eurusd long düşünüyorum nedir yorumlarınız...
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkçay jepleri ne yaptın?
he benim jepler vardı doğru...
biri bugün kapanmış 21,01,2010 da açmışım pozisyonu...diğeri duruyor... şu foreksin mantığına alışamadım gitti...hisse senedi sanıyorum bunu..
neyse diğeri dursun eninde sonunda dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına gelecek...
Yorum
-
Neyseki yarısını kapatmışsın.
bugün bir mesajımda kulaklarını çınlattım umarım gelen data jpy düşürür diye aklımdan geçti
o gün bende satmıştım jpy birden yükselince kapatmıştım ordan kalmış senin jepler aklımda.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
PipsyGirl Yazdı:
bugün papazda 13860 denenebilir. kendi şahsi fikrim
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu noktada bende bugün dükkanı kapatmayı umuyorum. haydi canım açtım kollarımı bekliyorum
Valla tebrik ederim Pipsygirl nokta atısı gibim olmus 

bende senin ustteki mesajından sonra 1,3860 a alıs yazıp kapamıstım ekranı falan herseyi geldim simdi baktım 61 de kalmıs emir hala acıkta duruyor bakalım pazar gecesi neler olucakBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeyseki yarısını kapatmışsın.
bugün bir mesajımda kulaklarını çınlattım umarım gelen data jpy düşürür diye aklımdan geçti
o gün bende satmıştım jpy birden yükselince kapatmıştım ordan kalmış senin jepler aklımda.
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
usd/jpy buyuk gapla actı :(oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracılısa bir kac dk kaldı herkese bol kazanclarYASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
teşekkürler Sevgili Oğuz hayrını gör demek benim kısaları sen almışsınoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPipsyGirl Yazdı:
bugün papazda 13860 denenebilir. kendi şahsi fikrim
Valla tebrik ederim Pipsygirl nokta atısı gibim olmus 

bende senin ustteki mesajından sonra 1,3860 a alıs yazıp kapamıstım ekranı falan herseyi geldim simdi baktım 61 de kalmıs emir hala acıkta duruyor bakalım pazar gecesi neler olucak
pazartesi 13813-20 en fazla yapabilecegi yerler.
ben gene satıcı olma yönündeyim sebebine gelince bu aralar yunan borsası Athex ile arasında güçlü bir korelasyon var cuma günü kapanışa doğru Athex toparlanmasına rağmen Euro belini doğrultamadı
(stop patlatma ve ay sonu olmasıda etken olabilir) Portekiz ve İspanyayıda unutmamak gerek
Euro bölgesinden gelebilecek olumlu bir iki olay euroyu uçurabilme ihtimali var ama ben longlamaktan yana değilim gene satıcı olacam. İyi bir haber gelene kadar.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
haftasonu Abd Çin kapışması yüzünden olabilirBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd/jpy buyuk gapla actı :(söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
yok alamadım henuz odl acılıstan 2 dk sonra euro fiyatı durdu bende sildim emrimi sabah bakarım artıkBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
noldu ki?PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftasonu Abd Çin kapışması yüzünden olabilirYASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum

Yorum