Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
NEW YORK (MarketWatch) -- Crude futures rose on Monday after declining last week, as a round of upbeat global economic reports lifted demand expectations, while an oil pipeline in Nigeria was damaged by an attack and rekindled concerns over supply.
-----
Petrolün artma nedeni..
Nijerya da boru hatlarına saldırı..
Klasik numaralar..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Afiyet olsun 1,3944 ten yukarı salmamaya calısırım su hapsurmamı kesebilirsem 40 defa ustuste hapsurulurmu ya sapsal oldum
Geçmiş olsun Oğuz
uzaktan yardım edelim. ;) Komikler linki tıkla resimdeki 3 farkı bul HIÇKIRIĞIN geçer.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
abi tesekkur ederim saol videoyu izledim hapsuruk, hıckırık ,nefes bilem kalmadı hepsi birden kesildi ) eyvallah
Tüh ya seninki HAPŞURUK muş ben onu hıçkırık için göndermiştim.
Neyse yazıyı yazabildiğine göre hala KALBİN atıyor.
Selamlar.k18
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
geçmiş olsun Oğuz
geldiim ama bende hapşurmaya başladım bugün hava güzel dedik dışarı çıkmamla rüzgarı yedim şifayı kaptık kaliba hemen portakal suyu iç sende iyi gelir.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
geçmiş olsun Oğuz
geldiim ama bende hapşurmaya başladım bugün hava güzel dedik dışarı çıkmamla rüzgarı yedim şifayı kaptık kaliba hemen portakal suyu iç sende iyi gelir.
Tesekkur ederim Pipsygirl sanada gecmis olsun bende aynı sekilde kaptım şifayı aldandık havanın guzelligine
benimkisi gecti sanırım Bear bull abim bir link gonderdi bir onceki sayfada anında kesildi hersey ) tavsiye ederim
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Borsacı (VOB çu) adamın kalbinin sağlam olması lazım hem de AYU ise
Kalbimiz zayıf gelip, seansta olduğumuz yere devrilmeyelim diye
alıştırıyoruz kendimizi
Bak aşağıya sürekli antreman yapıyoruz.
Sabahki gaplerde kalbimize bişey olmasın diye
siz birde Forex takılıyorsunuz bize göre 10 kat güçlü Kalbiniz olması lazım. ( o animasyondaki resim size bişey yapmaz.) Anca hıçkırığınızı keser o kadar.
Yorum