Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bu kadarına da pes Facebook'ta inanılmaz dolandırıcılık - Hürriyet İrlanda’da bir anne, Facebook üzerinden eski okul arkadaşlarını on binlerce sterlin dolandırdı. Ölmekte üzere olduğu yalanıyla arkadaşlarından para toplayan kadının planı çok geç anlaşıldı.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Teoabi ,Catedral nerelerdesiniz nözledik sizi nolmuyor boyle
ya hakkaten arkadaşlar nerde bu değerli insanlar tellerini bilen varsa bi arasın cadı ablamın doğalgazla ilgili bi sorunu olmuştu bi aralar ALLAH ım korusun meraktayız .
ya hakkaten arkadaşlar nerde bu değerli insanlar tellerini bilen varsa bi arasın cadı ablamın doğalgazla ilgili bi sorunu olmuştu bi aralar ALLAH ım korusun meraktayız .
ben de merak etmeye basladim. burayi okursaniz en azindan iyiyiz diye bir ses verin please:(
1396x lerden dayanamayıp kısa denemesi yaparım. "kaşıntı tuttu" ablamın lafıdır. çok özledim bu arada hakketen Catecim den haber alan varsa yazsın harbi merak etmeye başladım bende
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
londra kapandı
e-d satamadım Oğuz senin göstergeler ne diyor?
13961 fibo rakamı buldum tutarsa diye bir atış yapacam ama 14020- 60 a kadar bir düzeltmede yapabilir.
Yorum