Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

Bugunku olanlar her genç kızın başına gelir diyerek gunu noktayalım..

Yorum

• KUTERO
      Beybaba
      • 19 Temmuz 2007
      • 437

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ..
      Ne forum ne sistem, pazar akşama görüşürüz..

Sağlıklı Kalın...
      Eyvallah..
      En iyisini yaparsın..
      İyi tatiller..
      İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
      İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• CATEDRAL
        TATLI CADI
        • 26 Şubat 2009
        • 897

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sn.caterdal burda yazmıstı ondan sonra Foresparkta işlem yapmayada başladım. Bağlantı hatası çok nadir yaşadım. Gerçi Ne zaman koptugunu farketmiyorum. VPS lerde işlem yapıyorum. Bağlantı hatalarını okuyunca yüreğim ağzıma geldiydi.. :(.. VPS te oldugu zaman o firmaların data hatları daha hızlı elektrikleri kesilmiyor. sanki emirler daha hızlı gidiyor gibi geliyor..
        Bu nedir?
        Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
          TATLI CADI
          • 26 Şubat 2009
          • 897

Alla alllaaaa.. matriks te pariteler halaa kıpır kıpır..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• zaGor
            Asi Ruh
            • 10 Şubat 2009
            • 0

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Alla alllaaaa.. matriks te pariteler halaa kıpır kıpır..
            hepsi numero... hepsi manipulito
            Carpe diem, quam minimum credula postero...

Yorum

• bgungor68
              ....................
              • 06 Aralık 2007
              • 809

Bu nedir?
              VPS: virtual private server.. Şöyle düşüneblirsiniz : Hosting firması var, bütün server'ı almıyorsunuz sadece bir bölümünüz kiralıyorsunuz. Avantajı : Devamlı bağlantı, elektrik neyim kesilmesi yok. bilgisayarınız hiç kapanmıyor.

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

VPS: virtual private server.. Şöyle düşüneblirsiniz : Hosting firması var, bütün server'ı almıyorsunuz sadece bir bölümünüz kiralıyorsunuz. Avantajı : Devamlı bağlantı, elektrik neyim kesilmesi yok. bilgisayarınız hiç kapanmıyor.

Tabii bu konularda benim gibi kör cahile bu kadar bilgi yetmez..

Bu nerden kiralanıyo? Kim kiralıyo? Mesela biz kiralıyabiliyormuyuz..? Cevap evetse günahı kaça patlıyor? Yok bu dediğiniz firmada olacaksa hangi firmalarda var? Yenir mi? İçilir mi? Neyle beslenir? Çok yiyecek içecek tüketirmi? v. s. s. s.....

Yorum

• bgungor68
                  ....................
                  • 06 Aralık 2007
                  • 809

Tabii bu konularda benim gibi kör cahile bu kadar bilgi yetmez..

Bu nerden kiralanıyo? Kim kiralıyo? Mesela biz kiralıyabiliyormuyuz..? Cevap evetse günahı kaça patlıyor? Yok bu dediğiniz firmada olacaksa hangi firmalarda var? Yenir mi? İçilir mi? Neyle beslenir? Çok yiyecek içecek tüketirmi? v. s. s. s.....
                  VPS'in amacı kurulan robotların kesintisiz işlemesi temeline dayanıyor. Hosting firması veren firmalar VPS hizmeti veriyorlar. Herkes kiralayabliyor. Windows tabanlı VPS'ler aylık ortalama $50-$75 USD hizmet bedeli alıyorlar. Gavur ülkelerinde Forex firmaları ek olarak VPS hizmetide veriyorlar yada tavsiye ediyorlar.
                  | FDCTurkey | VPS, VDS, Paylaşımlı Sunucu, VPS Server, VDS server, Unlimited VPS, Sanal Sunucu, Local Server, Local Sunucu, Linux Vps, Windows Vps, virtual hosting,virtual web hosting,virtual dedicated servers,virtual private servers,virtual private
                  Sunucuturkiye Kiralık Sunucu, Dedicated Server, Vps Sunucu, Co-Location

internetten VPS,türkiye diye araştırma yaparsanız çok firma bulabilirsiniz.

