
                  • 897

Cevap veriyorum....

Haram helaldir....

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• oguzt
                    Tecrübeli
                    • 27 Şubat 2009
                    • 427

1,3685 tutmazsa 1,3635 e kadar yollu gibi gordum papazı
                    Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• CATEDRAL
                      TATLI CADI
                      • 26 Şubat 2009
                      • 897

oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      1,3685 tutmazsa 1,3635 e kadar yollu gibi gordum papazı
                      OB 0.16 mümkündür

DXY de OB 0.84

Yorum

• oguzt
                        Tecrübeli
                        • 27 Şubat 2009
                        • 427

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        OB 0.16 mümkündür

DXY de OB 0.84
                        15-30-60 dk lıklar şişti risk alıcam ben yakın stoplu uzun icin
                        Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

15-30-60 dk lıklar şişti risk alıcam ben yakın stoplu uzun icin
                          Hııı.. dünde öyle şişmişlerdi.. Ben de denedimdik24

Yorum

• oguzt
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 427

Hııı.. dünde öyle şişmişlerdi.. Ben de denedimdik24
                            stop 80 de 10 pipsten fazla yedirmem bu poza 3710 a da kar al koydum aksam kumarı bakalım kimkimi yicek
                            Yedi 10 pipsimi terbiyesiz

yenilen pehlivan doymazmıs 66 bir daha girdim kasınıyorum
                            itinayla kasıyor oda beni 6 pips daha verdim yeter bu kadar kumar

Yorum

• CATEDRAL
                              TATLI CADI
                              • 26 Şubat 2009
                              • 897

stop 80 de 10 pipsten fazla yedirmem bu poza 3710 a da kar al koydum aksam kumarı bakalım kimkimi yicek
                              Yedi 10 pipsimi terbiyesiz

yenilen pehlivan doymazmıs 66 bir daha girdim kasınıyorum
                              itinayla kasıyor oda beni 6 pips daha verdim yeter bu kadar kumar
                              Hııı.. Aynen ben de dün öyle yaptımdı.. Dayaktan gebertti beni..k24

Yorum

• oguzt
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 427

Hııı.. Aynen ben de dün öyle yaptımdı.. Dayaktan gebertti beni..k24
                                abla tektek kıstııryor bu bizi birlik olalım biz dovelim onu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information