KUTERO Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Haklısın 5 Dakkalıklar muhteşem bir tobo oldu.. Fakat OB 16 da.. Bu çok düşündürücü.. Hala aşağı trend diyor..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
-
Hiç beğenmedim grafını.. 5 dakkalıklara göre bi aşağı daha gözüküyor.. OB 12 de..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhala düşüyor 12370 ortalamam
Bir ihtimal saatlikler ümit veriyor.. Bollinger bandın dışında kalmış son 3 bar.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Sizin için totem yapıyorum..oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYapalım Pipsy girl bugun nazara geldik
Ama ben size demiştim.. Çıtırları alıp kaçın diye..:040:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Yaww madem biliyon tutmıycanı niye tahminde bulunuyonlafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Piyasalara uzaktan bakıp tutmayacak bazı tahminlerde bulunayım..
Yarı yol formasyonu görüntüsündeki E/D hedefi ,1,3400 ü gösteriyor..Buna tekabül eden SP değeri 1025 i gösteriyor..İMKB100 için 50 000 ....70 000 lere umduğum çıkış sonraki baharlara kaldı..
Umutlu olmak için görünürde bir şey olmamakla birlikte ,Fazla uzak olmayan bir zamanda ,ABD de çok uzun süre faiz arttırılamayacağı hatırlanacaktır..İMKB için ise gavurun fark ettiği ,ama Ali Ağaoğlu gibi uzmanlarımızın daha anlayamadığı (ezber bozan) TR de % 1,5 e düşen reel faizlerin artmaktansa önümüzdeki süreçtede düşerek Batı medeniyetindeki gibi negatif reel faize trendlendiği gerçeği piyasaların gerçek yönünü belirleyecektir..
Ne demiş Buffet : Almış olduğum senet düşerse üzülmem ..Daha ucuza alacağım için sevinirim
Cadının piyasalara döndüğü nasılda belli oluyor..Geçmiş olsun Cadımıza ..
Geçmiş olsun tüm piyasalara..
diycem kızcan bana şimdi..
Canımın çok yanıyo olması satmama engel olmamıştı zaten
Sağolasın..
Piyasalara fena oldu hakkaten
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
yapmış evet..ama tepki gelmemiş pek..oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapazda bir kuduz igneli bar birde doji var kaptanım saatlikte umut ısıgı olabilirmi Kaptanım
ortalama geride..1.3775 lere kadar tepki gelebilir dowun kapanışına göre..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Heya ablam dedin ama cıtır gelemeden gomduler piyasayı :(CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizin için totem yapıyorum..
Ama ben size demiştim.. Çıtırları alıp kaçın diye..:040:
Tesekkurler KaptanımKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryapmış evet..ama tepki gelmemiş pek..
ortalama geride..1.3775 lere kadar tepki gelebilir dowun kapanışına göre..Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
çok teşekkürler..vakit oldukça ve bilhassa çok önemli zamanlardaPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşaallah dediklerinize katılmamak mümkün değil
Hoşgeldin Seren Abi sizi bu forma ilk üye olduğum zaman takip ediyordum
bilgi paylaşımınızı sabırsızlıkla bekliyorum. sizden öğreneceğim çok şey var
saygılar.
yazacağım demiştim...bugün IMKB ..ye 5 etiketini sabah yapıştırdım..
isterdim ki soran olsun..çünkü bu çok önemli bir uyarıdır..ister fx..
ister vob ..ister hisse yapın..5 ..in arkası şelaledir...
sanırım tüm forum aleminde ilk 5 ..i etiketleyen keyborsa oldu..
isterdim ki faydası da olsun...görüyorum ki olmamaış..maalesef...
OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeren Abim hoşgeldin...
sağol kardeşim......malı götürmediysen darılırım ha...
5 dedik 5........
yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
Halen trenddeyiz..
Saat 13:00 te almanya sanayi üretimi verisi var..Bu verinin iyi gelme olasılığını çok düşük görüyorum..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum