PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ama bılıyorsun kı, kıtaplar sunu der, obo calısmasa ,aynı mesafe tobo gıbı davranır...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeooooo yol yakınken stopla.....Bak çok pis OBO var..
Yanı sonucta her ıkı tarafada tetıkte olmak gerekır...
Yorum
-
Bu arada dünden kalan VOB uzunları 65.750 kapattım.. 65.650 kısa açtım..
59.900 maliyetli kısalarım duruyor.. Artık onlara MC yatırmıyorum.. MC girme ihtimalioldukça pozisyon kapatıyorum..
Bu işlemlerimle karıştırılmasın..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Çok tuhaf hareketler ama..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertam tatil matil diyordum avrupa borsaları açılınca baya bir hareket başladı gibi
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bozar gibi yaptılarsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterobo bozuldu,çift tepe bekleyelim.
Her zamanki halleri
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
E/D ne biçim bar çekti öyle..
Sevgili Sungur.. Etkilemek istemem ama ..
Paritelerde OBO v.s. formasyonlar izlediğim kadarıyla bozulmuş gibi yapıp kesinlikle çalışıyor..
O tuzağa ilk zamanlar çok düştüm.. Sanırım yüksek hacimden dolayı böyle oluyor..Lütfen dikkatli olun..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
1.4262 de bende short stop olurum.. Seviyelerimiz hemen hemen aynı..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarda da 1,4261 var 1,4262 görürse long
1,4263 stop shortYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum