arkadaşlar ben artık trade yapamıyorum ne yaparsam yapayım ağzımla kuş tutsam olmuyor. kafa kol gitti bir müddet aranızda olmıyacam ara vermem gerekli herkese başarılar
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Geçmiş olsun, demo yu gercek oynuyormus gıbı yapın, aramızdan ayrılmayın...PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar ben artık trade yapamıyorum ne yaparsam yapayım ağzımla kuş tutsam olmuyor. kafa kol gitti bir müddet aranızda olmıyacam ara vermem gerekli herkese başarılar
Demo cogu zaman gercek gıbı oynayınca, hatalarımızı bulmamıza yarar saglıyor...
Yorum
-
teşekkürler Teo cum hiç bu şekilde düşünmemiştim. Deneyebilirim. en azından kendime güvenim gelene kadar.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçmiş olsun, demo yu gercek oynuyormus gıbı yapın, aramızdan ayrılmayın...
Demo cogu zaman gercek gıbı oynayınca, hatalarımızı bulmamıza yarar saglıyor...
kaybetmek o kadar koyduki eger bir de bayansanız çok daha fena
:040:
2 hafta önceki tusinami dalgasındaki yaralarımı bir türlü saramadım.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Parayı sıfırlamak her zaman yuksek kaldırac nedenı ıle olur...
Bunu engellemeyenler ıcın su sekılde bır onlem olabılır...
Bolınger bandını atın 20/2 default olsun...
Pozısyon almak ıstedıgınız yer ıle ters yonde duran bolınger bandının arasını hesaplayın..
Dıyelımkı Bolınger ust bandından long oldum.. alt bandda da 80 pıps var..
Bunun bunun yarısıda sıgorta olursa 40 pıps toplam 120 pıps demektır..
O zaman pozısyon acarken % 120 marj gelecek sekılde kontrat acarsanız, call margın yemezsınız..
Stopumunuz da 80 pıps olabılır...
Bu ornek kaldıracını ayarlamayan hırslı dostlarımız ( ben de dahıl ) ıcın verılmıstır...
Yorum
-
Karanlık işler bunlar..
VOB da işlem yapanlar bilmem dikkat ediyor mu?
Klavyeme hakim olamadım..
Ergenekon .. Yargı.. Asker .. v.s. konularında sular derinleştiği günlerde ne hikmetse bir kaç büyük bankaya fon alımları gelmekte...
Bu ne demek ola
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Cevap veriyorum....
Haram helaldir....Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
OB 0.16oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,3685 tutmazsa 1,3635 e kadar yollu gibi gordum papazı
mümkündür 
DXY de OB 0.84Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
15-30-60 dk lıklar şişti risk alıcam ben yakın stoplu uzun icinCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOB 0.16
mümkündür 
DXY de OB 0.84Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Hııı.. dünde öyle şişmişlerdi.. Ben de denedimdik24oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15-30-60 dk lıklar şişti risk alıcam ben yakın stoplu uzun icinYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
stop 80 de 10 pipsten fazla yedirmem bu poza 3710 a da kar al koydum aksam kumarı bakalım kimkimi yicekCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHııı.. dünde öyle şişmişlerdi.. Ben de denedimdik24
Yedi 10 pipsimi terbiyesiz
yenilen pehlivan doymazmıs 66 bir daha girdim kasınıyorum
itinayla kasıyor oda beni 6 pips daha verdim yeter bu kadar kumarBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Hııı.. Aynen ben de dün öyle yaptımdı.. Dayaktan gebertti beni..k24oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstop 80 de 10 pipsten fazla yedirmem bu poza 3710 a da kar al koydum aksam kumarı bakalım kimkimi yicek
Yedi 10 pipsimi terbiyesiz
yenilen pehlivan doymazmıs 66 bir daha girdim kasınıyorum
itinayla kasıyor oda beni 6 pips daha verdim yeter bu kadar kumarYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
abla tektek kıstııryor bu bizi birlik olalım biz dovelim onuCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHııı.. Aynen ben de dün öyle yaptımdı.. Dayaktan gebertti beni..k24Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
Yorum