Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Piyasalara uzaktan bakıp tutmayacak bazı tahminlerde bulunayım..
Yarı yol formasyonu görüntüsündeki E/D hedefi ,1,3400 ü gösteriyor..Buna tekabül eden SP değeri 1025 i gösteriyor..İMKB100 için 50 000 ....70 000 lere umduğum çıkış sonraki baharlara kaldı..
Umutlu olmak için görünürde bir şey olmamakla birlikte ,Fazla uzak olmayan bir zamanda ,ABD de çok uzun süre faiz arttırılamayacağı hatırlanacaktır..İMKB için ise gavurun fark ettiği ,ama Ali Ağaoğlu gibi uzmanlarımızın daha anlayamadığı (ezber bozan) TR de % 1,5 e düşen reel faizlerin artmaktansa önümüzdeki süreçtede düşerek Batı medeniyetindeki gibi negatif reel faize trendlendiği gerçeği piyasaların gerçek yönünü belirleyecektir..
Ne demiş Buffet : Almış olduğum senet düşerse üzülmem ..Daha ucuza alacağım için sevinirim
Cadının piyasalara döndüğü nasılda belli oluyor..Geçmiş olsun Cadımıza ..
Geçmiş olsun tüm piyasalara..
kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
kaptanım, ablam, millet help help euro-jpy ne yapar kapatmadım pozu stopta koymadım
fena çakıldım.
E-d kısaları sen kapat heryerden uza olacak iş değil kafayı yiyecem
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
kaptanım, ablam, millet help help euro-jpy ne yapar kapatmadım pozu stopta koymadım
fena çakıldım.
E-d kısaları sen kapat heryerden uza olacak iş değil kafayı yiyecem
Bugün düşüşü abartmış..
Günlük grafikte Göstergeler diplerde..Ortalama çok geride kalmış..
Tepki beklenebilir dicem ama Yunanistan İspanya olayı işte..
Yarında abd verisi var önemli olan..
İyice kasarlar..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum