gelmedi :(
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
uygun gorunuyor :( sanki yarın oglene kadar (30-39 yukarıda) (asagıda 80-90 ) aralıgında gezecez gibi geliyor banaPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden olmasın Oğuz
papazı 13930 a emir verdim kısa için ne diyorsun
bende 3890 a alıs yazdım bakalım ne olacakBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
bu saatten sonra yapmaz yapmaz uzmez abisini oPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroralara gelirse 13850 yapar
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
haber olmadıgı icin belki duruyordur
)
birde yarın euro ve gbp faiz kararları acıklanacak oglen 14:00 ve 14:45 te o yuzden fazla zıplamazlar diye dusunuyordumBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
E-d için bak istersen Oğuz
DailyFX - EUR/USD Presents Scalping Opportunity Ahead Of ECB Decisionsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterE-d için bak istersen Oğuz
DailyFX - EUR/USD Presents Scalping Opportunity Ahead Of ECB Decision3802 ye gelirse affetme diyor degilmiPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapazda 1.2444-1.5149 arasındaki fiboları gösteriyor
Fibo 1.3802-50.0%
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
kesinlikle affetmiyecem ama 13750 de çok dilleniyor ama büyük düşüşün %50 si tutmak zorundaoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3802 ye gelirse affetme diyor degilmi

sürekli küçük resimlerden bakıyoruz olaylara
büyük resimleri unutuyoruz.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereuro-dolar long 1.3906. stop 1.3890
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
Yorum