Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oguzt
    Tecrübeli
    • 27 Şubat 2009
    • 427

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    13944 destek oldu yukarı gidecek gibi dikkatli ol şu an pozum yok 13961 de direnç var
    kraliçeyi ne yaptın atağa kalmaya çalışıyor 160 denemesi yapacak
    Kralicede sabahtan beri 15 dklıklarda uzun barlar cektiginden bugun hic bulasmadım
    suan bende cekirge misali simdi 3 kere sıcradık 4.de yakalanmayalım diye bekliyorum aslında bir 20 pips vercek gibi geliyor eur bana asagı dogru ama kasınmayım simdi bende
    Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• oguzt
      Tecrübeli
      • 27 Şubat 2009
      • 427

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      londra kapandı
      e-d satamadım Oğuz senin göstergeler ne diyor?
      13961 fibo rakamı buldum tutarsa diye bir atış yapacam ama 14020- 60 a kadar bir düzeltmede yapabilir.
      benim gostergeler eur da 1-5-15-30-60 240 hepsi pozitif o yuzden dikkatli olmak lazım
      Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• oguzt
        Tecrübeli
        • 27 Şubat 2009
        • 427

1,3961 fiboyu nerden buldun ben 1,4579 dususunden itibaren 3 tane fiboya baktım olusan 3 tepeden cizittirip,
        iki tane 3987 de var bir tane 4027 de fibo var benim gorduugm

Yorum

• PipsyGirl
          Çalışkan
          • 06 Ağustos 2009
          • 1559

E_D bütün göstergeler alda ilk hedef 13990 ve 140xx ler görünüyor.
          aynı yerden kapattım maceraya gerek yok
          söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• oguzt
            Tecrübeli
            • 27 Şubat 2009
            • 427

kraliceye bir cimdik attım 87 den 78 den kapadım ) oh olsun kralice
            bak bak bana nispet yapıyor hadi bak dusecem sortla beni diyor ama yemezler 71 deki direnci destek olmus olabilir ,duserse dussun 1 dklık 50 emasından 20-30 pip arası uzaklasmadan el surmem )

Yorum

• lafola
              Tecrübeli
              • 01 Mart 2009
              • 191

E/D de oluşan kısa vadeli aşağı takozun (yada kama )yukarı kırılma görüntüsü ,piyasanın 1.4170 seviyelerine çıkacağı umudunu yeşertirken korelasyonu olan Dax ve SP ninde yukarı hareketiyle paralel görüntü vermekte...Piyasalar trende girdiği için fikir yürütmek son derece zorlaştı...Teomun dediği gibi ..Tanıdığım herkes parasını trendde kaybetti...Sanırım bu şu anlama geliyor: Trendde ,trend yönünde karda oturmak meziyeti sadece top traderlere ,şanslılara ve hiç bir şeyden anlamayanlara nasip olan ve kazandıran tek yol...(bu fikre Teo katılmaz tabi)
              kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
              titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
              perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• oguzt
                Tecrübeli
                • 27 Şubat 2009
                • 427

Lafola Hocam keske Teo abim burda olsada bu fikre katılmasa özledik valla öksüz kalmıs yetim gibi hissediyorum kanald deki küçük kadınlar dizisindeki gibi gibi

Yorum

• lafola
                  Tecrübeli
                  • 01 Mart 2009
                  • 191

oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Lafola Hocam keske Teo abim burda olsada bu fikre katılmasa özledik valla öksüz kalmıs yetim gibi hissediyorum kanald deki küçük kadınlar dizisindeki gibi gibi

Haklısın Oğuz kardeşim..Teosuz ,Cadısız forum olmuyor..Herhalde en kısa zamanda gelirler..Korkum şu ki: FX de köşeyi döndüler..Şimdide soydukları bankalar peşlerine düştü ..
                  kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
                  perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• OrkunLeo
                    FX ÇETE ÜYESİ
                    • 05 Ağustos 2008
                    • 281

cati msn dede yok :(
                    Eline, beline, diline sahip ol.

Yorum

• SUAT.
                      Yeni üye
                      • 25 Ekim 2009
                      • 33

.

Arkadaşlar;
                      Sevgili XTRADERX dostumda CATEDRAL ablamızın telefonun olduğunu biliyordum.Sağolsun bizzat arayıp kendisine ulaştı...
                      Çok şükür korkulacak bir durum söz konusu değil...Cadı ablamızın boynunda bir sağlık problemi oluşmuş kendisi rahatsızlığından dolayı siteye giremiyormuş...Herkese selamlarını iletti...

Saygılar...

Yorum

• BEYAZIT
                        Tecrübeli
                        • 05 Temmuz 2009
                        • 266

YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• PipsyGirl
                          Çalışkan
                          • 06 Ağustos 2009
                          • 1559

SUAT. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Arkadaşlar;
                          Sevgili XTRADERX dostumda CATEDRAL ablamızın telefonun olduğunu biliyordum.Sağolsun bizzat arayıp kendisine ulaştı...
                          Çok şükür korkulacak bir durum söz konusu değil...Cadı ablamızın boynunda bir sağlık problemi oluşmuş kendisi rahatsızlığından dolayı siteye giremiyormuş...Herkese selamlarını iletti...

Saygılar...
                          çok şüküüürr. nihayet birileri ona ulaşmış
                          sevgili Cate Ablam'a çok geçmiş olsunk10
                          umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza katılır.
                          söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• oguzt
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 427

Sevgili Cate ablam ( ) çok çok çok geçmiş olsun
                            Sana bir totem yapayım hicbir seyin kalmaz yarına

Sevgiler

Yorum

• CATEDRAL
                              TATLI CADI
                              • 26 Şubat 2009
                              • 897

Yettim gariii....

Canlarım benim..İlginize çok teşekkürler.. İlk günler sabah arada girip sizi okudum ama sonra çok canım yanıyodu.. İlaç manyağı oldum.. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum..

Tam boynumda değil.. Beynim tutuldu diyebilirim.. Boynumda bişi yok.. Daha yukarda kafamın içine doğru bi yerde.. Mel mel geçmesini bekliyorum..

Biraz daha toparlanimm katılıcam tekrar..Teomuzla da bir kaç kez telefonla görüştük.. O da işleri çok yoğun olduğundan ne foruma ne de piyasaya bakabiliyormuş.

hepinize kucak dolusu sevgiler..ve cati kaçarrr
                              Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• KUTERO
                                Beybaba
                                • 19 Temmuz 2007
                                • 437

Geçmiş olsun efendim..
                                Aman kendinize iyi bakın..
                                İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                                İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information