tractact Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterE/D 3590 hedefli tobo ve flama mı var 5 dakkalıklarda?Hiiii ayıp ayıp.. 3552 de yazdımdı.. Ama uygulamadımk24PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriddaları alalım
papaz en fazla 137 yapar ötesi yok benceYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
iddialaşmamak lazım... duruma göre hareket etmek lazımPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriddaları alalım
papaz en fazla 137 yapar ötesi yok bence
Yorum
-
Obamacım senin de dediğin gibi 13580 üzerinde kalırsa uzun devam hedefide 1,37 ama ben almamtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriddialaşmamak lazım... duruma göre hareket etmek lazım
alanlarada mani olmam dermişşşiim
Ab para basmak zorunda işler baya kötüye gidecek
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
formdaki herkes ne olacağını söyleyip ama nazara gelmiş bulunuyorlar. Ben dahilCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHiiii ayıp ayıp.. 3552 de yazdımdı.. Ama uygulamadımk24
bir nazar duası okuyorum şimdi.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
-
VOB da 5 dakkalıkta OBO oluşuyor...
Longörler Günlükteki ters flamayı gözden kaçırmasın..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Dow kapanışına yakın coşacaklar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
bende hep son bir ralli bekledim ama yapmadılar.k24KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow kapanışına yakın coşacaklar..söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Selamlar herkese.Geçen günde yazmıştım sayın teonun topiclerini okumaya başladım ve okuduklarımdan, aldığım bilgilerden çok etkilendim.Soyun bankaları acımak yok topiğinde soyun bankaları.zip adlı dosya sanırım artık download edilemiyor.acaba rica etsem herhangi birinizden bu dosyayı alabilirmiyim sayın teonun anlattıklarını uygulıyabilmek için.Topiğin ilk 2 sayfasında bazı indikatörler var zip şeklinde link verilmiş ama indirilemiyo:( burdan link verme şansı olan varmı veya email ile atılabilir.Herhangi biri atabilirse çok mutlu olucam teşekür ederim saygılar ve bol kazançlar...
email im: ahmetm846@gmail.com
Yorum
-
Senyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar herkese.Geçen günde yazmıştım sayın teonun topiclerini okumaya başladım ve okuduklarımdan, aldığım bilgilerden çok etkilendim.Soyun bankaları acımak yok topiğinde soyun bankaları.zip adlı dosya sanırım artık download edilemiyor.acaba rica etsem herhangi birinizden bu dosyayı alabilirmiyim sayın teonun anlattıklarını uygulıyabilmek için.Topiğin ilk 2 sayfasında bazı indikatörler var zip şeklinde link verilmiş ama indirilemiyo:( burdan link verme şansı olan varmı veya email ile atılabilir.Herhangi biri atabilirse çok mutlu olucam teşekür ederim saygılar ve bol kazançlar...
email im: ahmetm846@gmail.com
Buyrun alalım sızı topıge, yardımcı olmaya calısayım...
http://forum.keyborsa.com/keysistem/...FE%FDmlar.html
Yorum
-
geliyorumteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuyrun alalım sızı topıge, yardımcı olmaya calısayım...
http://forum.keyborsa.com/keysistem/...FE%FDmlar.html
Yorum
Yorum