Yorum

• ccrcabuk
                    Yeni üye
                    • 30 Haziran 2009
                    • 2

peki sayın bgungor
                    otomatik işlem platformu vob içinde uygulanabilir mi?

Yorum

• CATEDRAL
                      TATLI CADI
                      • 26 Şubat 2009
                      • 897

Günaydın kıslarrrrr...

FX kapalı olunca herkesler kaçmış

Ama pariteler çalışıyo.. Yaaa.. Uzakdoğulu bir fx firmasında hesabınız olsaydı böyle canınız sıkılmayacaktı

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

günaydın abla.madem fx tatil seni hisse trade bölümüne çağırsak
                        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          günaydın abla.madem fx tatil seni hisse trade bölümüne çağırsak
                          Hisse konusu sakattır.. Daimi sessizliği tercih ederim.. Ama bi uğriim bakimm.. Napıyosunuz oralarda

Hissede benim ilgi alanım birkaç İMKB 100 ve esas BKMİ -10 hisseleridir.. Onlara da ağzımı bile açmam..Her an kapanabilirler

Yorum

• vobteknik
                            Bağımlı
                            • 07 Ekim 2009
                            • 401

ODL Turkiye sayfasında gordum Brokercat: MetaTrader MQL Experts, Forex Ototrade Sistemleri firmayı. Hemde yerli firma. Güzel bişi bu. Robot yazarlarmıs. Bu firmada çalışan ve burda yazan bir arkadaşımız varmı? Robotları tokuşturalım mı diye soracagım ...
                            Sn. bgungor68'in verdiği linkdeki güzel bir makale;

Makalenin adı;
                            Olcayto Tan Haskol - Martin Gale Sistemi ve Trading Uygulamaları
                            linki;
                            Brokercat: MetaTrader MQL Experts, Forex Ototrade Sistemleri

Sonuç;
                            Swing piyasada martin gale kazanır, trendde kasaya bağlı olarak kaybedebilir, (benden ekleme) vade kapanırsa kaybedebilir.
                            Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

• vobteknik
                              Bağımlı
                              • 07 Ekim 2009
                              • 401

vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sn. bgungor68'in verdiği linkdeki güzel bir makale;

Makalenin adı;
                              Olcayto Tan Haskol - Martin Gale Sistemi ve Trading Uygulamaları
                              linki;
                              Brokercat: MetaTrader MQL Experts, Forex Ototrade Sistemleri

Sonuç;
                              Swing piyasada martin gale kazanır, trendde kasaya bağlı olarak kaybedebilir, (benden ekleme) vade kapanırsa kaybedebilir.
                              Bu makeleyi yazan şahıs bu firmanın sahibi/çalışanı...Bunu da eklemek istedim...Okuduklarımızı akıl/mantık süzgecinden geçirmek açısından...Kimse yanlış yönlenmesin yoksa...

Yorum

• vobteknik
                                Bağımlı
                                • 07 Ekim 2009
                                • 401

ccrcabuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                peki sayın bgungor
                                otomatik işlem platformu vob içinde uygulanabilir mi?
                                Sn. bgungor68 de cevaplayacaktır ama
                                Ben zıplayım burda;

Otomatik işlem yapan botlar günümüzde matriksde yazılamamaktadır. Mt4 de yazılmaktadır. Dolayısı ile Sn. bgungor68'in bahsettiği botlar ile vob da işlem yapılamaz...

Burda soruyu şu şekilde sorar ve Sn. bgungor68 den cevap alırsak faydalı olur;

Üstat Vobu Mt4 e atıp offline botlardan sinyal alabilirmiyiz?
                                Geçikmeden ne gibi sıkıntılar çıkabilir?
                                Bir de saatbaşı atsak ne olur? Yarımsaate bir atsak ne olur?
                                v.b.?

teşekkürler...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information